PDA

View Full Version : Problem po kupnie konta.

Lukasio
02-11-2011, 19:30
Siema. Mam taki problem. Kupiłem sobie konto i tera co mam zrobić? Zarejestrowany jest na e-mail jeszcze starego gracza . A to jego prywatny. Na zmiane sie czeka 2 tyg. to w tym czasie moze on tez cos zmienic :mad: . R-key nie jest wyrobiony, kupilem pacc ale UWAGA! link zostanie wysłany na adres xxxxx@o2.pl czyli ten r - key to do niego dojdzie. Wiec jak moge cos zmienic zeby mi nie wbil na konto?:D

#Logest
02-11-2011, 19:35
Siema. Mam taki problem. Kupiłem sobie konto i tera co mam zrobić? Zarejestrowany jest na e-mail jeszcze starego gracza . A to jego prywatny. Na zmiane sie czeka 2 tyg. to w tym czasie moze on tez cos zmienic :mad: . R-key nie jest wyrobiony, kupilem pacc ale UWAGA! link zostanie wysłany na adres xxxxx@o2.pl czyli ten r - key to do niego dojdzie. Wiec jak moge cos zmienic zeby mi nie wbil na konto?:D
Nic nie możesz zrobić, chyba że udostępniłby Ci email na chwilę(wyrobienie r-keya)

<Magiczny>
02-11-2011, 19:36
Mozesz sie pozegnac z kontem.

Lethornek
02-11-2011, 20:09
Masz problem stary, weź tą postać do pierwszego lvla zjedź, ktoś Cie chciał wykiwać skoro nie dał Ci e-maila.

Lukasio
02-11-2011, 20:09
Mozesz sie pozegnac z kontem.

To znaczy te konto to od kumpla kupiłem. Ale wolałem sie upewnic czy cos mozna zrobic oprocz czekania tych 2 tyg .

@3x up .
No i wyrobie i co mi to da ?:D. przez to szybciej email zmienie?

email zmienia się po 2 tygodniach, a recka wyrabiasz 5sec,

Czyli jak wyrobie r keya to bd mogl e-mail zmienic tak?:)

#Logest
02-11-2011, 20:12
To znaczy te konto to od kumpla kupiłem. Ale wolałem sie upewnic czy cos mozna zrobic oprocz czekania tych 2 tyg .

@3x up .
No i wyrobie i co mi to da ?:D. przez to szybciej email zmienie?

email zmienia się po 2 tygodniach, a recka wyrabiasz 5sec,

Czyli jak wyrobie r keya to bd mogl e-mail zmienic tak?:)

Mając r-keya, możesz zmienić email w każdej chwili na inny .