View Full Version : to jest prawdziwy rap
Mikiel SZN
24-11-2011, 21:36
http://www.youtube.com/watch?v=gl-eIRECmHw
a nie jakieś marne grajki
Franco de la Pucio
24-11-2011, 21:48
to mi bardziej przypomina pop, czy jaki chuj
podbijam
#t
Wolę Snoop Doggy Dogga, niż Snoop Dogga. On już się dawno skończył, a teraz nagrywa z jakimiś popowymi 20 latkami, Davidem Guettą, Katy Perry i chuj wie z czym jeszcze, jebana komercha.
#down
"Chce być przy kasie"... przecież on kasy i tak ma już od skurwysyna... widać ciągle mu mało i wziął się za pop bo na tym można najbardziej zarobić.
Bo co, bo refren jest tak wykonany, a nie inaczej ? :o
@topic
Niech sobie nagrywa z kim chce, to logiczne, że chce być przy kasie, bo w końcu ***** jaki człowiek nie chce .. Mi tam bicik(mimo ubogiego basu) podoba się tak samo jak zwrotki Snoopa i Wiza.
@down
To miałem na myśli, lecz byłem zbyt zajebany żeby się zrozumiale określićxd xd
Mikiel SZN
24-11-2011, 22:34
Przecież Wiza Khalifa > gówno > andrzej > marne polskie grajki
od kiedy sprzedaniem się nazywa nagranie z gwiazdą pop? wy marne polaczki zacofane i zamknięte umysłowo, że ktoś rozwija horyzonty a nie siedzi w marnym mieszkanku 10m2 i tylk oulica hwdp prawilni nie znaczy że się sprzedał, zrozumcie to w końcu
od kiedy sprzedaniem się nazywa nagranie z gwiazdą pop? wy marne polaczki zacofane i zamknięte umysłowo, że ktoś rozwija horyzonty a nie siedzi w marnym mieszkanku 10m2 i tylk oulica hwdp prawilni nie znaczy że się sprzedał, zrozumcie to w końcu
Marne polaczki? Nie tylko Polacy mają takie zdanie o Snoopie. Rozumiem jedna piosenka z gwiazdą pop, ale Snoop to teraz nagrywa masowo. Nie wiem jak ty, ale ja nie chcę słuchać takiego komercyjnego "rapu", który co chwilę leci w radiu, tak jak teraz Eminem z Rihanną i co drugi gimb ma to na telefonie bo jest w modzie. ; o
#down
Niestety nie tylko Polacy, POLACZKU.
Krulowiec
25-11-2011, 12:34
Tylko Polacy uważają nagranie z pop, czy inną gwiazdką = sprzedanie.
Najlepiej cały czas rapować o biedzie umysłowej i chwdp elo
Tak jak ta dzi^ka z tvn'u, która zarabia hajs na programach więc jest jechana od najgorszych, bekaaaaa
# Wiz na propsie !
Skrillex
25-11-2011, 15:42
Szczerze, Wiz się sprzedał nagrywając z gwiazdorami popu
tak jak wyżej to pop a nie rap . ;Ddd
A W Tej piosence to przeważnie mi się tylko refren podoba .
Zarexoholik?
26-11-2011, 16:15
W rapie już dawno Snoopa nie ma. Już lepszy z niego aktor niż muzyk. : /
Gangsta rap ft. Dr. Dre dawno się już skończył. Każdy muzyk musi się otwierać na inne horyzonty, skończcie się trzymać jednego scenariusza. Nie można nazwać tego komercją, bo w Ameryce każdy rodzaj muzyki opłacany jest podobnie.
Sikiel SZN
28-11-2011, 18:28
"Raper" trąca pedalstwem kiedy nagrywa z pop gwiazdką.
Tak też jest tą razą.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.