PDA

View Full Version : Queen Quest POMOCY

Hefalump
17-08-2007, 18:08
Mam duży problem z którym nie wiem czy da sie coś zrobić...
ale jeśli tak to bardzo prosiłbym o pomoc. :( :( :(

Otóż robiłem dzisiaj Queen Questa wykonałem wszystkie misje przeszłem labirynt i znalazłem się tam gdzie zamienia się tarczę w mocz. Położyłem tarcze na wyznaczonym miejscu i chciałem przekręcić dźwignie... ale za chwile miał byc reset servera i kolega stojący blirzej dźwigni przekręcił ją. Wziołem mocz i po restarcie udaliśmy się do Szaleńca. Kolega podał swój mocz. Natomiast mojego moczu nie chciał przyjąć.

Jestem załamany bo tyle czasu poświęciłem na tego questa.
Błagam powiedzcie że da się coś z tym zrobić bo inaczej sie załame :(
no bo już trudno ze sprzedawaniem rzeczy (zawsze ktoś może mi je sprzedać)
Ale gorzej z tym że nie będę miał dostępu na OTS Queen na większym lvl :(

PROSZE POMOCY !!!!!!!! :( :( :(

doniczekmateo
18-08-2007, 14:32
Ja dzis tez pomagalem jednej osobie wlasnie teraz jestesmy przy szalencu i pisze hi pozniej tak a on odpisuje 14:30 Szaleniec: n nie nie masz nn ni ni nic co by mm mnie inttteresowalo

Kizzia Mizziaa
18-08-2007, 17:02
no no .... wlasnie to mi odpowiada ... hefalump to konto kolegi i mi urzyczyl ale juz zrobilam wlasne...

da sie cos z tym zrobic ?? :( :( :( bo jak nie to .... :(

Pontius
18-08-2007, 19:23
Noo...Nie wiem o co wlasnie chodzi masz mocz i nie chce przyjac...

=/ =/ =/ =/:mad:

Rubix II
18-08-2007, 20:44
Napisz co Ci dokładnie napisał, moze spróbuj jeszcze raz pójść i położyć tą tarczę na tym miejscu, TY pociągnij za dźwignię, a jeżeli coś Ci będzie znowu pisało to h** z tym i musisz sobie odpuścić ;/ niestety

VaReZ
19-08-2007, 12:59
ty musisz zrobić ten mocz a nie twój kolega weź napisz na trade "pomoge w queen quest " i jak ktoś bedzie robił mocz to ty na kadzi połóż sentinental shield i bedziesz miał mocz . Sentinetal shield można zdobyć z lizard sentinental czy jakoś tak xD

Dark Messiah
02-09-2007, 15:59
jestem nowy ji ahhaahahah!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Thunderblade
02-09-2007, 19:52
Nie wiem... Ostatnio też robiłem Queen Qesta Ale Wszystko Było W Porządku
Postaram się pomóc :D