Zaloguj się

View Full Version : Kwadrans MARATONU IV i V!

Vronixik
14-10-2011, 18:02
Co to miało być? Zrobiliscie maraton w chujowej godzinie poprostu Zal...
Patrzycie kiedy dzieci przyjda ze szkoly a o tym którzy chodza do robotu juz macie w dupie *****... Taka prawda i nie usuwac tego postu bo zrobie nowy ma mi odpisac tu Tygrys

...:::PLAGENZENHO:::....
14-10-2011, 18:15
Nie robia nic na serwie zle. Zrobia cos tez zle.
Ogarnij sie czlowieku.Jakby kazdemu chcieli podpasowac to by nigdy nie zrobili tego maratonu:)
P.S. Ja tez nie bylem na maratonie i nie placze:]

Palldino
14-10-2011, 18:16
Patrzycie kiedy dzieci przyjda ze szkoly a o tym którzy chodza do robotu juz macie w dupie *****... Taka prawda i nie usuwac tego postu bo zrobie nowy ma mi odpisac tu Tygrys

kogo to niby obchodzi ze ty do roboty chodzisz? :O specialnie tygrys wam poszedl na reke i robi w niedziele tez ...

Arcano Druid
14-10-2011, 18:20
#topic
CHUJNIA TEN WASZ MARATON JAK ZWYKLE na 4 zalapalem sie tylko na JEDEN XD

Karpek
14-10-2011, 18:32
To o której niby mieliby zrobić te maratony, żeby tobie pasowało? O 2-3 w nocy? 90% ludzi grających na serwerze chodzi do szkoły, więc godziny są jak najbardziej odpowiednie. Weź sobie wolne w tej pracy, bo widzę, że to dla ciebie bardzo ważne. ;[

Crak .
14-10-2011, 18:32
Jest - źle, nie ma - źle, nie którzy idą do szkoły, nie którzy do pracy, nie da się zaplanować tak maratonu, aby każdy skorzystał.

TuK!
14-10-2011, 18:47
Vronixik wyluzuj no name. ;)
Maraton jest zrobiony celowo po to byś na nim nie uczestniczył, dlatego musisz sobie wypić meliskę i to zrozumieć a nie wyzywać tu na forum.
Moim zdaniem ty nie masz nawet 15 lat i mówisz o robocie i koledzy cię siłą wyciągnęli aby pograć w piłkę, ale jak zwykle pewnie odmówisz i zostaniesz na Maratonie.

Belu =]
14-10-2011, 18:54

Zamknij jape -.- zrobili to co mieli zrobić :) A Ty już nie płacz albo powiem / napisze Ci lepiej idź się powieś z powodu nie uczestniczenia w Maratonie :) huehueuhe

Soi
14-10-2011, 19:01
HAHAHAHAHAHAHAHA, widac po twoim "Stylu" pisania a raczej o jego braku, ze raczej do pracy nie chodzisz, chyba ze nauke skonczyles po szkole podstawowej. W dzisiejszych czasach opcja ze skonczeniem nauki po podst jest malo prawdopodobna, wiec dzieciaku nie bylo cie bo wyszedles na dwor(czy co tam jeszcze mogles robic) i teraz placzesz. ;< Cya, bjacz. DONT KRAJ, bedzie jeszcze w ndz, wtedy chyba nie idziesz do pracy? :)

Shervolia
14-10-2011, 19:09
Wszystkim sie nie dogodzi... Jak tak bardzo nie pasuje trzeba bylo wziac wolne -.^

Pit
14-10-2011, 19:13
Zamknąć ten temat. Następny maraton masz w niedziele osiołku. Otrzyj łzy i czekaj cierpliwie płaczku

KePuczasta
14-10-2011, 19:43
Vronixik wyluzuj no name. ;)

No własnie TuK! no name ^^

Mogli ten maraton zrobic w ta niedziele... przynajmniej all byli by zadowoleni, ale nie... zrobili na szybko xDD

Moze next razem pomysla... ;)

TyruS aka Tyr'ek XD
14-10-2011, 19:47
Uwazam, ze wiele nie straciles... przy kazdym maratonie sa lagi, nie ma takiego expowiska, na ktorym bylbys sam... Na to samo wyszloby gdybys wszedl w nocy poexpic gdy nie ma duzo ludzi :[

#Logest
14-10-2011, 19:55
HE HE HEHEHEHE
Przecież będziesz mieć maraton w niedziele.
Ja się załapałem za pierwsze 6min- wbiłem ładne 3 levelki, musiałem wyjść bo się spieszyłem i jakoś nie żałuję ; )

Zarexoholik?
14-10-2011, 21:08
Maraton = takie lagi, że wbijanie expa to wielkie wyzwanie. 4 maratony - każdy na zajebistych lagach. :o

Franco de la Pucio
14-10-2011, 21:16
Mogli ten maraton zrobic w ta niedziele... przynajmniej all byli by zadowoleni, ale nie... zrobili na szybko xDD

W niedziele też będzie...

#t
proponuję poszukać dobrej kliniki psychiatrycznej

John Cena
14-10-2011, 21:35
Po to robią 2 maratony żeby ten co w piątek nie ma czasu po expił sobie w niedziele proste...

Bobas
14-10-2011, 22:44
Stary jak ty możesz do roboty chodzić, jak się wysłowić nie umiesz?
Jak chodzisz do roboty to odpuść sobie pixele i weź słownik i poucz się układać zdania.

Moze być jak ze mną rozmawiasz albo do mnie mówisz.