Postanowiłem założyć ten temat, ponieważ już sam nie pamiętam kto w ogóle ma te pozwolenia na wymiany, a kto nie...
UWAGA!
Zacznę od bardzo ważnej rzeczy, jaką jest odpowiedzialność...
Wszystkie wymiany kont/przedmiotów itp poprzez osoby do tego "uprawnione" (czyli te, które mają na wymiany pozwolenia), są na WŁASNĄ ODPOWIEDZIALNOŚĆ, czyli np jeśli osoba, która ma pozwolenie oszuka kogoś, my nie ponosimy (my, tj. ekipa APO) odpowiedzialności za to i także nie zwracamy żadnych przedmiotów itp. Możemy jedynie ukarać osobę wymieniającą (np. usunąć konto), jeśli - i tylko jeśli - będziemy mieć mocne dowody na to, że osoba wymieniająca oszukała!
Dlatego najlepiej jest ZAWSZE, przy każdej wymianie kręcić filmik! Pamiętajcie, że to jest dla waszego własnego dobra! Jeśli nie będzie wam się chciało nakręcić filmiku, bo np. nie macie programu, albo jesteście zbyt leniwi, żeby go włączyć, to już wasza sprawa i wasza strata!
Info dla osób posiadających pozwolenia: Każda wymiana od teraz musi być nagrywana (TibiCam, HyperCam etc.), a filmik z wymiany przechowywany u siebie na komputerze co najmniej 7 dni.
Myślę, że najważniejsze rzeczy apropo tego zostały już napisane. Teraz przejdźmy do najważniejszego, czyli kto posiada tzw. pozwolenia.
Tylko wymienione osoby posiadają pozwolenia, nikt inny!
Jeśli kogoś pominąłem, proszę o informację na PW wraz z linkiem do swojego tematu.
UWAGA! Na chwilę obecną, nie daję więcej pozwoleń! Dlatego pisanie do mnie PW i proszenie o zgodę jest bezcelowe. Myślę, że te osoby, które są, jak na razie wystarczą do wymian.
Edit
Nie wiem czy nie wyraźnie napisałem, ale odkąd powstał ten temat i napisałem w nim, że więcej pozwoleń na daną chwilę nie daję, to szczególnie dużo było takich próśb! Czy ze mną jest coś nie tak, czy z wami?
Dlatego od teraz nawet nie zamierzam odpisywać na takie PW. koniec, kropka...
[Magik] Powyższy temat (treść) nie upoważnia nikogo do ogłaszania sprzedaży, wymiany czy kupna postaci jakąkolwiek drogą na kanałach publicznych, jak i niepublicznych w grze. Regulamin nie uległ zmianom!
!UWAGA!
Od dnia 1 grudzień 2011r., każdy wymieniający musi dostosować się do nowej zasady, która brzmi: Postacie (tyczy się to całego konta! Dlatego osoba wymieniająca przed wymianą, musi sprawdzić czy postać, która jest wymieniana, nie znajduje się przypadkiem na koncie, które było już wymieniane w ciągu miesiąca! Jeśli było, do wymiany nie może dojść!) nie mogą być zamieniane częściej niż raz w miesiącu! Jeśli np. gracz Tygrys wymieniał postać, a po kilku dniach gracz Tygrys znowu będzie chciał wymienić postać (nie ważne, że inny owner), to osoba wymieniająca ma prawo mu odmówić, a wręcz musi mu odmówić! Jeśli gracz Tygrys chce wymienić znowu tą postać, musi odczekać miesiąc od ostatniej wymiany! Jedna postać z danym nickiem nie może być wymieniana częściej niż 1 miesiąc. Jeśli osoba wymieniająca mimo tego zakazu wymieni taką postać, która niedawno była wymieniana, zostanie ukarana. Pozwolenie do wymian zostanie odebrane + możliwy ban na całe konto. Dlatego osoby wymieniające, niech lepiej sobie zapisują kiedy kogo wymieniali.