View Full Version : Konkurencja.
Z tego co wiem, pewien ADMIN APOCS ma również pozycję tutora, bądź senior tutora na serverze 'mazurskiots' co chyba jest bezsensowne oraz głupie.
nie podam nicku tej osoby, bo nie chce wprowadzić kogoś w błąd jeśli się nie mylę
//down
z tego co wiem, mazurski&apo konkurują z sobą od dawna i nie pisz, że nie, bo tak jest, to czego jedna osoba ma pomagać jednocześnie nam jak i wrogom? - dość łatwy przykład do zrozumienia mojej myśli xd
A co to kogo obchodzi? Może mieć nawet GM'a na RL Tibii i nie ma przeszkód żeby nie był tutaj np. Tutorem. Gdzie jest napisane, że osoba która ma tutora albo wyżej na Mazurskim nie może mieć tutaj nawet tutora? Nigdzie.
Wszyscy dobrze wiedzą, że Mazurski to marna kopia APO.
Metaxa Grzesiek
31-10-2011, 21:43
Tak tak lepiej sie wkrecic na pozycje gm'a poprzez apo cs'a i potem rozjebac server 7.6 :]
heh mi tam lotto, chce niech ma, nie zaluj ;p
/erni
Jest to Elade akurat mi to nie przeszkadza ponieważ tutaj pozycja na cs nie ma nic wspólnego z tibią ;]
W ramach ciekawostki kiedyś był tu tutor, który w tym samym czasie miał tutora na mazurku.
Heaven, na rl nie ma już gm'ów.
Orson_Pall
31-10-2011, 21:49
tak, elade jest st na mazurskim. Przeszkadza mu to w wykonywaniu obowiazkow? Nie sadze.
Hah, jak dla mnie nie powinna miec osoba pozycji na 2 serwerach, zawsze mniej czasu poswieca na "nasz" serwer, dzieli swoj czas na dwa serwery co wiadomo, zmniejsza jego wydajnosc.
Czyli chcę zniszczyć apo, poprzez adminowanie w cs'ie (będąc jednocześnie st na mazurskim)? D:
ROZGRYZŁEŚ MNIE!
#t
Tak mam ST na mazurskim, ale czy to przeszkadza temu, abym adminował na ApoCS? Sądzę, że nie. ; dd
Zarexoholik?
31-10-2011, 23:41
A co ma APOcs do OTS'a? : d
APOcs to tylko dodatek, bo niektórzy są uzależnieni nie tylko od Tibii. : (
KePuczasta
01-11-2011, 00:03
Zgadzam, się z Zarex'em... W koncu CS to inna 'gra' niż Tibia, moze na tym samym 'servie' ale dwie odrębne rzeczy... -.- On, nie ma wplywu na decyzje dotyczace APO...
Ta Osoba nie powinna mieć na innych otsach st powinien z czegoś zrezygnować albo z admina csa albo z st na mazurku bo może rozjebać coś w apo bo ma st na mazurku żal mi ekipy niech najlepiej mu usuna admina cs albo niech zrezygnuje z st na mazurku
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.