Zaloguj się

View Full Version : Immortal Bogowie i Herosi!

Adasik
11-11-2011, 23:16
Cześć! Godzinkę temu wróciłem z kina i muszę przyznać, że film ten był bardzo fajny(wyświetlany w 3D), ale strasznie rozczarowało mnie zakończenie, bo spodziewałem się czegoś całkiem innego. Poza tym łuk, który miał odegrać główną rolę w filmie był pokazany tylko parę razy, a to on stanowił całą fabułę filmu. Oglądał ktoś ten film? Jakie są wasze opinie na ten temat? ;)

MisieQ
12-11-2011, 17:01
Też go oglądałem i mi się bardzo spodobał, lecz końcówka filmu mogła być inna :)

Krulowiec
12-11-2011, 18:38
Cześć ! ,

Nie oglądałem jeszcze filmu, bo nie widziałem żeby w mojej okolicy grali, ale jeżeli nie to trudno będę zmuszony pobrać.

btw. To jakieś fantasty al'a władca pierścieni or harry potter ?

Fobir
12-11-2011, 18:42
bardziej jak 300 wiele scen podobnych walki tylko w lepszej jakości i aktorów ;) film warty ale fabuła przy samym końcu nudna ;( moja ocena tego filmu jest 7/10

Zarexoholik?
13-11-2011, 22:07
Obejrzałem i śmiało mogę napisać, że warto. 10/10 jednak dać nie można.

btw. dobra obsada!

Dragon Slash
26-11-2011, 02:53
U mnie nie ma kina,czekam aż wejdzie na neta; d

Jarken
26-11-2011, 13:51
Cześć ! ,

Nie oglądałem jeszcze filmu, bo nie widziałem żeby w mojej okolicy grali, ale jeżeli nie to trudno będę zmuszony pobrać.

btw. To jakieś fantasty al'a władca pierścieni or harry potter ?

Twórcy 300, a więc można się domyśleć :).

Ja dziś idę do kina z kumplami i potem editne :D.

#A więc film zrobił na mnie wrażenie i to spore, może nie ma jakieś ciekawej fabuły ale są znakomite efekty dźwiękowe, nie wiem czy w innych kinach też ale u mnie w mieście lajtowo. Chociaż 3D, brakowało mi mięsa ludzi spadającego na moją twarz, tak jak to widziałem w kilku filmach np Saw 7 - Piła 7.