View Full Version : Nowe Taski
Kimus The Master
24-11-2011, 20:08
Witam..
Chcial bym sie dowiedziec co siadzicie o nowych taskach ktore mozna wziac u NPC Gimli.. Ja mam do wyboru
20:02 Gimli: Mam dla Ciebie takie zadania: 150 Elf Executionerow! 50 Elf Gladiatorow! Ktore wybierasz?!
za wykonanie taska na Elf Executioner dostaje cale 13 % do lvla nie sadzicie ze jest to troche malo za tego typu potwora?
Ja wiem ze loot z niego jest calkiem okazaly ale wykonanie takiego taska zajmuje duzo czasu i sporo dedów
Czy uwazacie ze powinno zostac to zmienione??
dodaje prosta ankiete TAK/NIE
Nie jest to mało, musisz zabić tylko 150 lub 50..
Shervolia
24-11-2011, 20:18
Jak dla mnie jest dobrze, to nie ma byc takie łatwe :)
Jestem na nie
Cuban 8.42
24-11-2011, 20:35
Witam..
Chcial bym sie dowiedziec co siadzicie o nowych taskach ktore mozna wziac u NPC Gimli.. Ja mam do wyboru
20:02 Gimli: Mam dla Ciebie takie zadania: 150 Elf Executionerow! 50 Elf Gladiatorow! Ktore wybierasz?!
za wykonanie taska na Elf Executioner dostaje cale 13 % do lvla nie sadzicie ze jest to troche malo za tego typu potwora?
Ja wiem ze loot z niego jest calkiem okazaly ale wykonanie takiego taska zajmuje duzo czasu i sporo dedów
Czy uwazacie ze powinno zostac to zmienione??
dodaje prosta ankiete TAK/NIE
expisz=zarabiasz
padasz=nic nie tracisz
wniosek= jest dobrze
Franco de la Pucio
24-11-2011, 21:18
expisz=zarabiasz
padasz=nic nie tracisz
wniosek= jest dobrze
podbijam, aczkolwiek mogłoby być odrobinę więcej expa. btw. ile dostajesz za to punktów?
Knight Lukas
24-11-2011, 22:26
#up Niema za to punktów.
Ja mając 2825 poziom dostaje za taska z elf exe aż 6%, a za gladiatory aż 2%
Na elfach exe wbijam lvl około 2h a na wardach w 50 minut, może loot dobry ale tych elfów jes t tam aż 7 bo ta druga wieża wogóle nie nadaje się do expienia(3 elfy exe i 2 gladiatory + debugi).
Stojąc z 2 elfami dostaje za nie 50% expa... Gdyby nie te drabinki to nie wiem czy bym tam w 3h wbijał lvl
Mogliby zwiększyć ilość expa za taska.
Elitarny
24-11-2011, 23:14
Zdecydowanie wiecej expa , jak anrazie jest to nieopłacalne .:D
Jak dla mnie więcej expa i powinni zrobić większe te respy i to x 2-3
Xomethost
24-11-2011, 23:48
ja bilem zas 300 dwarfow assassinow na 860~ lvl EDEM, a ciezko fest... bilem chyba z 5-6h poniewaz chcialem zobaczyc co sie dostaje za taska i sie okazalo ze dostalem 42 % levela (13,5 mln expa). zdecydowanie malo expa jest za te taski. fakt zarobilem na tych dwarafach okolo 6kcc ale to i tak nic... w 5-6h ?-.-
Prawda jest taka, ze nikt nie kaze wam tego bic, jest dobrze
jestem na nie
Zarexoholik?
25-11-2011, 15:55
Nikt ci nie kazał brać tasków. Expa dostajesz mało, ale za to masz loot. Jeśli chcesz więcej expa to wykonuj na pathy/wardy.
NIE.
jak się nie podoba to będziesz bił na większych poziomach ..
a i tak nie zrobisz teraz tego questu co potrzeba 150 pkt ;d
Kiedyś nie było tasków i było dobrze. Jestem za zlikwidowaniem tasków.
Nie powiem, jest to ciężkie, ale myślę że o to w tym UPie chodziło, aby było ciężko. Niech zostanie tak jak jest. Nie upraszczajmy więcej :c
Nie! Kiedyś nie było w ogóle tasków i jakoś nikt nie płakał.
Ciesz się, że za free możesz zdobyć dodatkowy exp...
Sam napisałeś, że loot jest okazały więc nie wiem po co jest ten płacz.
Takanori~
20-12-2011, 21:10
Taaak... Najlepiej jako rekompensate zrobic cały miesiąc dzień po dniu kwadrans maratonu...
@Top.
Oczywiście, że nie... Tutaj mamy exp x5, a zatem nie ma co liczyć na nic wielkiego... Moim zdaniem to dobrze... Bo to jedyny ots 7.6 w pl z takim expem, takimi ludzmi w administracji, którzy chcą nam dostarczyć troche rozrywki, a nie trzepać hajs hajs hajs !
>>Kluczko<<
21-12-2011, 14:27
Przydało by się troszkę więcej expa za ten task. Tak ze 3x.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.