Zaloguj się

View Full Version : Internet

Adex
17-11-2011, 18:54
Bry , posiadam nokie x3 w sieci plus , dostęp do internetu jest płatny jak burdel
co można zrobić aby internet był darmowy ? do tego miałem na koncie 40 zeta , skończyła mi się jakimś cudem ważność konta bo nigdzie tej kasy nie wydzwoniłem , jeśli nie załaduje w ciągu tygodnia telefonu bilans na telefonie został mi wyzerowany :mad::mad::mad: ***** jak można wyzerować całą kasę :confused: beznadzieja

Pan Pomocny.
17-11-2011, 19:34
Kasę wyzerowałeś bo chiałeś wejść do internetu. Sam tak kikla razy zrobiłem. Co do darmowego internetu to zależy jaką oferte masz czy karta czy mix.

Tu masz kod *136*11*32# 50 mb
*136*11*31# 25 mb

Adex
17-11-2011, 19:50
[QUOTE=Pan Pomocny]Kasę wyzerowałeś bo chiałeś wejść do internetu. masz karta czy mix.

nie wchodziłem na neta i mi net nie wyzerował tylko ci mowie że dostaje SMS-a jak mi się ważność skończy i jak nie zasilę w ciągu tygodnia to mi się bilans wyzeruje. Mam kartę

Krulowiec
17-11-2011, 20:01
Bry , posiadam nokie x3 w sieci plus , dostęp do internetu jest płatny jak burdel
co można zrobić aby internet był darmowy ? do tego miałem na koncie 40 zeta , skończyła mi się jakimś cudem ważność konta bo nigdzie tej kasy nie wydzwoniłem , jeśli nie załaduje w ciągu tygodnia telefonu bilans na telefonie został mi wyzerowany :mad::mad::mad: ***** jak można wyzerować całą kasę :confused: beznadzieja

Włączyłeś internet, zassało kasę i elo.
Załaduj konto i kup pakiet internetu jeżeli chcesz korzystać ' za free '

Adex
17-11-2011, 20:17
ale mówię ci ze nie włączałem neta!!!

Arab
17-11-2011, 21:41
Może Ci się sam w kieszeni włączył :D

Albo ktoś Ci wszedł :D

Adex
19-11-2011, 14:16
zadzwoniłem do obsługi klienta i zwrócili mi 50 zeta :D
Wpisywałem te kody i otrzymałem wiadomość sms :

"usługa niedostępna. Sprawdz czy masz dostępne środki , czy usługa nie wyklucza się z inną usługą"