View Full Version : WNUCZEK: Daj zadzwoni?. BABCIA JÓZIA: Zesraj sie i pierdnij !!!
KePuczasta
22-10-2011, 23:38
yB_FLa_Qek8
Płakałam, Babcia MISTRZ!!!
xDDD
internet od wczoraj?
A co to internet?!
Nie od tygodnia a co?! ):
mario142
22-10-2011, 23:42
filmik zawalisty w kosmos babke tez chcem taka miec;d
Wieczny Knightt
23-10-2011, 00:01
Co to ma być!!!?????? :P (Jak tak mówisz to fajne.)
dobra babcia, widać że ma jakieś problemy związane z pierdnięciem bądź robieniem kupy xD :DD
Krulowiec
23-10-2011, 19:14
Nie rozumiem co w tym śmiesznego ? :confused:
Masz dziwne poczucie humoru .
Pozytywny uśmiech na twarzy zabłsynął! YO!
Franco de la Pucio
24-10-2011, 16:18
Po raz kolejny to co wrzuciłaś nie jest śmieszne. Może lepiej daj sobie spokój?
KePuczasta
24-10-2011, 16:43
Up (: Mordeczka bo to co piszesz jest mało ważne...
Mi sie podoba, tobie nie musi [:
Babcia wymiata z tekstam, nie ma co i nie pier**dol, mi sie wydaje to smieszne bo first raz sie z czyms takim spotkalam, moze cb to nie smieszy bo ty masz taka pat*ole na co dzien w domku i ci sie to zle kojarzy, nie wiem jak jest naprawde i mnie to nie interesuje...
Ale prosze cie na przyszlosc o jedna rzecz, jak nie masz nic sensownego do powiedzenia, to sie po prostu nie wypowiadaj, bo i tak jak juz wczesniej napisalam, raczej dla nikogo to nie jest wazne co ty sadzisz (bo juz twoje zdanie wszyscy znamy - tobie nic sie nie podoba)
#refresh :*
#Viseq :< wiem ze dziwnie wyglada [: ta moj 'cezura' ale ja robie all ForFun (:
pat*ole
Cenzura? XDDDDDD
babcia jakaś odpalona albo ma jakiś fetysz z tym pierdzeniem ; b
Franco de la Pucio
24-10-2011, 16:58
pat*ole
wtf?
Wyraziłem jedynie swoje zdanie na temat tego materiału, jak i innych, które wrzuciłaś. Najwyraźniej masz poczucie humoru adekwatne do swojego poziomu inteligencji - czyli marne. Wracaj do gimbazy, Słonko, nadrabiać intelektualne zaległości.
#t
Wypowiadałem się.
Up (: Mordeczka bo to co piszesz jest mało ważne...
Mi sie podoba, tobie nie musi [:
Babcia wymiata z tekstam, nie ma co i nie pier**dol, mi sie wydaje to smieszne bo first raz sie z czyms takim spotkalam, moze cb to nie smieszy bo ty masz taka pat*ole na co dzien w domku i ci sie to zle kojarzy, nie wiem jak jest naprawde i mnie to nie interesuje...
Ale prosze cie na przyszlosc o jedna rzecz, jak nie masz nic sensownego do powiedzenia, to sie po prostu nie wypowiadaj, bo i tak jak juz wczesniej napisalam, raczej dla nikogo to nie jest wazne co ty sadzisz (bo juz twoje zdanie wszyscy znamy - tobie nic sie nie podoba)
nie spinaj się, bo jak i Twój humor to i Twój ogół jest wkurwiający i mało śmieszny (;
_
1/10 - WTFFFF
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.