Zaloguj się

View Full Version : Ultimate Weapon

Miodek
19-11-2011, 10:15
Witam, Moim zdaniem UW powinno być możliwe po wykonaniu questa!Latają po low Levle i pakują od 200 poziomów większych od siebie TRAGEDIA.

Teraz krytykuje UW pod względem "Rycerza" chcecie zrobić z EK jakiegoś RP? z uw wali na dystans heh no śmieszne rycerz strzela z czegoś bardzo doświadczonego magicznie to nie ma nawet sensu.

Teraz po drugie takie UE w UW ten specjalny atak. Knight z tego za dużo bije zróbcie osobny item dla knighta w stylu UW i tez podobny quest. domyślam sie ze to na pewno kupa czasu.

możecie sie ze mną nie zgadzać to tylko moje widzi misie ale będę tutaj Aktywny

Pozdrawiam, Niodek

Precz z UW dla low levli !!!!

Choowder
19-11-2011, 11:11
Dobry pomysł, ponieważ to jest troszeczkę śmieszne ze rycerz bije z dystansu i bije to całe ue... jak kolega wyżej powiedział zróbcie oddzielne uw dla knighta, żeby miało tą samą moc ale biło na 1sqm a to ue biło jak exori. W końcu knight ma bardzo dużo hp, a z czarów bije tyle co palladyn więc jeśli jego broń będzie słabsza to tego nie odczuje.

Ogo.
19-11-2011, 11:23
Jesteś głupi. Jak Szymek czy tam Akuzino nie będą mogli używać uw to wykonają questa i już później nikt nie zrobi questa, bo nie będzie blokera.

Zarexoholik?
19-11-2011, 12:50
Jeśli chodzi o pvp to knight jest przesadzony. To normalne, że bijąc na 3 sqm/y knight zmienia się w paladyna... Powinno być tak, że ek może bić na 2 sqm'y przy pomocy mls'a, magic ae lub magic mace, a przy pomocy UW bije na 1 sqm, a nie 3! Knight to walka w zwarciu, a nie na dystans.

Azielu$
19-11-2011, 13:02
Jeśli chodzi o pvp to knight jest przesadzony. To normalne, że bijąc na 3 sqm/y knight zmienia się w paladyna... Powinno być tak, że ek może bić na 2 sqm'y przy pomocy mls'a, magic ae lub magic mace, a przy pomocy UW bije na 1 sqm, a nie 3! Knight to walka w zwarciu, a nie na dystans.

Co najmniej 2sqm. Jak będzie bił tylko w zwarciu to za ch*j nie będzie się dało solo zabić inną profę, która będzie biegać, nie mówiąc już o kimś kto spierdala. ;s

sPoxter
19-11-2011, 13:04
O! Jeszcze lepiej!

#T
Jestem zdecydowanie na tak. Powinna skończyć się era low z full eq. A przynajmniej z uw.

@Down
Po pierwsze nie gram już na apo, a po drugie masz rację - mówię m.in o sobie. Z uw waliłem prawie tyle, co z maxa. Kpina :).

Po 1. Gdy chciałby jakiś debil wydać zł. na kcc to i tak wyda i tak wyda, i zakupi full eq. to jest jego sprawa.
po drugie uw jest dobre, a że sracie bo nie umiecie grać inną profesja to zacznij grać ek.
Bo ja problemu nie widze.. Aaa.
Pss.NAjlepiej niech wyjebia uw nie ?
Tak zrobić osoby quest. Gratuluje rozumu ;).
Jak cię to Boli to kup sobie uw i też zgrywaj cfaniaka ;)
Siema.

