Zaloguj się

View Full Version : Problem z Wild Fire s.

Suszyć^Skruszyć.
12-11-2011, 12:19
Witam. Od 3 dni jestem posiadaczem htc Wild Fire s. Jest to mój pierwszy telefon który posiada dużo funkcji biznesowych i internetowych. Przejdźmy do problemu ;o. Gdy mam telefon w trybie gotowości to od czasu do czasu czasem caly czas przychodzą mi oferty towarzyskie smsami xd. Może nie których to śmieszy ale mnie zaczyna denerwować. Nawet po zmienieniu karty sim wyskakuje to samo. Przeszukałem ustawienia itp. lecz nic nie znalazlem ;c. Dziękuję za pomoc.

Pawcio
12-11-2011, 16:29
Udziel się do operatora sieci, on pomoże skonfigurować Twój telefon tak aby nie przychodziły takie smsy. :)

Krulowiec
12-11-2011, 19:13
Może po prostu jest włączona taka dodatkowa funkcja, najlepiej jak pójdziesz do pójdziesz do salonu Twojego operatora poprosisz Panią/Pana o wyłączenie i dziękuję.

KozaQ ZiooM
14-11-2011, 16:04
Haha, miałem to samo :D
Wejdź w menu, później w ustawienia a następnie w Zadzwoń. Tam jest na samym dole "Ustawienia komunikatów sieci i.." wejdź tam, i pousuwaj kanały od 1 do 50 (wszystkie). Następnie odznacz opcję "komunikaty sieci komórkowej".
Te SMSy już nie powinny przychodzić, elo.

Pan Pomocny.
16-11-2011, 19:46
Jeżeli chcesz to wyłączyć powinieneś wejść w opcję smsów i tam masz przychodzące komunikaty. I je zablokować.

Mam nadzieję że pomogłem