Zaloguj się

View Full Version : Quest of Destiny i problem w misji

Dominik of Fury
17-11-2011, 21:37
Chodzi mi o misje w której muszę przyjść z 20 lvl'em z outfitem dziewczyny i zrobiłem wszystko dobrze dziewczyna padła zdobyła amulet i teraz zaczyna się problem ta osoba nie chce mi dać tego amuletu ani go sprzedać.. I co gorsza nie da się go zdobyć z żadnego potwora, jakieś sugestie :| ?? Może ktoś ma ten Amulet kupie xd nazwa "Ruby Necklace".

.vimpex.
17-11-2011, 21:39
Chodzi mi o misje w której muszę przyjść z 20 lvl'em z outfitem dziewczyny i zrobiłem wszystko dobrze dziewczyna padła zdobyła amulet i teraz zaczyna się problem ta osoba nie chce mi dać tego amuletu ani go sprzedać.. I co gorsza nie da się go zdobyć z żadnego potwora, jakieś sugestie :| ?? Może ktoś ma ten Amulet kupie xd nazwa "Ruby Necklace".

Masz pecha, do takiej rzeczy bierze się kumpla, którego dobrze znasz i wiesz, że Ci ten gówniany amulet odda XD
Jak wziąłeś pierwszą lepszą osobę z GC to co się dziwisz xd

Sciex
17-11-2011, 21:41

Proponuje wbic nowa postacia 1k lvl i wziasc kumpla do tej misji a nie jakiegos noname :(