Jarken
19-11-2011, 13:10
Miodek idiota jesteś - UW dostępne po wykonaniu questu? Hahaha , w ten sposób odbierasz szansę używania UW innym, którzy nie koniecznie zamawiają kase na allegro tylko pierniczą się i zbierają każde gp ( np jakieś 700lvl+). Domyślam się że te 200 lvle o których piszesz koszą twojego 330 ms i jesteś cienki w pvp - poćwicz trochu.
Co do zasięgu UW dla Ek.. żałosny jesteś... jak będzie 1sqm to UW przestanie być opłacalne dla knajta bo nic nie będzie się nim dało zrobić. Jak dla mnie zasięg 3sqm jest i tak obniżony, przecież mógł by być na całą planszę? Kiep jesteś. :D :D :D

Arab
19-11-2011, 13:31
3 sqm to trochę za dużo ;<

A co do balansu ms/ek. Knight na rownym lvlu z ms/ed leci na combo i uw trochę nie sprawiedliwe moim zdaniem ..

ALbert Einstein
19-11-2011, 13:37
:)Jak dla mnie to śmieszne że trzeba rzucać jajami w monstery. To że rp może rzucać tymi kólami tak samo daleko jak ed, ms to śmieszne max 4 [sm] powinien mieć. ek-(1-2) [sqm], ed- 7 [...], a ms-6 [...].

Hartkorowy Koksu
19-11-2011, 13:39

Piszesz, że ek bije z uw na 3 sqm i jest jak rp ... A z mls też tak bije i co ? usunąć mls z serwa ? beka z was huehue macie jakieś problemy grajcie ek i tyle :)

Panek Kitara
19-11-2011, 13:42
Piszesz, że ek bije z uw na 3 sqm i jest jak rp ... A z mls też tak bije i co ? usunąć mls z serwa ? beka z was huehue macie jakieś problemy grajcie ek i tyle :)

od kiedy mls bije na 3sqm?:( zmienić uw u ek na 2sqm i będzie git :D

SaQuen
20-11-2011, 00:36
Masz wiele racji
Głównie to jest tak.
EK+UW+exori max+uh = Czołg
RP+UW+erex+vita=Ogar
MS/ED+UW+ue/mort+vita/sio=Średnio/Ogar

Może zmieńmy wszystko na CZOŁG albo na OGAR ,a nie jeden gorszy drugi lepszy ,nie ma sensu proponuję więc Balans Profesji albo Balans UW.

Deads
20-11-2011, 01:51
Wiesz gdyby każda broń była po wykonaniu questu, to nie byłoby sensu sprzedawać go za dużą cene.

Nemiks
20-11-2011, 08:53
ja gram palladynem i nie chce żeby było to zmieniane a ci którzy graja ed/ms na pewna chcą aby to było zmienione..

Soi
20-11-2011, 13:34
Nie, juz bylo kilka tematow o uw i nic nie zmienili tzn. ze jest dobrze. Mi tam nie przeszkadza ja klow maja uw, ich kcc/zl ich sprawa...

sPoxter
20-11-2011, 14:52
no gratuluje ek bić na dystans... albo kosic z czarów silniej od RP

a jak by taki temat napisał jakis h level to bys inaczej to wziął pod uwage ;p

Jesteś głupi ? XD Tak czy tak ek bije za odległość [m mace,m axe] A ty srasz że uw na 3 sqm < płacz ; ] >
Jak dla mnie jest dobrze.
Jak ogarniasz ms/ed to możesz uje*eć Ek. Ring w dobrym momęcie i ek ćpi ;x

Miodek
20-11-2011, 16:15
Olol człowieku nie stać Cie na uw? Zazdrościsz, że 200lvl ma uw wez ogarnij jak Cie low lvl biją to masz problem :( i kolejny marny płacz :(

200lvl mnie zabija? tak zabija mnie gdy ma full eq i tak dalej jak bym miał 1k level i zabijal by mnie 800 bylo by to samo weź człowieku level to nie wszystko

szczególnie "jak Cie low lvl biją to masz problem " nabijasz sobie posty? by mieć więcej reputacji u mortisa? jak to niektórzy mówią (To jak na kozinach ahhaha )

jednego jestem ciekaw jaki admin to przeczytał ???

