View Full Version : Odnawiaj?ce si? Life Fluids - Rook
Witam, chciałbym zaproponować opcję z odnawiającymi się Life Fluidami.
Gra na APO stała się łatwiejsza odkąd zostały wprowadzone hotkeys jednak mimo to grając na main można kupić sobie GBP Mega Manasów, które się same odnowią i nie trzeba otwierać kilkunastu bp.
Na rooku idąc expić trzeba zakupic klikanascie gbp of life fluids, po czym stać przez chwilę i otwierać po koleji wszystkie.
Osobiście idąc expić kupuje ~12 gbp po czym stoję i monotonnie je otwieram a po 30min expa musze kupić kolejna porcję i od nowa otwierać. Tak samo jak padnę lub się wyloguję.
Wygląda to tak: http://i42.tinypic.com/9k3uox.jpg
I zajmuje mi większą część prawej strony ekranu, przez co nie mogę powiększyć battle lub listy vip.
Wielu osobą utrudnia to życie, dlatego uważam że nie jest to jakaś trudna rzecz w wykonaniu a bardzo by pomogła.
Prosiłbym o pozytywne rozważenie mojej propozycji.
@Do użytkowników
Proszę o uzasadnienie swoich wypowiedzi oraz nie pisanie że to jest rook czy coś, bo dlaczego osoby grające na rooku muszą mieć takie utrudnienie?
@Do administracji
Prosiłbym również o ewentualne uzasadnienie.
kamiloxed
13-11-2011, 22:30
sam gram na rooku i potrafi to wkurzyć na main otwieram 2gbp z uh i manasami i starczają one na dłuższy czas
człowieku, na rooku jest już tak łatwo jak prawie na mainie!
to, że masz tego !lf pod hota to i tak bardzo dużo.
jestem na nie.
Xomethost
13-11-2011, 22:43
skoro na mainie sa tak mf to na rooku moglyby byc tak lf , na tak
człowieku, na rooku jest już tak łatwo jak prawie na mainie!
to, że masz tego !lf pod hota to i tak bardzo dużo.
jestem na nie.
Zauwaz ze na main tez masz !uh.
To jest APO 7.6 wiec co za roznica czy main czy rook?
Nie robi ro zadnego zamieszania czy cos tylko po prostu nie bedzie trzeba klikac po 100 razy i tracic czasu
Zarexoholik?
13-11-2011, 22:49
Oczywiście, że jestem na TAK, jeśli tylko ich cena będzie większa niż cena kupowanych zwykłych gbp fluidów.
Oczywiście, że jestem na TAK, jeśli tylko ich cena będzie większa niż cena kupowanych zwykłych gbp fluidów.
Nie proponowalem ceny bo to sprawa raczej administracji ale mysle ze cena w przeliczeniu nie powinna byc wieksza niz za bp ihow. (bp ihow, 40 uzyc to 5k) Czyli np life fluids z 100 uzyciami moglby kosztowac kolo 9-10k. (bo i tak potrzeba kupic wieksza ilosc bo przy leczeniu sie nie zdaza sie szybko odnowic) a nie chcac obciazac kieszeni mniejszych lvli.
NIE I CHUJ! KPISZ?! Nie po to latami ludzie nawalali potami w gbp wbijali 5x wolniej lvle zebys ty teraz zrobil sobie lfy na uzycia podstawil na bota i expil jak na mainie nie zchodzac 5h z respa. NO WAY!! Bylo tak, jest i mam nadzieje, ze bedzie.
Wprowadzenie tego na rooku przespieszylo by gre to raz, dwa byly by wojny o respy, wiadomo co 30-40min trzeba wrocic sie po nowy zapas lfow a tak to bd siedzial jeden z drugim na respie po 5h i nie bd mozliwosci go wykurzyc. Jak dla mnie nieprzemyslane.
mam chara na rooku, 140+ wiec wiem cos o grze, sam char ma 2-3 lata wiec jak widzisz tyg na rooku nie spedzilem..
Jestem na tak , osobiście sam grałem na rooku i miałem przyjemność otwieraniu paru plecaków a zajmuje to dużo miejsca. Tak
NIE I CHUJ! KPISZ?! Nie po to latami ludzie nawalali potami w gbp wbijali 5x wolniej lvle zebys ty teraz zrobil sobie lfy na uzycia podstawil na bota i expil jak na mainie nie zchodzac 5h z respa. NO WAY!! Bylo tak, jest i mam nadzieje, ze bedzie.
Wprowadzenie tego na rooku przespieszylo by gre to raz, dwa byly by wojny o respy, wiadomo co 30-40min trzeba wrocic sie po nowy zapas lfow a tak to bd siedzial jeden z drugim na respie po 5h i nie bd mozliwosci go wykurzyc. Jak dla mnie nieprzemyslane.
Podbijam.
