Zaloguj się

View Full Version : Ban za Banem ;D

Joseph
26-10-2011, 15:14
Wiedziałem że ban za macro może być długi ale żeby trwał ponad 1 mies to chyba przegięcie... ;D plx koment ;D :cool:

Nestor
26-10-2011, 15:16
Możesz dostać nawet na trzy miesiące, bociłes czyli byłeś świadomy konsekwencji ;s Nie wiem w jakim celu się rzucasz i tak Ci zaraz wypierd@la temat.
@Down
Kto to kurw@ jest "Magic"?

Nemiks
26-10-2011, 15:18
Ja dostałem niesłusznie bana ;) mówi mi Magic że miałem autovite.. Chyba ja wiem lepiej że nie posiadam żadnych botów na komp..

Hashirama
26-10-2011, 15:25
Ekipa Apo ma specjalna komende na to zeby sprawdzic czy masz Autovite.;]
Kiedy nie bijesz stworow GM daje ta komende i zmniejsza ci HP do 1. kiedy po jego komendzie uleczysz sie od razu to BAN leci lub ostrzezenie ;]. Musialbys mu pokazac jakis dowod ze nie miales Bota. Screena czy cos ;]. Auto vite widac bo leczysz sie zawsze w tym samym punkcie paska i jak Gm sie przyjrzy to masz lipe. Mozesz blagac co najwyzej o skrocenie Bana. ;]
Sam sie o tym przekonalem ;]

John Cena
26-10-2011, 15:39
Co to jest miesiąc za bocenie nic,za takie coś powinno się dostać minimum 3 miesiące wprowadzili już hoty to można spokojnie pograć bez botów...

Nemiks
26-10-2011, 15:47
Ekipa Apo ma specjalna komende na to zeby sprawdzic czy masz Autovite.;]
Kiedy nie bijesz stworow GM daje ta komende i zmniejsza ci HP do 1. kiedy po jego komendzie uleczysz sie od razu to BAN leci lub ostrzezenie ;]. Musialbys mu pokazac jakis dowod ze nie miales Bota. Screena czy cos ;]. Auto vite widac bo leczysz sie zawsze w tym samym punkcie paska i jak Gm sie przyjrzy to masz lipe. Mozesz blagac co najwyzej o skrocenie Bana. ;]
Sam sie o tym przekonalem ;]
Teraz żeś napisał że mają komendę co zjeżdża do 1hp, jak ja biłem potwory to by mnie zabiły i nic mi nie zjechało hp do reda..... Się znasz jak gówno na sztuce...

Sasha Rookslayer
26-10-2011, 15:51
Używasz ''Programów ułatwiających Grę'', ''Wspomagających Grę''.
Jesteś świadomy na karę, jaką za nie możesz otrzymać, więc po co tu płaczesz? Chcesz skrócić swoje Dni Bana to napisz do odpowiedniej osoby, która ci dała Bana. Poproś ją, by ci skróciła o kilka dni/godzin. Może się zgodzi.
Tyle w tym temacie.

@Down.
Bana za Darmo byś nie dostał, napewno gdybyś nie miał to byś nie dostał Bana.
A wychodzi na to, że miałeś, więc Banik poleciał :)
PS. Dyzmózgiem to Ty jesteś, a nie Ja :*

Nemiks
26-10-2011, 15:53
Używasz ''Programów ułatwiających Grę'', ''Wspomagających Grę''.
Jesteś świadomy na karę, jaką za nie możesz otrzymać, więc po co tu płaczesz? Chcesz skrócić swoje Dni Bana to napisz do odpowiedniej osoby na Forum. Poproś ją, by ci skróciła o kilka dni/godzin. Może się zgodzi.
Tyle w tym temacie.
Jak nie miałem nic dyzmózgu..

Artis
26-10-2011, 16:19
Wiesz, ja na twoim miejscu bym się cieszył. Bo gdybym ja był tutaj GM/ST lub kimkolwiek to mógłbym Tobie dojebać nawet bana na zawsze lub delete :)
Niestety nie cierpię botów i nigdy ich cierpieć nie będę, dlatego według mnie taka kara to za mało.

Nemiks
26-10-2011, 16:24
Wiesz, ja na twoim miejscu bym się cieszył. Bo gdybym ja był tutaj GM/ST lub kimkolwiek to mógłbym Tobie dojebać nawet bana na zawsze lub delete :)
Niestety nie cierpię botów i nigdy ich cierpieć nie będę, dlatego według mnie taka kara to za mało.
Ale nie jesteś i nie będziesz Gm/senior tutorem. Więc się nie wypowiadaj..

Ferrum
26-10-2011, 16:24
Cześć, polecam przeczytać..

http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=85140

Polecam napisać w tej sytuacji odwołanie, ten dział nie jest od tego.