Zaloguj się

View Full Version : Respawny u Soni? WTF

Jarken
22-11-2011, 23:01
Pytanie a zarazem krytyka i aluzja do administracji :
Kiedyś przed update powstał temat o powiększeniu respów Ots Queen u soni. Pojawiły się różne propozycje, chyba ktoś z administracji napisał że można by usunąć część stalagmitów. Rzeczywiście o ile się nie mylę po ostatnim update zostały wprowadzone zmiany - mowa tu o następującym respie :

http://i40.tinypic.com/f02pgp.jpg

Ale co się stało z pozostałymi respami? Jaja sobie robicie XD? Na innych nie został usunięty ani jeden stalagmit :(. Co do jednego respu mam pewne wątpliwości - nie jestem w stanie do końca ocenić czy coś z nim zostało zmienione bo po prostu nie pamiętam go sprzed update. Jest on zaznaczony na mapie kolorem żółtym. Respy wołające o pomstę do nieba kolorem czerwonym:
http://i39.tinypic.com/2n0dy0.jpg

A co wy na to drodzy gracze ?

Elitarny
23-11-2011, 20:36
Zdecydowanie powinni poszerzyc , ułatwiło by to expienie ;)

Boonek'
23-11-2011, 20:51
Ale przypal, szczyt zenady - na odpie^$#&*$^@ol usuneli na jednym respie a reszte zostawili hahahah dobre!XD

toz to panie Tygrysie chwila roboty - gogo ;d

Asill
23-11-2011, 21:32
Trochę głupio wyszło, że na 1 zrobili a na pozostałych już nie.

Shervolia
23-11-2011, 21:50
Niby ruszyli 1 czy 2 respy, mi i tak sie dobrze expi na jednym z nieprzerobionych...

Miodek
24-11-2011, 07:33
mappera wołali może na obiad i szybko ciachną i uciekł zapisał i zapomniał na pewno to zmieni.

John Cena
24-11-2011, 10:01
Pamiętam był taki temat o usunięciu stalagimitów,myśle że Tygrys to poprawi w najbliszym czasie................

Magic Knight
24-11-2011, 10:55
puki co tam jest b. kiepsko ;/ już lepsze były te respy sprzed up ;)
gdyby te nowe poszerzyc to całkiem fajny respik queen ;) których moim zdaniem jest troszke za mało na serv ;/

Tygrys
24-11-2011, 11:31
Nie uważacie, że to lekka przesada aż tak bardzo wam ułatwiać? Poszerzyłem owszem, tylko 2 respy. Uznałem, że po co mam poszerzać wszystkie? Jedne będą szersze, a drugie zostaną takie jakie są. Ale skoro tak bardzo chcecie, to niech wam już będzie, poszerzę i resztę/usunę stalagmity...

Pewnie wolelibyście zwykłe korytarze, bez ani jednego krzaczka :D