Napisał
Rinson
Oczywiście, że jestem za. Natomiast każdy przyłapany nawet na ewidentnym bocie (lub odpisze mając cave) twierdzi, że gra bez botów
P.S
Obowiązek nagrywania przed banem jest od bardzo dawna.
@
Kamilosek55
Po pierwsze - opcja edit.
Po drugie - nie publikujemy filmików odnośnie sprawdzania botów z prostego względu - nie będziemy ujawniać swoich metod.
Czyli dokładnie twierdzi jak ty? Przypadek? Normalna kolej rzeczy...
Co do nagrywania przed banem musisz jeszcze dać info czy trzymać nagrania do roku, a może dłużej...
I wisienka na torcie "nie będziemy ujawniać swoich metod" xD
W obecnej chwili nie jesteś wstanie rozróżnić OTC Skały od v8 albo zwykłego klienta z Cave (nawet jakby pasek był odpalony).
@
Rinson Nie kompromituj się... Jestem na Nie bo serwer nie posiada wystarczająco przeszkolonych osób do rozróżnianie botów i określania czy ktoś ich używa.
Jestem ZA usunięciem Administratora Rinsona za używanie niedozwolonych klientów (tych starych z paskiem many, NIE KLIENTA DLA EKIPY) do grania na prywatnej postaci + niekompetencja.
Swoją drogą bym proponował założyć kanał na Discord APO na którym administrator przy ewentualnym odwołaniu mógłby porozmawiać z zbanowanym w celu wyjaśnienia sytuacji i przeanalizować na spokojnie dowody w oparciu o zdanie drugiej strony. Bo niektórzy mają problem ze zrozumieniem prostych tematów tj.ww.Rinson.
Napisał
Baranek1
Tyrion super propozycja, jestem jak najbardziej na tak! Jak przejdzie to pół konohy i slayerk mogą się pakować stąd.
Masz obsesję na punkcie Konoha? Bo w każdym poście jest u ciebie wątek Konoha. Jakbyś dostawał warna za słowo "Konoha" byś właśnie zakładał następne konto. Aż strach pomyśleć co robiłeś podczas proszenia, przepraszania i pisania ze Mną na Discord. Czuję, że pamiątki podrukowane i na ścianie. Mogę jakiś autograf dać albo BH przed temple ci rzucę, chcesz?