User Tag List

Pokaż wyniki 1 do 9 z 9

Wątek: Ahmed Martwy Terrorysta

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie Ahmed Martwy Terrorysta

Witam! Chcialbym w sumie tylko zapytac kiedy zostana dodane pozostale misje do Ahmeda Martwego Terrorysty? Jest juz sporo osob, ktore dogonily pozostalych bedacych na ostatniej zbugowanej misji i jest to troche nie fair wobec ludzi, ktorzy byli poczatkowo na prowadzeniu i stracili swoja pozycje przez zaniedbania Squida...

Doszly mnie sluchy jakoby na test serwerze bylo dodane juz ponad 70 misji, zatem z jakiego powodu nie zostaly one wprowadzone na glowny serwer? Czy Squid ma w ogole zamiar zakonczyc ten quest czy ciagnac go tak w nieskonczonosc? Czy ktorykolwiek ze zajmujacych sie serwerem nie wpadl na pomysl, ze moznaby wprowadzic gotowe juz misje bedace na test serwerze i zrobic zakonczenie tej calej parodii questu? Kazda z misji byla dosc dluga i dosc glupia by finalnie ulzyc graczom i zakonczyc ten rozdzial bo cala koncepcja tego questu jest strasznie chujowa, a wykonanie siega zenitu chamstwa i cwaniactwa wobec graczy.
    Ostatnio edytowane przez Dementor : 27-10-2015 o 15:46

Banned
    Miasto
    Szczecin
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Ten cały Ahmed to chyba największy absurd w historii APO. Prawie każda misja była/ jest zbugowana. Na naprawę czekało/ czeka się (ja czekam na Rooku od lutego na poprawę) kilka tygodni/ miesięcy. Ostatnie logowanie Squida 22/10/2015 21:44:01, na facebooku dodaje jakieś idiotyczne posty, a na serwerze ciężko jest mu coś skończyć. Sam oferowałem mu pomoc w naprawie, to napisał, że sam sobie z tym poradzi. I jakie widać efekty? Żadne.
    Jest to kpina, straszna kpina.. Tak jak wszystko co zrobił na tym serwerze.

Niech Santano doda jeszcze 10 misji na Rookgardzie oraz na Main'ie i niech zakończy to w pizdu.. Bo to śmieszne i trochę reputacje serwera niszczy, że od kilkunastu miesięcy nikt nie może tego naprawić.
    Ostatnio edytowane przez Dementor : 27-10-2015 o 15:43

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Myślę, że największym absurdem jest tu zaniedbanie, brak czasu dla serwera.
    Kochana administracjo jeśli brakuje wam czasu to dlatego nie zastanowicie się nad rekrutacją?
    Na APO brakuje teraz GM...na samym gc jest taki śmietnik ze nie da się tego lepiej określić, każdy pisze co chce, a oferty z kupnem, sprzedażą spamuje co trzeci gracz
    Wracając do tematu to tez słyszałem, że Ahmed jest porażką i najlepszym wyjściem by było abyście skończyli te smieszne misję i jeszcze smieszniejsze nagrody.
    Ostatnio edytowane przez Szef Nullo : 27-10-2015 o 16:19

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

nauczcie się raz a dobrze
    misje od 51 wzwyż nie są zbugowane
    ich po prostu nie ma
    niektóre misje strasznie długo się wykonuje i squid powinien to zakończyć na 50 misjach

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

od dawna mam 50 misję i sasza dał mnie rady już lajtowo dogonić. nie dość, że są zjebane to jeszcze nie ma połowy. kpina

Banned
    Miasto
    Sanok
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Na APO od dawna questy są żałosne tak jak Ci co je wymyślają ... Trwa to wieki a na koniec okazuje się że jest to kombinacja z "dupy" wybranych itemów/mobów z absurdalnymi ilościami.

Dziś powiesz ekipie chcemy długi trudny quest to zrobią ci pomnik w city klikniesz w niego a tam będzie przynieś mi 100 broszek albo zabij xxxx emperorów, omenów czy czegoś tam ... Niecierpliwie czekam aż ktoś "mądry" doda np zabij tych 5 pojebanych niebieskich troli których nawet nie pamiętam nazwy bo jest to mob kompletnie odjebany na pałę.

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Ahmed to bardzo dobry quest i nie do wykonania dla każdego więc nagroda powinna być unikalna, niech Squid dorobi te parę misji aby zakończyć questa i będzie git, bo nie oszukujmy się te mityczne 100 misji to bajka.

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Drodzy administratorzy i nizsi ranga, czy mozemy spodziewac sie odpowiedzi odnosnie pytan zadanych w pierwszym poscie? Wrzuce tutaj screen z wypowiedzia pewnego administratora, ktora otrzymalem na prosbe o wypowiedz w temacie:

Czy mamy w ekipie kogos z jajami? Czy kazdy podczas rekrutacji przechodzi kastracje? Taki zarcik Panowie.

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Jako iz widac ostatnio Santano korzystam z okazji i odswiezam temat po dwoch miesiacach oczekiwania na Wasza odpowiedz.

@edit
    Ostatnio edytowane przez djakon : 03-01-2016 o 22:57