Bardzo fajne zmiany.W końcu znikają summony.Tak swoją drogą to powiem wam , że nie robie questu. ;p
Bardzo fajne zmiany.W końcu znikają summony.Tak swoją drogą to powiem wam , że nie robie questu. ;p
Nareszcie Updtade![]()
Fajnie że update, chociaż kijowy.
Jedyne co mi się podobało to quest z kokosami i 10kcc, fajna nagroda dla palla.
Mimo że nie gram już ze 2 lata nadal śledzę zmiany na tym serwerze. Gratuluje pomysłu z tymi zmianami. Z tego co przeczytałem to fajnie wygląda.
Podoba mi się ten update. Naprawdze widać, że praca została włożona w te dodatki. Myśle że to pomoże zmniejszyć ilość funduszy na serwerze! A to dobra droga.
Prosze tylko sie ze mnie nie smiejcie ale chcialbym by ktos napisal mi jakie sa misje wszystkie po kolei u santorra. Wiem tylko ze jest "Get weapon" i "First weapon". Prosze o pomoc. Niech ktos napisze taka jakby LISTE tego wszystkiego. Z gory THX.
I po tym wszystkim stwierdzam ze Questy Byly porste,a nagrody Ciulowe : )
Naprawde, Gratulacje! tego upade, to APO upadnie razem z waszymi boskimi pomysłami, co zrobiliście to tylko po to aby się kasy pozbyć, a tak naprawde przez wasze je*ane !uh dla knightów pełno osób odchodzi, ms/ed zawsze w du*ie macie a ek teraz nie do pokonania porofesja, czym jest teraz ed/md lepszy? ;< Że, więcej wali? Żałosne !
Brawo, oby takich więcej nowości było.
![]()
Na czerwono pisało, że hota został poprawiony. Niestety, sprawdzałem z setem, bez seta i nic. Dalej nie działa. Można chociaż wiedzieć czy będzie działał?
nie ma bo ukradli -_-
No! W końcu summony znikają i pozbieram sobie lota ;D
Za te zmiany należy się medal ;d
[Kmq] 1-1505
[Bart] 2927 - 2939 | 2983 - 3021
[Zarexoholik] 3108 - 3134
[Tru] 1 - 2618
z przerwami
do dupy wsadzcie sobie takie update do dupy chcecie sie tylko kasy z serva pozbyc to dorobcie wiecej domkow itd
Jeden z najlepszych questów na APO.
Wielkie gratulacje dla ekipy, jeszcze te Criticale.
BRAWO ; )
Z tego co kumple mówią i czytam na forum to update jest bajerancki
Tylko dorwać chara i grać ;s
Brawo, oby więcej takich postępów.
Brawo, oby więcej takich postępów.