View Full Version : Srajki Miko?ajki
Co roku w szkołach są tak zwane "Mikołajki" każdy losuje kartkę z nazwiskiem osoby z klasy i kupuje jakieś pierdoły za (w moim przypadku)http://i39.tinypic.com/sebsk6.jpg
odwieczny problem , co kupić danej osobie :confused:
http://i44.tinypic.com/242whg6.jpg
Wylosowałem dziewczynę tylko sam nie wiem jaką ponieważ było to losowanie na kolory
kolor niebieski - dziewczyna
kolor czerwony - chłopak
i nikt nie wie kogo ma , jedynie wychowawca będzie wiedział jak to rozdać bo jakby każdy wiedział kogo ma to ty kupisz komuś coś zajebistego a sam dostaniesz byle gówno.
kupie byle gówno i ciul , a wy co zazwyczaj kupujecie albo byście kupili
Kaziu Extreme
24-11-2011, 13:40
Ja dalbym po prostu 20 zl i tyle.
Hartkorowy Koksu
24-11-2011, 14:54
Kup byle gówno jakąś porcelanową pamiątkę i choy :D
Tumanbuga
24-11-2011, 16:56
W gimbazie zawsze były podmianki i każdy brał komu chciał , zazwyczaj my z ziomkami braliśmy siebie i po hajsiwku na bronksy czy co tam , bo co kupisz fajnego za 20zl? Jak już koniecznie musisz coś kupić dziewczynie za 20zł to polecam jakąś praktyczną rzecz typu fajny piórnik + jakieś mazidła czy tam kubek.
Ja raz koleżance kupiłem tarcze do bosha i mydło :) pomyśl
Franco de la Pucio
24-11-2011, 18:20
Kup jej z 5 mlecznych goplan. Ona będzie w chuj zadowolona, no i pewnie Tobie się coś z tego skapnie.
Niuchacz
24-11-2011, 18:33
Kup jakieś Rafaello czy inne tego typu gówna i fajnie zapakuj, a może i ty potem będziesz pakował :)
ja kiedyś kolezance kupiłem smalec i bawełniane skarpety XDDDDDDDDDD w tym roku nasza klasa z tego zrezygnowała, ja zawsze dostawałem jakies gówna, które nigdy w niczym mi sie nie przydały xd
Zawsze się dostawało od starych 20-30, kupowało czekolade i reszta hajsu moja. Teraz nie mam czegoś takiego, a już się ustawiliśmy z ziomkiem, że po gieciszu sobie strzelimy :F
Ja bym na rwoim miejscu kupiŁ gacie XXL Albo Stanik XXXl czy tam jakie sa i problem z głowy.. ;p
U mnie tego nie ma. Bezsensowna sprawa. W gimnazjum to i owszem a teraz nikt nie ma chęci się w to bawić xd. Proponuję kupić czekoladę i jakiegoś małego skurwysyń***ego misia.
Kup koszulke biala i zanies do fotografa zeby ci jebnal twoja fote na to
.vimpex.
25-11-2011, 17:51
Albo Stanik XXXl
Staniki mają inne rozmiary :<<<<<<<<<
@Topic
Daj po prostu 20 złotych, ona wyda na co będzie chciała xd
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.