Zaloguj się

View Full Version : SE xperia X10 mini Pro

Xzaz!t
19-10-2011, 12:59
Witam, co sądzicie o Sony Ericsson Xperia X10 mini Pro?
Warto kupić ten telefon? Bo doszły mnie słuchy, że jest coś nie tak z androidem i, że bateria jest bardzo słaba. Czy to prawda? Jakie są wasze opinie na temat tego telefonu ;)?

ManiQ
19-10-2011, 18:22
hmm.. Osobiscie mam ten telefon i na andka nie narzekam szczegolnie.. Jedyne co mi nie pasuje to ze mam ponad 700 piosenek i czasem sie odtwarzac zatnie i to mnie najbardziej irytuje , co do baterii to zalezy jak ja uzywasz: ja uzywam duzo internetu wiec bateria do wieczora wytrzymuje a takie normalne uzytkowanie to ponad 2-3 dni , mi najdluzej trzymala 4 dni na wakacjach. Telefon fajny maly no i ma qwerty a to bardzo ulatwia jak ktos duzo pisze ;d Jesli chcesz to mozesz poczekac na se xperia x10 pro - wiekszy model no i 4x drozsza.

Kimus The Master
19-10-2011, 18:36
Ja chcialem ten telefon sobie wziac na abonament i typ go stanowczo odradzil powiedzial ze Telefon czesto sie muli bateria trzyma max 2 dni i ze ludzie czesto przychodza z nim do reklamacji ogólnie sam wyglad nie jest zadowalajacy gdyz telefon jest bardzo gruby i wyglada jak taka malenka cegielka ja osobiscie odradzam kupna tego telefonu lecz nie musisz sie tymsugerowac poczekaj na opinie innych uzytkownich moze oni cos wniosa do tego tematu xD!

KePuczasta
19-10-2011, 18:37
Gó**o w chu**
Ma wade techniczna, czyli po prostu baardzo szybko psuje sie gniazdo ładowania, oddajesz na gwarancje, jak masz szczescie ci przyjma jak nie to musisz slono placic za naprawe, bo to uszkodzenie niby mechaniczne...
Osobiscie nie polecam!! :<
Ale jak chcesz to zaryzykuj....
Poza tym telefonik fajny, tylko po co komu fon ktory sie szybko zjebi*** i nie bedziesz go mógł naladowac.... ?!

Btw. Jak kolega wyżej napisał - bateria tez do du*y (trzyma max 2 dni)

Xzaz!t
20-10-2011, 06:23
Hmm... Jakoś po przeczytaniu waszych opinii mam mieszane uczucia co do tego telefonu :confused:. Nic zobaczę, co i jak dzięki :)

Ferrum
21-10-2011, 13:56
Warto zajrzeć na strony o telefonach komórkowych i sprawdzić opinie, zamykam.