View Full Version : Zmiana cz?stotliwo?ci wypadania krwi z atomów.
Witam!
Zakładam temat z ankietą (temat ten dotyczy tego z "Opinie & Krytyka").
Czy chcecie aby zmieniona była częstotliwość wypadania krwi z Devila/Master Atoma?
Jeżeli 60% graczy będzie na tak, Santano zmieni częstotliwość wypadania.
Głosujcie w ankiecie!
Oczywiście , że nie!
Skoro jedni mieli gorzej , drudzy niech mają tak samo XD!
Hartkorowy Koksu
17-11-2011, 16:37
Oczywiście, że nie. Ja musiałem siedzieć i kampić tyle czasu i mam to zrobione niech inni tak samo mają. Będzie to nie fair jeśli zmienicie .....
Dobrze jest jak jest :)
Trochę nie sprawiedliwie inni się męczyli a 2 będą mieli z górki po zmianie.
Santano trzymam Cie za słowo 61% na tak musi byc :D
[17-11, 16:30] Santano Alfons, OK, 61
glosuje na tak bo mnie tez to czeka!xd
Jestem na nie,wiele osób namęczyło się tak jak teraz,więc następni niech mają tak samo,a drugi powód jest taki ze nie mam zamiaru wykonywac dao xD
A ja jestem na tak , z tego co mi kolega gadał to naprawde BARDZO ciężko wylocic krew. Tak
Jestem na nie, przecież jest dobrze. Quest nie polega na tym żeby zrobić go w kilka godzin. :(
Duże nie
Czarodziej Xardax
17-11-2011, 16:58
Nie!
Nie każdy questy musi być łatwy do zrobienia : )
Sasha Rookslayer
17-11-2011, 18:17
Chociaż, że nie Gram na Main, to bym nie chciał tego.
Dlaczego? Nie ma to, że zabijecie 5-10 i wypadnie, trzeba posiedziec troszke dłużej zanim wypadnie. Chcesz coś dropnąć, to siedz na tym, aż dropniesz, a nie, że sobie pójdziesz na 1-3 Monsterki i ci wypadnie... :o
Jestem na NIE
.Vimpexx.
17-11-2011, 18:23
Jestem na nie, przecież jest dobrze. Quest nie polega na tym żeby zrobić go w kilka godzin. :(
Duże nie
Dobrze gada, polać mu!
@Topic
Tak jak już Pit napisał, jeżeli płaczecie o to, że krew nie wypada, potem robicie questa w kilka godzin i ZNOWU płacz, że nic nowego nie ma (i gdzie ten pier*lony update), to bez sensu. :confused:
Ofc na NIE!
Ps. chcecie iść na wielką łatwiznę :<
Oczywiście że tak.
Dla tych co piszą : ''jedni mieli gorzej czemu inni muszą mieć lepiej/łatwiej'' - idioci tak można powiedzieć do wszystkich zmienionych rzeczy na APO , np wprowadzenie hotów : inni wbijali 1k męcząc się ręcznie a teraz wszyscy wbijają 1k lvl napieniczając w hoty? Co to ma byc inni mieli o wiele gorzej!!!! :confused:
[17-11, 19:07] xxx kupie krew atoma 100kcc fast
Mysle, ze opłaca sie siedziec 2 dni na atomach za taka cene.
Nic nie zmieniac! Nie kazda misja musi byc zrobiona w 10 minut...
Franco de la Pucio
17-11-2011, 19:21
Jest dobrze, nie pierdolcie. Jak wam się nie chce loocić, to po prostu nie wykonujcie tego questa, albo w ogóle nie grajcie w Tibię. /fp
Lethornek
17-11-2011, 19:36
Jestem na tak, nie z powodu nowego questa tylko misji u Dao.
W sytuacji, gdzie nikt nie chce sprzedać Krwi za 100kcc nie opłaca się wykonywać questu u w/w NPC.
stoweczka2
17-11-2011, 20:43
Jestem na nie jedni sie męczyli to 2 tez niech sie męcza a po 2 cena krwi teraz bardzo wzrosła ;)
Nie ma sensu :)
Niech zostanie tak jak jest i tak już jest zbyt łatwo :D
ale plus za pomysł XD
Nie, wreszcie moze bedzie trudny quest!! :)
MrKamilos
17-11-2011, 21:45
Jestem na tak. Nie dlatego, że chce żeby było latwiej ale Dao robi się nieopłacalne. Chyba, że zmienić cos z nim np. jakis inny item.
