Zaloguj się

View Full Version : Wszechobecne usuwanie postow, panoszenie sie moderatorow itd

Agend
25-11-2011, 16:52
Stop ! Romus powiedzial, a raczej napisal. (chyba, ze mowi to co pisze albo ma technologie nasa i nie pisze tylko mowi a mozg przesyla i wie co by chciał napisać, albo w ogole tego nie pisal ani nie mowil bo nie on jest autorem posta a ktos, kto sie na nie wlamal)

@Mikiel
Jestem na serwerze dłużej niż Ty. Jest to moje drugie konto na tym forum. Ty miałeś pewnie z 40[?] A wszystko przez to że jednak twój styl pajacowania na tym forum nikogo nie bawi a wręcz przeciwnie -drażni. Dlatego skończ już pierdolić by tak samo jak Drah jesteś nikim (chodzi mi o serwery) Nic tutaj nie osiągnąłeś. Może na forum zdobyłeś tytuł PAJACA- tyle.

A jak wiadomo robienie multikont, kont po banie itd jest zabronione (lub było?? co oznacza, ze teraz to kolejne upadle, strollowane forum). Na dodatek
czlowiek ten posiada jakąś pozycję na serwerze, co dla mnie jest poprostu
nie do uwierzenia ;<
Proszę o szybką degradację tego uzytkownika.

<wiem, ze tym postem lamie regulamin, ale musialem jakos szybko zapobiec
panoszeniu sie tego człeka>

w powazaniu,
hermpjona.

Heaven
25-11-2011, 17:28
Nigdzie w regulaminie nie jest napisane nic o tym, że jedno konto przysługuje jednej osobie i nie wolno mieć więcej niż 2 konta.

Romus
25-11-2011, 17:33
Phe-he, dobre mistrzuniu :) Moje konto nie zostało zbanowane tylko po prostu zapomniałem passów :)

@Edit
A tak ogólnie to to konto jest zarejestrowane 29-07-2010 więc troche nie w porę o tym piszesz.

Sherlock
25-11-2011, 17:48
http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=82656

Ekipa Forum ma prawo usuwać posty łamiące regulamin Forum.

Ogarniasz to? Skoro zaakceptowałeś regulamin forum to się do niego stosuj, jeśli Ci się to nie podoba to będę musiał Cie zbanować, bo niezaakceptowanie naszego regulaminu jest równoznaczne z brakiem utworzenia konta na forum lub banem. :)

G_R_U_L_I_X
25-11-2011, 17:57
Pajacujesz. Nie widziałem kto ty jesteś, nie wiedziałem o co chodzi, ale gdy przeczytałem Twój pierwszy post w tym temacie to już wiedziałem ze masz przerost formy nad treścia...

@topic
Można mieć dużo kont na forum, ale jeżeli ekipie cos sie nie spodoba mozesz dostać bana na ip. Posty łamiące regulamin też można usuwać.

Zastanów się nad sobą, a nie wytykasz innym błędy. Chcesz po prostu trolować gwiazdeczko :)

Hartkorowy Koksu
25-11-2011, 18:03
Mam to samo ze Splaxorem aha Dżihadowcem -.- jak sam napisał są znajomi i znajomi :) Co napiszę jakiegoś posta / zrobię temat zaraz mi usuwa :] Ogólem zbanował mi już jakieś hmm 10 kont na 4um ale niech się cieszy a ja i tak w niego wbijam. Piona _/

@down

napinak ala apo ktos sie pluje bo ktos jest lepszy a jak cos trzeba to wezcie kogos zalatwcie bo nikt nie siedzi ... jak ma siedziec jak zazdroscicie pozycji?

A kto mu pozycji zazdrości ?? ;o Bo jakoś nie widzę.

Na tym forum istnieje opcja edit / Splaxor aha Dżihadowiec

Octavious
25-11-2011, 18:35
napinak ala apo ktos sie pluje bo ktos jest lepszy a jak cos trzeba to wezcie kogos zalatwcie bo nikt nie siedzi ... jak ma siedziec jak zazdroscicie pozycji?

Ernestus
25-11-2011, 21:11
a co za roznica i tak tych postow nikt nie czyta jak jest wiecej w temacie ;] zobacza pierwszy drugi i potem na koniec heh wylaczyc licznik postow ! niech kazdy ma po 0 i bedzie gicior

Dragon Slash
25-11-2011, 23:02
Ale masz problemy tak już jest,moderatorzy mają racje