Napisał
Rekrut
Idziesz się wieszać że tak piszesz czy jak?
Nie gratuluję bo na 99% nie expisz postaci ręcznie allegrusie
Niżej tam nawbie
Nie wiem o czym ty piszesz w ogóle typie. Kim ty w ogóle jesteś ze do mnie piszesz? Pamiętasz jak cię wyjebali z gildii i na nich pierdoliłeś?
Rekrut nacpales sie? Ty chyba nie wiesz kto gral Astarothem
Wez sie za robote, a nie wchodzisz na forum nieswiadomy o kim i o czym piszesz...
Tez nie wbilem poziomow recznie, bo
ty
arek tak napisales?
#ZENADA.
PS.
Clean Empirki 200uc Nick - Rashaverak.
#t
Czekam na DC i Gierka.... Musisz kupic jakiegos noobka do pobiegania
-------------------------------
Napisał
Rekrut
Nie wiem co ty masz z tą empirka kolejny allegrokidzie. Już pisałem milion razy że kiedyś wykonałem ten quest i nigdy więcej tego nie zrobię bo szkoda na niego czasu. Po 2 nie gram tu więc nie błaznij się
Blaznisz sie nabijaniem postow "allegrokidzie". Edytowanie istnieje geniuszu... Domek, EQ odkupiles za kase Allegro leszczu, a cos szczekasz. WON DO SIEBIE, a NIE w temacie Gildi piszesz - wygnancu.
-------------------------------
Napisał
Observer
Czy wystawianie awansów z postaci której nie expiłeś od 1 lvla pwoduje u Ciebie erekcje? Bo jeśli tak to powiedz lekarzowi że to jedyny ratunek na Twoje dolegliwości Gracjanek
wlej do tego brzyucha swojego kolejne 10 litrów piwka kltóre tak lubisz.
@Topic
Bardzo żałuje ze konczysz gre uzależniony czlowieku
Noname bo nie wiem jak odnosić się do wiernego fana, któremu nie pozwoliłem grać i teraz szczeka z ukrycia na forum. Jak się odnieść do debilizmu, który w nienawiści wysmarowales... Hmm? 95% topki nie posiada postaci od pierwszego poziomu, więc czy można od tego dostać erekcji? Raczej nie. Jeżeli takiej doznajesz wbijając poziomy na noob postaciach albo stojąc w Temple to współczuję. Czy trzeba się z tym kryć, że wbiło się poziom na postaci z takim poziomem? Również Nie. Ale co ty możesz wiedzieć skoro nie miałeś takiej postaci cycku, a jak będziesz miał to ci zabronię nią biegać żebyś miał Mnie za co przepraszać i nienawidzić.
Piwka nie piłem od 14 lat, więc narysuj coś na poziomie bo Mnie pomyliłeś ze swoimi pseudo kumplami, którzy też Mnie nie lubią (zapewne) bo też im czegoś zakazałem. Prawda?
Potrenuj na Rekrucie, a potem w nogi do Pana. Tymczasem do Pokeball'a.
#PsySzczekająSchwaabJedzieDalej
--------------------------------------------
Napisał
Baranek1
Skończyłes pisac ten lament? XD napixowany chłopaczku masz rashaveraka od zera ze ciśniesz rekrutowi? On wiecej lvli wbił jak ty masz lat XD rekrut coś tutaj znaczy a ty nic
miło się czyta jak lizane było i wiadomo komu :OOOOOOO
Piwka nie piłeś od 14 lat? nie dziwie sie ze ci nie sprzedają z tymi papierami XD rodziak dalej pisze wam skrypty?
On kogoś nazwał allegrokidem?
[14/10/2023 11:23] Dark Monster -> change nick to: Rashaverak
weź już ciśnij na odwyk bo sie pogarsza. Nawet u matiego lizales hahahah
@topic
Oczywiście nie gz, wszystko na bocie wbite, elo i nie wracaj
Po 1.
Tutaj "oszolomie" raczej kazdy wbil, wiecej poziomow niz ktorykolwiek ma lat. Ja wbilem wiecej poziomow, niz
ty masz wyplaty miesiecznie (nie trudne zadanie). Wyszedles tylko na jeszcze wiekszego glupka, ktory zaraz zostanie usuniety z serwera. Edytuj post lub nie odpisuj bo kolejny
twoj post bedzie usuniety z tego tematu.
Po 2.
Jakie skrypty skoro NIGDY nie dostalem bana za uzywanie botow. Jakbys mial kolegow to powiedzieliby
ci, ze Schwaab nie uzywa wspomagaczy
#pomawiacz
Po 3.
Szczekasz za goscia, ktory wsadzil
ci ch** w du**? Hue Hue Hue Hue XD Syndrom ofiary czy lubisz perwersje? Na 100% znaczysz mniej od Rekruta.
Po 4.
Nie kupilem Dark Monstera z Allegro, ani za gotowke. Nawet propozycja tranzakcji nie wyszla ode Mnie XD. Nic nie wiesz, a szczekasz. @
Point wrocil i mam nadzieje przywroci
ci zakaz bo prowokujesz juz wszedzie na DC, Forum, APO.
Po 5.
Masz Moj adres, gdzie jestes?
Po 6.
MAM CIE!