SaQuen
20-11-2011, 16:49
Właśnie nabijasz posty O.o ogar ,i tyle masz kase kupuj ,ale tu wystarczy miec UW i kosisz a nie jak kiedyś ledwo z fulle dawałeś rade ,masakra masz kasę ,fajnie tylko skąd ją mieć allegro ew. 2 char ,to fajnie.

Ale większość nowych graczy nie dysponuje taką sumą ,a też jednak chcieli by zagrać na fajnym OTS'ie.
Fajnie dobry OTS ,więc nic nie stoi na przeszkodzie aby pograć i wszystko jest dobrze dopóki nie podbiegnie 100lvl z UW i od tak nie "przetestuje" hitu na właśnie owym graczu.
Tak właśnie odechciewa się grać nowym graczom i ledwo zaczną a już odchodzą.

John Cena
20-11-2011, 19:51
Moim zdaniem to uw jest do kitu ponieważ chodzi mi o to ze knight wali z uw i czaru tyle co ms i ed z czaru i uw a knight ma wiecej hp od msa i eda powinni to jakoś zmienić...

Shervolia
20-11-2011, 20:17
Jestem na nie, blokerów juz nie będzie i nikt nie zrobi...
Z tym osobnym uw dla knighta tez nie... Osłabic tylko eka i to tyle

Xzaz!t
20-11-2011, 20:25
Knight z tego za dużo bije zróbcie osobny item dla knighta w stylu UW i tez podobny quest.

Dokładnie tak... Niech zrobią osoby quest a MS będzie blokał Omena i solował Devila... Pomysł po prostu zajebisty.

Nie płaczcie, tak o to UW dla ek... Jakoś jak miałem ED i UW to ek jakoś szło zabić... Trzeba trochę ogarniać od czego masz e ring?(który daje w *urwę w pvp)?...

Elite Vegox
20-11-2011, 20:34
I co z tego ze lov lvle lataja z uw ? ma glownego chara na ktorym zrobil questa to szybciej sobie moze wyexpic takiego noobka.O uw czesto placza ci ktorzy go nie maja i boli ich to ze inni expia z taka latwoscia XD

Czarodziej Xardax
20-11-2011, 22:19
ogolnie KAZDY itemek powinien byc dopiero mozliwy w uzyciu po wykonaniu questu :))

Arab
20-11-2011, 22:26
Jestem na nie, blokerów juz nie będzie i nikt nie zrobi...
Z tym osobnym uw dla knighta tez nie... Osłabic tylko eka i to tyle

Może nie od razu osłabiać Ek tylko poprawić ewentualnie balans UW miedzy profesjami :)

scimex pallll
20-11-2011, 23:14
To fakt ze to sa jaja ze ek bije z uw 3sqm ale co tam.
Mozna zostawic to tak jak jest, czasami balans jest dobry xD

Critical
20-11-2011, 23:42
Bozeeeeeeeee..... płaczecie non stop o to uw albo ze knight za mocny.... a pewnie polowa z was nie ma uw... a płaczecie jak wam nie pasuje to nikt wam tu nie każe grac idźcie na mazurski albo coś. Jeśli ktoś ogarnia to zabije knighta z uw .......

SaQuen
21-11-2011, 07:12
Bozeeeeeeeee..... płaczecie non stop o to uw albo ze knight za mocny.... a pewnie polowa z was nie ma uw... a płaczecie jak wam nie pasuje to nikt wam tu nie każe grac idźcie na mazurski albo coś. Jeśli ktoś ogarnia to zabije knighta z uw .......

Spoko , jeżeli masz takie podejście do servera ,to pozdro bo większość low lvl ma je identyczne i myśli tak samo jak ty ,i w tym jest sęk bo gra coraz mniej os.

Niedługo sam będziesz płakał jak server się rozpadnie ,i co wtedy będzie?
Wole nie myśleć...

