View Full Version : Gdzie expic/ zbierac kase ? 920 ek
Elo. Ja mam takie pytanie ;d. Gdzie bylby najlepszy exp dla 920 ek i gdzie moge nim najszybciej kase nazbierac? eq to hota , pandema,dsl, eagle. Niektorzy mowia ze na umach. ale tam tak troche ciezko leci , ciagle uciekac i ledwo sie uh nadaza , chyba ze znacie jakies respy po 1-2 w jednym miejscu. prosze o odp :)
MSC, ew Flubery, Queeny, UMy, a jak chcesz kasę to idź zbierać łomy. Teraz jest to najlepszy sposób na zarobek :)
Jeżeli na tym lvlu chcesz expić szybko to nie zarabiasz i odwrotnie.
Franco de la Pucio
10-11-2011, 15:05
Polecam Ci dziury na exp. Mady/kingi/ms/flubb/msc i masz zarówno dobry exp, jak i loot :>
MSC, ew Flubery, Queeny, UMy, a jak chcesz kasę to idź zbierać łomy. Teraz jest to najlepszy sposób na zarobek :)
Jeżeli na tym lvlu chcesz expić szybko to nie zarabiasz i odwrotnie.
Na MSC to mi sie dobrze expilo. ale byl zawsze jeden problem. jak np na ank ten resp. to one wala z fire bomb. no i deda zakrywa . i pozniej co ?;/. czekac zanim ogien zniknie? ale zara znowu sie tam zrespi i to samo bedzie. Jakas podpowiedz jak cos z tego lootnac?:D
Najlepiej będzie z każdym eq Flubby na can.. do usrania.. +-1250 lvl. Do tego poziomu najlepiej jest tam expic. Nie dość że lvl szybko leci, to loot jest zajebisty - dużo sl więc sprzedaje się je całymi gbp.
Na MSC to mi sie dobrze expilo. ale byl zawsze jeden problem. jak np na ank ten resp. to one wala z fire bomb. no i deda zakrywa . i pozniej co ?;/. czekac zanim ogien zniknie? ale zara znowu sie tam zrespi i to samo bedzie. Jakas podpowiedz jak cos z tego lootnac?:D
Wystarczy założyć drugą postać maga, albo poprosić kogoś aby stworzył Ci parę gbp z runami adito grav dzięki którym będziesz mógł niszczyć ogień. :rolleyes:
Kimus The Master
10-11-2011, 16:02
Najlepej chybar zarabiac na fluberach w SKY no ale jak napisal Splaxor zbieranie lomów z beho jest to bardzo dochodowym zrodlem zarobku xD! GBP lomów da sie sprzedac za 2 kcc
Expić to najlepiej expić na kingach,flubber.
CO do loota bardzo dobrze opłaca się na twój lvl MSC(cod" po 2x),Fluubery, bardzo dobry loot i nawet niezły exp.;)
Ale bardziej by opłacało się siedzieć na MSC ponieważ o ile się nie myle masz
TASKI więc nie dość że loot to masz jeszcze 1.5kcc Za taska ;)
Pozdro Spoxter.
ok. dzieki wszystkim.
Do zamkniecia :D
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.