View Full Version : PZ przy Elfach/Dwarfach.
Witam.
Nie będę się rozpisywał przechodzę do sedna sprawy. Mianowicie chodzi tutaj o dodanie PZ'ta przy wejściach na nowych respawnach Elfów oraz Krasnoludów.
http://img835.imageshack.us/img835/4358/31577776.png
Dlaczego? 90% player killerów ucieka tam i 'bawi się' z drugim graczem. Ktoś np. wziął misje na drugą 'rasę' i tam nie wbije. Prostym sposobem na to jest dodanie przy wejściach protection zone.
Panek Kitara
26-11-2011, 11:47
Jest to irytujące i to nawet bardzo więc powinni coś z tym zrobić ;[
jestem oczywiście na tak.
Zarexoholik?
26-11-2011, 11:55
Kolejne nieprzemyślane posunięcie administracji. Updte powinien być dopracowany do samego końca, a dopiero potem udostępniany dla graczy.
#Lordzik#
26-11-2011, 12:38
Za te fantastyczne "szczałki" jestem na TAK.
Nie mogą tam ludzie uciekać sobie, więc musi być pz. Siemcia.
Hashirama
27-11-2011, 21:22
Problemy z Pz nie powinny sie Zdarzac.
ALe Kazdy jest Czlowiekiem :}
Wiec Bledy Byly Sa i Beda ;]
Oj ludzie... przeciez to my jestesmy "testerami" wprowadzaja wersje Beta, my gramy, oceniamy i wprowadzaja poprawki.. .to normalne!! Sami przeciez wszystkiego nie przewidza.. TAK
Hartkorowy Koksu
27-11-2011, 22:34
Jestem na NIE :) Na can nie ma pz więc tutaj też nie powinno być :) Brałeś inną rasę to masz pecha i tyle z mojej strony na ten temat. Oczywiście nikt inny nie płacze only JIHAD przywódcy apo ;/ Jest to normalny resp :) To niech na każdym respie dadzą pz i chooy.
P.S w sondzie widać kto dał głosy na tak :) Tak jak napisałem Up cały JiHad i ich noob kontana 4um huehuehue
Knight Lukas
27-11-2011, 22:36
Jestem na nie ktoś wbije pk, rs na elfach/dwarfach to potem nie będzie miał szansy wyjść zrób misje to będziesz mógł tam wchodzić proste...
Ps na mapie tylko depo, temple, domki i statki powinny mieć pz bo później gracz nie może nawet iść po manasy bo tu pz tam pz...
Skoro tam maja dać to niech dadzą na każdym respie.
Jestem na tak, przynajmniej jedno miejsce mniej dla tych ciot co się bawią na pk.
Franco de la Pucio
28-11-2011, 00:18
Jestem na tak, bo nie ma opcji zabić solo 1500ek spierdalającego po schodach.
Jestem na TAK. Sam widzialem podobna syt. i potrafi byc wkurzajace to
Ryśku xD
28-11-2011, 09:13
Jestem na tak , bo by mi sie nie chciało kogoś bić jaki by mi biegał po schodach dostał bym nerwicy, Updte był i my już wytykamy błędy.
Nie
adisek, Akka RL, Alfons, Awe, Critical, Hartkorowy Koksu, Knight Lukas, Legendoos, MrKamilos, p0ncur, Sabziro, Xelix
^ofiary systemu pvp
#t jestem ofc na tak xd
Screen podany w pierwszym poście to tylko PRZYKŁAD.
Przy każdym wejściu na nowy respawn krasnoludów oraz elfów ma powstać pz.. >.>
Dobra, dodam tam pz.
edit:
Knight Lukas uświadomił mi jednak, żeby nie zmieniać tego i muszę się z nim zgodzić, ma rację.
Mam nadzieję, że mogę zamieścić jego cytat i mnie za to nie pozwie :D
Witam, zostawcie te elfy/dwarfy w spokoju, nie było pz i niech tak zostanie.. Jeżeli macie zamiar postawić pz przy głównym wejściu to postawcie przy każdej bramce lvl na elfach bo jeden będzie miał tą misje zrobioną inny nie... i co wtedy? Albo dodajmy przed wszystkimi questami pz.. np. klapki albo żeby z wardów nie można było wyjść z PK...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.