View Full Version : Rook czy Main?
Mam 850 sora i 198 rook mana. Caly czas glowie sie co wybrac. Eq to klapki b robe m turban panda amulet dsm blesedka oraz g arm, rh, rokerki, vampira, daramanian axe, k legs. Na mainie najgorsze jest ze jest duzo dzieci i napinaczy wp............. sie na respa, ale lewel w miare idzie i jest duzo mobkow i questow. Na rooku znowu sa w miare normalni ludzie ale level powoli idzie :(. pomozcie mi plx.
Greyback
13-11-2011, 17:38
Ja bym grał main, tym bardziej po ostatnim update. Może i administracja też się rookiem zajmuje ale daj spokój bić cały czas z broni bez czarów, nuda. Ja już bym wolał poużerać się z "neokidami" (osobi¶cie nie gram na apo)
Graj tym czym Ci się podoba. Nie graj na siłę czym¶ co zaproponuje Ci kto¶. Pograj trochę tym, trochę tym i zobaczysz sam.
TuRoczeK
13-11-2011, 19:05
Polecam Ci rooka. Na Rooku znajdziesz zawsze ludzi, którzy Ci w questach na 100% pomog±.
Powiem ci tak, na mainie mam 1400 palla na roku 200+, i osobi¶cie wybieram maina, ciekawiej jest gdy chcesz się pobić to lejesz kogo¶;) Na roku gra jest bardzo monotonna tylko bieganie ubijanie itp;)
Nudny rook, main po upie bardzo fajny;) z nowymi questami itp:)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.