View Full Version : Krew z devil / master atoma
Hartkorowy Koksu
17-11-2011, 12:38
Witam.
Mam pytanie co jest do cholery z krwią z ww potworów ??
Siedzimy po 40h na devilu / masterze i nie ma jej a wcześniej leciały normalnie.
Pewnie będziecie pisać " Masz pecha itp. " Spoko ja może i mam ale 1/4 serwera również ma pecha ?
Na zadanie pytanie do Cavva odpisał on, że nic nie zostało zmieniane a jeśli byłoby to administracja by nas o tym powiadomiła.
Ostatni crash był spowodowany zmianą loota przez Santano i jakoś nie zostało to nigdzie napisane / nie zostaliśmy powiadomieni only napisał to na Chb ...
Lecz nie wydaje mi się to ....
Proszę o wypowiedzi wasze / Administracji.
Loot miał być zmieniony, ale wyskoczył jakiś błąd i Santano zrobił 5~ minutową cofkę. Wiem z własnego doświadczenia, że rzeczywiście krew nie leci tak jak wcześniej.
Lethornek
17-11-2011, 13:09
Krew leci rzadziej niż wcześniej i to masakrycznie.
#down
Trudniej wykonać nowy quest i do tego nie opłaca się całkowicie robić misji u Dao :)
pozdro.
Nikt nie pisał, że będzie łatwo. Nawet jeśli loot został zmieniony to dobrze, będzie trudniej wykonać nowy quest.
Hartkorowy Koksu
17-11-2011, 13:52
Tak ale sami piszecie, że wszystkie zmiany z lootem czy czymś innym są ogłaszane a wcale tak nie ma to jest to kłamstwo z waszej strony.
Wcześniej był błąd, który zauważyłem testując nowy update.
Mianowicie szansa, że krew wypadnie, wynosiła 1/20 dla devil atoma i 1/50 dla master atoma. Odwróciłem te wartości.
@Up
Zgadza się, zmiany z lootem są ogłaszane. Poprawa błędów niekoniecznie, zresztą to nie jest loot.
Zaproponujcie inne, realne wartości dla wypadania krwi, to będziemy mogli ponegocjować.
Zrobcie to tak dobrze zeby bylo ja juz questa z krwia robie 4 dni co zajde na devila to caly czas zajete i nic nie dropi wgl
Czarodziej Xardax
17-11-2011, 14:57
Niech jest jak jest xDDD
Chcecie nowe itemki?
Pomęczcie sie : ))
Hartkorowy Koksu
17-11-2011, 15:15
Santano Dobrze jest jak jest :) inni musieli Cierpieć ( czyt. Ja ) to dlaczego inni mają mieć teraz łatwiej ?
Niech jest jak jest xDDD
Chcecie nowe itemki?
Pomęczcie sie : ))
Siedziałeś kiedyś xxx czasu na devilu? Myślę, że na 100% nie, więc ryjek.
#Sam wiem jak to jest, a co do Ciebie Santano , Możę 1/30 dla Devila i Mastera? Dobrze że odwróciłeś te wartości, ale teraz lootniecie krwi jest nie realne.
Ta byś mogł zrobić 1/15 mastera i 1/35 devila
Mianowicie szansa, że krew wypadnie, wynosiła 1/20 dla devil atoma i 1/50 dla master atoma. Odwróciłem te wartości.
Myślę, że odpowiednimi wartościami byłoby:
Devil Atom: 1/36
Master Atom: 1/17
Ewentualnie jakoś odpalić Test Server na innym porcie, i w gronie kilku osób testować np. przez 1h na respie Devila oraz Mastera częstotliwość wypadania krwi (osobiście sam mógłbym wziąć udział w testach).
Santano Dobrze jest jak jest :) inni musieli Cierpieć ( czyt. Ja ) to dlaczego inni mają mieć teraz łatwiej ?
Dokładnie.
Niech już zostanie tak jak jest każdy musi pocierpieć ; )
TyruS aka Tyr'ek XD
17-11-2011, 16:01
To ty chyba masz mega peszq bo siedziałem, siedziałem, aż tu nagle dwie pod rząd!
Lethornek
17-11-2011, 16:23
1/25 Devil
1/15 Master
??? ??? ???
To po co płaczesz że Ci krew nie spadła jak nie chcesz tego zmieniać ??
#Alfons
Ty na Wardach nie ogarniasz a piszesz o Masterze ?
Wiadomo, sam nie dam rady Mastera ale pójdę sobie np. z Szymkiem i co za problem ;) ?
Tym swoim śmiesznym Akuzinem możesz na Queenach poexpić :/
Hartkorowy Koksu
17-11-2011, 16:23
Nie chodzi mi o to żebyś zmieniał na łatwiej tylko żeby mi ktoś napisał czy było coś robione. Nowy quest i ma być ciężko a nie łatwo :)
HEHE Lethorn dal 1/25 devil bo mastera nie ogarnie XDD dobrze by było 1/42
Lethorn pajacu własnie, że ogarne LUS?
No i bardzo dobrze... Niech w końcu będzie jeden quest, który będzie w **** trudny? A nie idź kup,zabij,pogadaj,zabij,kup,pogadaj,kup,kup,zabij i ciesz się nagrodą....
Nie zmieniaj nic...
Ps. Loot na rooku z tych Elfów? (przesada).
Xomethost
17-11-2011, 17:07
" 17:06 Lethorn: [2360]: kupie krew atoma 80kcc "
taka cena nie jest normalna, widocznie faktycznie cos zmienili skoro po tyle kupuja, wczesniej sprzedawali po 10-20k cc ;S
N-series
17-11-2011, 17:30
@Up
Zgadza się, zmiany z lootem są ogłaszane. Poprawa błędów niekoniecznie, zresztą to nie jest loot.
Zaproponujcie inne, realne wartości dla wypadania krwi, to będziemy mogli ponegocjować.
wypada ok , ale popomuje dodac ze 3 respy za glackami platnymi (nikt tam juz nie chodzi) i zrobic za glacami bramke od 2k i platne 2sc np(i tak trzbeba przejsc przez glacki platne;P)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.