Zaloguj się

View Full Version : Jak odzyskac passy

Juan carlos
08-11-2011, 21:49
Problem tkwi w zapomnianych passach do konta na APO..
byly one wpisywane na komputerze na ktorym nie bylo formata, jest jakis sposob aby je odzyskac?
wysylanie na maila hasla nic nie daje bo maila prawdopodobnie serwis skasowal, szukanie pasow w przegladarkach(dwoch mozilla i opera) nie przynioslo rezultatu.
Jakis program?lub gdzie indziej te passy moga byc?bo byly one np wpisywane w te przeglarki
Pozdro

Miodek
09-11-2011, 06:58
Na moje oko to czegoś takiego nie ma bynajmniej teraz ich nie odzyskasz ,ale ja ci powiem ze jeżeli miałeś przez te kilka lat kiedy logowałeś sie na apo jakiegoś keyloggera który zapisuje co wpisałeś w klawiaturę w danym dniu to jest to możliwe. Zakładam z góry że nie miałeś.
Rezulat:
-Nie ma takiego programy
-Niestety zagraj od 0
-Temat do zamknięcia no chyba że ktoś za taki programik którego nie ma

Miffek
09-11-2011, 08:46
napisz na pomoc*********.pl
w mailu wypisz wszystko co wiesz na temat konta..
tzn. passy do niego(o ile znasz chociaz jedne), to co było na postaci, ile było postaci (podaj też nicki) itp.

yakapushi2
09-11-2011, 09:42
Jest taki program , USB THIEF ktory musisz zainstalowac na pendrive w głównym katalogu, potem wkładasz w port i all hasła ( wszystkie hasła wpisywane na klawiaturze + all klucze licencyjne programów zainstalowanych na kompie) będziesz miał zapisane w katalogu DUMP. Tylko przed włożeniem w port trzeba wyłączyć antywirusa bo jest wykrywany jako szkodliwe oprogramowanie i jest usuwany

Miodek
09-11-2011, 20:35
ja tego wyżej nie polecam próbowałem i po tym mi coś net mullał . Rób co chesz ale nie polecam !!!

Magic Knight
10-11-2011, 12:20
jeśli nie pamietasz e maila to masz lipe . servis nie kasuje e maila jedynie gracz może zmienic
a na przyszłośc pass rk e maila oraz hasła wydrukuj sobie na kartce
kartke włóż w bezpieczne miejsce
wyprzedze twoje pytanie ;p jak nie masz drukarki to sobie przepisz długopisem
pozdro