View Full Version : Bo?onarodzeniowy prezent dla dziewczyny.
Franco de la Pucio
21-11-2011, 23:45
J/w. Zawczasu szukam bożonarodzeniowego prezentu dla mojej dziewczyny. Oprócz biżuterii, słodyczy i książek.
Czekam na Wasze pomysły. Do 200zł.
Kaziu Extreme
22-11-2011, 14:39
Kup jej wielkiieeego misia :o
Franco de la Pucio
22-11-2011, 14:40
Kup jej wielkiieeego misia :o
Już o tym myślałem, ale stwierdziłem, że to dziecinne. Wolę kupić jej coś bardziej praktycznego, co będzie jej o mnie przypominało.
@down
Pytonga tygrysiego to będzie miała jak ściągnie mi spodnie. Odpada :confused:
kup jej pytona tygrysiego na pewno nie zapomni XDDD
Old Shidishi
22-11-2011, 16:25
Moze lepiej by sie zapytal jakiejs kolezanki/kolegi itp ? A nie na forum tibijskim... :)
Pytonga tygrysiego to będzie miała jak ściągnie mi spodnie. Odpada :confused:
Pomylka, tam znajdzie wibrator na baterie
#t łancuszek? za 2 paki jak dobrze poszukasz znajdziesz cos ladnego :] i jesli dobrze trafisz bedzie go uzywac codziennie noszac go O.o
albo no nie wiem... ;\ sam powinienes wiedziec to ty ja znasz, my proponujemy tu pospolite prezenty ... tylko nie idz w swoj gust i nie kupuj kcc
Btw. nigdy nie kupiłem na allegro ani kcc, ani chara, ani pacca u mortiisa. Nie gram i nie jaram się tibią, tak jak ty, net loverze z opryszczonym ryjem XD
wmawiaj sobie wmawiaj i nie szczekaj tyle tylko mysl nad prezentem dla swojego chlopaka ?;S
Maatinii
22-11-2011, 19:44
Osobiście bym kupił jej najładniejsze perfumy na święcie jakimi są Paco Rabanne 1 Million. Będzie to najlepszy prezent dla niej jak i dla Cibie.
Poziomek :P
22-11-2011, 20:31
Kup jej gumowego kutasa, polecam. Zresztą powinieneś mieć już w tym doświadczenie.
Franco de la Pucio
22-11-2011, 20:37
#t łancuszek? za 2 paki jak dobrze poszukasz znajdziesz cos ladnego :] i jesli dobrze trafisz bedzie go uzywac codziennie noszac go O.o
albo no nie wiem... ;\ sam powinienes wiedziec to ty ja znasz, my proponujemy tu pospolite prezenty ... tylko nie idz w swoj gust i nie kupuj kcc
Wyraźnie napisałem, że biżuteria odpada. Ona nie lubi jakichkolwiek zawieszek, łańcuszków itd. Nosi jedynie jeden pierścionek, który ją całkowicie satysfakcjonuje.
Btw. nigdy nie kupiłem na allegro ani kcc, ani chara, ani pacca u mortiisa. Nie gram i nie jaram się tibią, tak jak ty, net loverze z opryszczonym ryjem XD
Osobiście bym kupił jej najładniejsze perfumy na święcie jakimi są Paco Rabanne 1 Million. Będzie to najlepszy prezent dla niej jak i dla Cibie.
No też właśnie myślałem o jakimś fajnym zapachu. Nie wąchałem jeszcze 1 milliona damskiego, ale miałem kiedyś męską wersję - genialny zapach.
Czekam na dalsze propozycje.
Sherlock
22-11-2011, 22:23
Kup jej pacca na APO albo choinkę.
Ryśku xD
22-11-2011, 22:26
Może jakiś wielki miś z sercem :)
Franco de la Pucio
22-11-2011, 22:34
Może jakiś wielki miś z sercem :)
odpada. zbyt dziecinne.
Kup jej pacca na APO albo choinkę.
wiadomix.
#t
chyba zaproszę ją na zakupy do centrum handlowego i niech sama sobie wybierze ciuchy, które chciałaby dostać :o to chyba będzie najmądrzejsza opcja.
//S
Oczywiście żartowałem z tym Pacc'em.
Opcja z ciuchami jest najlepsza, sam tak zrobię. :D
[Eklerq] Sherlock, przeciez Ty nie masz dziewczyny.
//S
Masz mnie...
Jeżeli macie jakieś ładne (wspólne) zdjęcie, to idź do fotografa i zamów sobie wyrobienie w rozmiarze A3 lub A2, a później wrzuć w antyramę. Myślę, że będzie to fajny prezent i na pewno spodoba się twojej dziewczynie. Jeżeli nie masz takiego zdjęcia, to zaproś ją do fotografa (bądź znajomej/znajomego, który ma dobry aparat) i zróbcie sobie małą sesję.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.