Nie masz racji co do UW , albo niech osłabią UW albo konkretny balans profesji ,a będzie dobrze choć moim zdaniem delete UW i to koniec całej sprawy.

Miodek
21-11-2011, 08:11
Nich zostanie tak jak jest :):)

mnie denerwują takie wypowiedzi które nic nie pomagają a nabijają sobie posty
za to powinien być punkcik karny !

co do Saquena usuńcie UW i dodajcie jakiegoś SWORDA WANDA I strzałę

Moim zdaniem UW to item wymyślony na biegu by gracze zobaczyli coś nowego że niby coś sie dzieje

Magic Knight
21-11-2011, 12:22
nie pasuje nie grajcie ,
uw jest dostepna dla każdej profesji i nie widze przyczyny by robic dla ek osobna bron,
porównaj ile ek bije na 1k z uw a ile ms/ed/rp ,
znów uw tak dalekiego zasiegu nie ma ,
i ostatnia rzecz jak koles z 200 lvl ma fool eq to fakt 200 vs 200
wygrywa ten z lepszym eq ale jak masz przewage 200 lvl czyli 200 fool eq vs 400/500/600 itd to nie ma szans nawet z foolem
i fool eq jest dostepne dal wszystkich od 15 lvl (znaczy po wyjsciu z rooka)
tak było , jest , i tak niech zostanie

(PS. a jak cie to boli to zrób sobie noob postac wbij 200 lvl przelóż eq )

SaQuen
22-11-2011, 15:54
Po 1st teraz każdy przekłada eq bo chce szybko nabić lvl i zrobić questy ,zarobić kasę i miec 2x więcej ,ale to jest bez sensu bo o ile mi wiadomo to kasy miało ubywać a jest na opak i na allegro aż roi się od ofert kcc za zł.

Podobno chceli inaczej a i tak wyszło do dupy ,to niech chociaż zrobią coś z balansem!!!

Kto$
22-11-2011, 17:24
Tak wgl smieszne jest to że uw jest dobre dla kinghta.. ja uwale po 2,5k w ludzie krytyk wejdzie z 3,7 na 1700ed za to 1700ek wali normalnie po 4,5k krytyk do 6k wchodzi.

I kolejna ciekawostka moje uw+mort=10k ek uw+max=10k i jak tu grać jak różnica hp ponad połowa żal

Takanori~
22-11-2011, 19:56
Taaaak... Jestem tego samego zdania co ty... Item powinien dzialac tak jak ''bicz'' nie wykonasz questa ? nie pojezdzisz soobie na war wolfie... ! POPIERAM ! DODAtKoWY QUEST dla knightow...

Miodek
22-11-2011, 19:58
Gz Gz Gz Up gz masz racje ^^ roznica jest tylko hp pewno składasz się na kilka hitów a ek pewno ledo do yyellowa zjechało

sPoxter
22-11-2011, 21:55
No ! Jasne ! XDD! MiazGa ! Buhehhe.
DLA MNIE BARDZIEJ BALANS ROZWALI TERAZ SHAMAN SET, teraz tez o to będziecie srali XD? że w full setem bijesz 4k wiecej ! XD
GRUBO :D

Miodek
23-11-2011, 07:28
no nie da sie dorobić sondy a jak zrobię nową to usuną;/ ciekawe jaki admin to przeczytał?

Heliss
23-11-2011, 08:00
NIE!
EK powinien mieć równe szanse -.- Nie ma tak, że on jest najgorszy.
@Topic
Jest dobrze!
Przydałoby się uh poprawić bo to jest śmieszne, że uham się tylko 5k na 900 lvl. LoL....

SaQuen
23-11-2011, 16:08
Tak wgl smieszne jest to że uw jest dobre dla kinghta.. ja uwale po 2,5k w ludzie krytyk wejdzie z 3,7 na 1700ed za to 1700ek wali normalnie po 4,5k krytyk do 6k wchodzi.

