View Full Version : Grafika problem. Pomoc.
Witam mam taki problem otóż grałem wczoraj w csa i zauważyłem że mam paski takie na ekranie, znaczy fale dokładniej które się pokazują i znikają takie zakłócenia.
Nie wiecie o co może chodzić?
Edit.mam windows 7 i karte graficzną AMD RADEON HD 6670 1gb.
<Magiczny>
14-11-2011, 15:13
Jak masz paski to jest to wina karty graficznej.
to są takie małe nie widocznie ale jak się przyjże, a nie moga to być sterowniki?
Krulowiec
14-11-2011, 16:09
Skoro sądzisz, że mogą być to sterowniki to wejdź na stronę producenta i pobierz najnowsze, chociaż wątpię, że to będzie to.:rolleyes:
Wchodzę w kartę i daje w ustawieniach uaktualnij sterowniki, wyskakuje mi komunikat że ten komputer ma już wprowadzone najnowsze sterowniki :)
Spróbuje zainstalować te z płytki może pomoże;)
Musisz najpierw odinstalować sterowniki, które masz obecnie zainstalowane. Wchodzisz domyślnie w panel sterowania -> dodaj/usuń programy i wyszukujesz. Nie wiem jakie dokładnie masz więc nie jestem w stanie dalej pomóc. Później dopiero instalujesz nowe, np. te z płyty.
Musisz najpierw odinstalować sterowniki, które masz obecnie zainstalowane. Wchodzisz domyślnie w panel sterowania -> dodaj/usuń programy i wyszukujesz. Nie wiem jakie dokładnie masz więc nie jestem w stanie dalej pomóc. Później dopiero instalujesz nowe, np. te z płyty.
Dzięki za pomoc jeżeli pomoże to będę ci wdzięczny ;) Reputa nie dam bo i tak off ;)
Pozostali reputy dostaną jutro ;)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.