Hartkorowy Koksu
17-11-2011, 21:47
Jestem na tak. Nie dlatego, że chce żeby było latwiej ale Dao robi się nieopłacalne. Chyba, że zmienić cos z nim np. jakis inny item.
OMG to nikt wam nie każe selać items ( shamanek ) po 300kcc zawsze można więcej chcieć :) a jak Ci nie pasuje to idź lootnij sobie krew -.- nowy quest i co chcesz żebyśmy go zrobili w tydzień ?? -.- weź się ogarnij i nie pisz takich głupot z noob konta
Zarexoholik?
17-11-2011, 22:14
Po co ułatwiać grę jeszcze bardziej? Moim zdaniem właśnie o to chodzi, żeby się trochę potrudzić. Jestem na NIE.
Ehh. Powiem, że aktualnie nie opłaca robic tych shamanek ew. buty ; d
Shaman Mask- Potężna maska szamanów. Zwiększa ataki magiczne o 7% i zmniejsza otrzymywane obrażenia od magii o 5%
Shaman Armor-Zbroja, która przez stulecia była w posiadaniu krasnoludów, posiada Arm:22. Zmniejsza również obrażenia od magii o 10%. Najlepsza zbroja na serwerze.
Shaman Boots-Mają panczerz równy 4 oraz regenerują manę i życie lepiej niż Soft Boots. Zwiększają również ataki magiczne o 7%.
Na stronie napisane jest, że nagroda z questa jest losowa więc wyboru prawdopodobnie nie ma.
# topic
Niech zostanie tak jak teraz, będzie trudniej.:)
Ja równierz jestem na nie ponieważ ta gra staje się co raz to łatwiejsza , może jeszczcze niech boty będą dozwolone?! Głupoty , każdy gracz przy wykonywaniu Questu powinien się troche potrudzic , jeśli mu się to nie podoba , niech spierdal* , gra powinna byc przygodą , a zwłaszcza wykonywanie Questów ! Powinno to zajmowac trochę czasu ! , jeśli wykonanie Questu zajmie nam 5 minut to nawet nie będziemy dumni z tego osiągnięcia , jeśli od dwóch do trzech dni to ten przedmiot będzie nam cenny , ponieważ włożyliśmy wielki wysiłek , dużo czasu i trud aby go zdobyc!
Co prawda przedmiot ten był by tańszy to jest jedyny plus który widzę w tej całej ,,zmianie częstotliwości''
Metaxa Grzesiek
17-11-2011, 23:22
jak mialem prawie caly zloty plecak to ledwo za 7kcc sprzedawalem a teraz po 40 ; / hehe
a jak mowilem ze za czesto leci to "dobrze jest" pozdrawiam trygryska ;d
pzdr/ erni
Gdybyście nie lotneli Krwi do dzisiaj, każdy płakałby żeby zmienili częstotliwość.
#Mi to lotto :)
John Cena
18-11-2011, 16:36
Jestem na nie,ponieważ wolę żebyście się pomęczyli żeby ją zdobyć a nie żebyście szybko zrobli ten quest nowy....
Lord Szadi
18-11-2011, 17:14
No tyle mogę się wypowiedzieć że Ci którzy się męczyli żeby to wylocić nie będą zachwyceni tym pomysłem,osobiście to nie mam zdania.
Zaznaczyłem brak zdania bo nie gram na main ale uważam że lot naprawdę powinien być ciężki bo tak to się szybko wszystko zrobi potem się znudzi i koniec grania potem coraz lepiej i więcej itemów z questu na sprzedasz ; d
cieszył bym się jak by na rooku zrobili taki trudny quest było 666 demów to teraz porobili z 30 demów i można to zrobić w 1 dzień demon set.
Lethornek
18-11-2011, 21:28
Dawać 30kcc za pandemke i 100kcc ponad za krew za zbroje, która ma 2 deffa więcej niż pandemka to dziękuje bardzo xD!!!!!!!
bardzo ciezko jest dropnac krew + caly czas devil/master jest zajety wiec powinniscie podniesc troche czestotliwosc wypadania krwi
Z tej racji, że większość osób jest na nie (czyli pomysł nie przejdzie) temat zamykam :).
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.