I kolejna ciekawostka moje uw+mort=10k ek uw+max=10k i jak tu grać jak różnica hp ponad połowa żal

Up
A ty chcesz uha poprawić ,pomyśl może masz fulla i nie ogarniasz to już nie nasza wina ,nawet wysokopoziomowi rycerze się wypowiadają i raczej są za ,a ty mówisz zeby UHA poprawili weź pomyśl czasem ,my o balans prosimy a nie o ogarnianie knighta a z tego co widzimy to EK jest czołgiem a my staramy się coś zmienić... By każdy miał równe szanse O.o!

Miodek
23-11-2011, 17:13
NIE!
EK powinien mieć równe szanse -.- Nie ma tak, że on jest najgorszy.
@Topic
Jest dobrze!
Przydałoby się uh poprawić bo to jest śmieszne, że uham się tylko 5k na 900 lvl. LoL....

użył bym tutaj słowa <Poj,,,,, cie ? > ale nie moge bo zaraz poleci warn ja ci radze ty sie lepijej nie wypowiadaj Saquen dał ci odpowiedz

Mr Fsza
23-11-2011, 18:29
każda postać jest najlepsza do czasu teraz przecież shaman armor i ogólnie wyrównuje do ek; d ale jednak uw powinien być od danego poziomu z takim atakiem ;d

Loki
23-11-2011, 19:06
Nie oszukujmy się, Apo to teraz dno ;/
Te wszystkie shaman sety , uw , perfekt amulety , shaphire sety(czy jak się tam pisze) wszystko niszczą.
Miło wspominam Apo ,gdy ,,najlepsi" latali w pandemonium armor , winged helmet...
Wtedy liczyło się doświadczenie gracza , to jak ogarnia pvp. Były jakieś emocjo.
To było coś :)
A teraz ????
Noob który kupi kasę na allegro kupi full eq. I gracz który gra od ,,zera" chciał by powalczyć sobie (jest w tym dobry) ,ale co on na to może skoro przeciwnik ma eq , które dodaje mu % ataku ,% obrony ...
Niedługo nie będą się liczyło się doświadczenie itd , tylko to ,kto pierwszy użyje czaru , bo będą wszyscy bili po 200k.
Najlepszym sposobem było by wrócić do tamtych czasów , chociaż na miesiąc ,aby nowi gracze zobaczyli jak kiedyś było zaj*biście.
Zapewniam was ,że większości by się spodobało i by zmienili zdanie na temat tych dzisiejszych ,,super ekwipunków"
Mam nadzieje, że Apo wróci kiedyś do tych czasów...
A teraz pozostaje nam tylko jakoś przymrużyć oczy na to, co się teraz dzieje :(
Pozdrawiam Loki

Miodek
23-11-2011, 19:14
masz racje ale prawda jest taka że apo robi wszystko żeby własnie gracze zostawali i robia co sie da bo liczą sie pieniążki.

może było fajnie ja grałem jak c arrow było na tobie softy blesseda to bylo wow ;p

HpX3
25-11-2011, 15:50
skończcie płakac , te rzeczy nie dają tak duzo jak wy płaczecie , jak umiesz grac to zabijesz równego sobie gracza z eq, nie posiadając eq.
Jedyne co mnie razi w tej grze to to ze ide na 300 lvlu i zabija mnie jakiś frajer na 1800 , bo mu się tak kur*a chce ....
Nic nie zmieniac uw jest dobre , jak cie biją goscie z uw to se nazbieraj na niego kase, itemki nie powinny być od lvli to jest tibia a nie jakies gówniane gierki.

Zarexoholik?
25-11-2011, 15:53
Chciałbym się dowiedzieć kiedy UW dla knighta zostanie osłabione na 1 sqm oraz kiedy będzie mniej bić z exori maxa. bo bez tego balans nie ma sensu.