Zaloguj się

View Full Version : CHADA feat. HIFI BANDA - Szesciogwiazdkowy Skurwiel

Sumenson
29-10-2011, 19:17
http://www.youtube.com/watch?v=SqnhQDufHtE&feature=share

Jak Wam się podoba?

Otaczam firem jak firer
29-10-2011, 19:47
Dobre disy na donia.
Po dioxie sie tego nie spodziewałem

Zarexoholik?
29-10-2011, 20:00
Nie podoba mi się. Sedes strasznie słąbo, chada jak zwykle udaje kozaka, a diox stał się ważny, a pół życia dopowiadał eldoce.

Kaziu Extreme
29-10-2011, 20:31
Diox i diss.. nie myslalem ze to tak chujowo wyjdzie z jego strony
Chada nawyzywa pojedzie od starej poszczyci sie dlugopisami cos tam obrazi tyle
Hades hmm nawet mu lezy dissowanie xD fajnie to wyszlo z jego strony ;P

Nie rozumiem po co najpierw odpowiadal doniowi na fejsie, i wspomogl sie teraz hajfi banda. Chada sie zjebal ostatnimi wydarzeniem zwiazanym z fanami na fb i tyle.

Kowal'2.0
29-10-2011, 21:06
Dla mnie kawalek zajebisty!! Wlasnie go slucham kolejny raz :D

Bit mój koleżka siekał.

Bardzo istotna informacja...strasznie mnie to interesuje :) co jeszcze twoj koleżka siekał Chade, Dioxa i Hadesa??

Niuchacz
29-10-2011, 22:10
U mnie w mieście, byłem tam + track zajebisty, Hades najlepiej

Joogi
29-10-2011, 23:05
Ja katowalem kawalek bez przerwy z 3h, podoba mi sie. A o tych potyczkach sam nie wiem co dokladnie o tym myslec. Lubie Tomka tracki, ale z tymi dlugopisami troche beka wyszla, a Doniu to w ogole wack i nie warto bylo w sumie mu odpowiadac ((:

KePuczasta
29-10-2011, 23:17
szczerze spodziewałam sie czegos o wiele lepszego... rozczarowalam sie i tyle w temacie...

Tumanbuga
30-10-2011, 08:32
Będe obiektywny , słabe jak barszcz , ten Chada to już totalnie skreślony u mnie raper , najeżdzanie na rodziców , wyzywanie , co to ***** za pancze wogóle "opierdol pałe starej" , nawet się zaśmiałem przy "nie nawijasz a śpiewasz" .

Te laiki co piszą że Chada udaje gangstera to tylko zakompleksieni hejterzy, którzy gniją całe swoje marne życie przy kompie i nie mają co robić więc wypisują te durne komentarze bo zazdroszczą mu tego co oni nigy w życiu nie osiągną.

TheTapeMath 7 min. temu

Hahahahaha , co półmózg.

`1St Busiak`
30-10-2011, 17:25
Chada-ogólnie dobre nuty "Na tych osiedlach II" , "Dla Mojej Ferajny" , "Rap Najlepszej Marki" ale tutaj wyszedł cienko.
Napinają się, Chada chyba był najebany jak to pisał bo mu nie wyszło.

Google
30-10-2011, 18:25
Bit mój koleżka siekał. Generalnie beka z Chałwy, Dioxa, Hadesa. Chujowizna okrutna.

Bzdonc'
31-10-2011, 23:04
hades u mnie na propsie, chada chujowo jak zawsze, diox spoko ogolnie kawalek by byl, gdyby nie bylo chady, yo :O