Hmm wyglądacie na tyle lat ile macie ?
U mnie ogólnie co co mnie nie znają większą mi mój wiek o jakieś 2-3 a nawet 5 lat choć mam 17 ;d.
Hmm wyglądacie na tyle lat ile macie ?
U mnie ogólnie co co mnie nie znają większą mi mój wiek o jakieś 2-3 a nawet 5 lat choć mam 17 ;d.
witam, kobiety w łóżku mówią mi że kocham się jak 25 latek więc to chyba dobrze nie?
Ostatnio edytowane przez Demon : 10-01-2013 o 23:02
wyglądam na podtatusiałego informatyka po trzydziestce tymczasem jestem szesnastoletnim hipsterem.
Wlasnie 20 skonczylem, daja mi 18-19, ale lepsze to niz 21-22 XD kiedys bede dziekowal, ze wygladam mlodziej XDD
3 tygodnie temu skonczyelm 18 lat, a wgl sie mnie nigdzie nie pytaja o dowod... Dziwne, bo jak jeszcze nie mialem 18 to sie mnie pytali zawsze i byla lipa, magia ;D No ale to chyba jest tak ze wygladam starzej odkad zmienilem fryzure.. Wczesniej zawsze wygladalem mlodziej (:
Wyglądam na swój wiek, ewentualnie rok do przodu.
Mi daja tyle ile mam/rok wiecej<-.- CHUJE XDD O dowod rzadko pytali.
Ja w sumie wygladam tez tak na swój wiek moze rok do przodu albo do tyłu...ale generalnie nie mam czasu na spa, relax i tym podobne wiec zeby wygladac młodziej mi nie grozi![]()
Znasz tą strone http://yourplace.pl/ ?
wyglądam na mniej![]()
Znajomi i inne osoby zazwyczaj dają mi 2-3 lata więcej.![]()
mam 17 lat zaniedługo ale w sklepach mi sprzedają normalnie bez dowodu więc chyba wyglądam troche starzej, lecz sam nie wiem ;d
zapewne wyglądam na swój wiek, ale czasem ludzie się dziwią że mam tyle lat a nie więcej ale to raczej przez męski głos![]()
Mam 21 a mówią że wyglądam na 24![]()
Mi dają mniej więcej tyle co mam. Czasami 2 lata za mało, czasami za dużo.
ja bez makijażu wyglądam na młodszą![]()
Mi nigdy nie daja tyle ile mam (21) zawsze daja mniej lub wiecej xD
Mam to samo
Również jestem od 22 dni pełnoletni, przed skończeniem 18stki, nawet fajek nie mogłem sobie kupić, bo pytali o dowód, a gdy skończyłem, bywam w różnych sklepach, hiper-marketach i bez żadnego pytania, jak kupuje piwo/fajki.
Nie kłam, Ola dała Ci z mordy jakieś 26-28 lat
@top
Nie wiem czy wyglądam na 18, lecz nie którzy czasem dają mi 21-22, nawet mój teść powiedział że wyglądam na około 20.