Zaloguj się

View Full Version : Czy podoba Wam si? nowa forma serwera?

Romus
08-11-2011, 22:54
Tak jak w temacie. Czy jesteście zadowoleni z dokonanych zmian?

Jak dla mnie serwer wkońcu wygląda jak trzeba. Gdyby jeszcze był pełny....

Crayon
08-11-2011, 23:28
Co do reklamy, trzeba będzie coś obmyślić. Kupno komercji nie wchodzi w grę, niestety. Bo po prostu na to nie ma funduszy.

Splaxor
09-11-2011, 02:27
Niedawno po długiej przerwie wszedłem na serwer i zdziwiłem się jak zobaczyłem, że wszedłem bez problemu, a po drugie grałem z kilkoma osobami. Wcześniej ten serwer był zapchany, a teraz pustki. Podobnie jak 8.42, ale ten serwer rozumiem dlaczego jest taka lipa, a serwer csa nie.

DonieX <3
09-11-2011, 08:28
Co do pluginów itd jest dobrze. Lekkie pustki na serwerze, lecz myślę, że z czasem to się będzie uzupełniać. Już dosyć często jest ktoś na serwerze z kim mozna pograć. :)

SedaN*
09-11-2011, 10:10
Mogłeś dodać sonde..

Jedynie brakuje graczy. Informujcie swoich kolegów, zapraszajcie graczy ;P sami też twórzcie reklamę :)

deeL `
09-11-2011, 12:52
Serwer jest w porządku. Dobra reklama i myślę, będzie jak należy. Ogółem jestem zadowolony ze zmian, bo fajnie się gra. Mam taką małą uwagę. Jak zabijam ostatniego gracz w drużynie przeciwnej, a to już będzie 12 wygrana runda, to zmiana mapy jest tak szybka, że nie dam rady nawet ogarnąć kogo zabiłem. Może to i nie przeszkadza, ale jednak można by było zrobić końcówkę takim duchem jeśli wiecie o co mi chodzi.

DonieX <3
09-11-2011, 14:38
Co do deela, to zgodzę się z Nim,bo trochę za szybko jest zmiana mapy. Ogólnie gra się dobrze serwer już rzadko jest pusty , lecz jednak dalej nie jest to zaskakująca liczba osób na serwerze. Jakiś hajt jest 1 w ranku i wszystkich bije,he he xd

Romus
09-11-2011, 16:08
Nie wiem czemu nie dodało sondy. Wyjebało mi błąd w mozzili. PROSZE O DODANIE!