Jest już za późno na tego typu ułatwienia. Nie pasuje to exp z uhem albo gdzieś indziej. Za dużo osób już wbijało lvl w ten sposób, żeby teraz poułatwiać ten rook, chociaż on i tak już jest mega łatwy. + w ankiecie nie ma odpowiedzi 'nie gram na rooku ale nie jestem za tym pomysłem.' Byłoby estetyczniej.
John Cena
14-11-2011, 13:40
Jestem na tak, ale cena musi być większa od tych zwykłych manasów
@Do autora
Troszkę dziwnych arugemtów użyłeś. Co ma LF na rooku do Mega Manasa na mainie? Na maninie są LFy co się odnawiają po użyciu? Czy na rooku są Mega Manasy co się odnawiają?
Jak odpowiesz na te pytania to wyjdzie, że rook ma się lepiej.
Myślę, że nie warto mieszać LFów z MM.
@Topic
Jak ja grałem na rooku (200+) to dla mnie nie było problemem otwieranie gbp z lf. Jeżeli nie chce wam się otwierać tych plecaków to otwierajcie jeden, a następnie jak się skończy to szybko wyrzucacie pusty i otwieracie następny.
Nie będę już powtarzać argumentów poprzednika, Soi.
Lethornek
14-11-2011, 14:30
Jakoś przez 6 lat wszyscy expili tak jak jest i nie było problemów, sorry memory to jest rookgard, jaki byłby sens w tym że bierzesz na siebie LF za 50cc i nie wracasz do depo przez miesiąć ? Beznadzieja.
Otwieraj 2 gbp, jeden otwarty zmniejszony do maxa i zescrollowany na sam dół, a drugi zmnimalizowany. Jak w otwartym będą kończyć się lf'y wyrzucaj je i otwieraj następne.
Jestem na NIE! Za łatwo by się zrobiło i więcej noobów by grało.
Arcano Druid
14-11-2011, 15:40
Jestem na TAk dlatego ze kiedys gralem na rooku i mi to przeszkadzalo troche i m.in. dlatego tam przestalem grac ;P
Na rooku powinien być serpent sword,plate set i tyle,a wy macie od chooya urozmaiceń i jeszcze źle?! Idźcie na maina jezeli tak chcecie =[
#
Jestem na nie.
Krulowiec
14-11-2011, 16:07
Jestem na NIE, gra na rooku powinna być trudniejsza.
oczywiscie ze NIE. Rook zawsze byl trudniejszy. I tak na rooku jest duzo ulatwien...
Jak tka zrobią to znów nikt nie będzie ih kupował weź myśl .
musieli by też tak z ihami zrobić ;ddd
trudno ci kliknąć na bp ??? ;d to sekunda dużo expa nie tracisz w tym czasie .
Magnatek.
14-11-2011, 19:13
Nie potrzebne jest dobrze tak jak teraz. Jestem na NIE.
Sasha Rookslayer
15-11-2011, 00:18
Jestem na Nie, ponieważ, gdy się to stanie, to ludzie nie będą wychodzili z respa przez długo. Cieżko ci otworzyć kilka plecaków? Tak cięzko? To nie graj na APO. Rook już i tak jest za łatwy... a co dopiero jak takie coś wprowadzą.
Jest dobrze, jak jest, nawet zle, bo jest za łatwo. Nie potrzeba tego zmieniać.
Jestem na NIE
NIE! na rooku jest za latwo... tylko jeszcze te lf zmuszaja do powrotow do dp... a tak fsza i reszta jego bandy w ogole nie beda z respa schodzic :| i zaraz beda 3k na rooku ... w ogole ja podtrzymuje ze na rooku to powinny byc max minotaury xd
Jestem na tak, i tak już z roka powoli main robią więc nie widzę problemu. Będzie wam łatwiej, bo capa też nie ma dużo na roku, ale z drugiej strony to jest WYSPA POCZĄTKUJĄCA ;)
Jak dla mnie to jest bardzo łatwo już na rook, a powinno właśnie być trudniej.
Jestem na nie. Powody oczywiste. Jak nie wiesz jakie poczytaj all posty [xd]
Jestem na nie, nie potrafisz otworzyć kolejnego gbp? ..
Franco de la Pucio
15-11-2011, 16:12
Jestem na nie. To jest rook, a nie main. Nikt Ci nie każe tam grać.
Octavious
15-11-2011, 16:14
tak to utrudnia zycie ze polowa zmarnowana ach a mogles expic przez cale!!
Guy Fawkes
17-11-2011, 01:19
mam chara na rooku, 140+ wiec wiem cos o grze, sam char ma 2-3 lata wiec jak widzisz tyg na rooku nie spedzilem..
potwierdzam, skoro każdy tyle czasu laził z tymi lf'ami nawet jak hotów nie było, to teraz co Ci przeszkadza, masz nawet hoty więc masz i tak już spore ułatwienie... jestem na nie
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.