View Full Version : Taski, look XD
.Voorlon.
27-11-2011, 02:46
witam, dzisiaj expiac na kingach wpadłem na pomysł, jakby liczbe potworow do zabicia mozna byloby sobie wybrac. pewnie myslicie, wybrac czyli dowolna, ale nie, juz wyjasniam o co mi zakurza po bani ;d
przykladowo, 600 rp idzie do npc od taskow i pisze tam co trzeba, i jak juz dochodzi do momentu, gdy np pyta jakiego taska chcemy czyli np "omniby, bally czy ots kingi" odpisujem np "ots kingi" i on pyta nas wtedy "ile masz zamiar ich zabic ? 500 za 4 pkt, 1000 za 8, 1500 za 12 czy 2000 za 16 ?" i wybieramy sobie liczbe.
pomyslalem sobie, ze lipa jest biegac co 500 kingow (czyli okolo co 40 minut) do npc i na respa, gdzie w tym czasie moge nam go zajac, i po co niepotrzebna spinka typu "1 bylem, wypier***** bo padniesz" i takie spinkowe dziecko przybiega po 10 minutach z 3 kolegami i kozaczy w 4...
wypowiadajcie sie, co o tym sądzicie ?
#edit
taka opcje taskow mozna byloby dodać po zdobyciu 100 pkt u popiego :)
Niby dobry pomysl ,ale wlasnie oni po to to zrobili by latac i zwalniac respa ,masz farta ,nikt nie wbije nie masz bedzie zajete i szukaj nowego. ;D
Zarexoholik?
27-11-2011, 03:25
Po co? Przecież co jakiś czas i tak musisz pojawić się w city [po manasy, uhy, sprzedać/zostawić loot w depo], więc możesz iść i wziąć nowego taska.
NIE.
Arcano Druid
27-11-2011, 09:31
Jestem na tak ale to ulatwia bo nie musimy chodzic do npc wiec np
500Kingow - 4pkt
1000kingow - 7pkt
1500kingow - 11pkt
2000kingow - 14pkt
COs za cos zeby bylo ;d
Mi się nie podoba ten pomysł , czasem trzeba iść loot selnać czy coś. Nikomu dotychczas to nie przeszkadzało aż nagle tobie! NIE !
Shervolia
27-11-2011, 11:22
Jestem na nie, dobrze jest że są te taski... Jest zrobione po to żeby polatac ;)
Jestem na tak ale to ulatwia bo nie musimy chodzic do npc wiec np
500Kingow - 4pkt
1000kingow - 7pkt
1500kingow - 11pkt
2000kingow - 14pkt
COs za cos zeby bylo ;d
No okej ale max aby było to tylko 2x wiecej kingów.masz terasz
500 i dostajesz 4 pkt to powinno być że za
1000 dostajesz 8 pkt, ale dla mnie to nie robi różnicy ;] teraz jest nawet dobrze ;]
No bez jaj... dostajesz dodatkowy exp, kase i jeszcze zle? :| Na rooku trzeba latac co 30 minut do depo i kupowac lfy i nikt nie sra... NIE!! jak nie chce ci sie latac to nie bierz taskow..
Jestem na NIE.
było by to spore ułatwienie dla tych którzy wykonują.
wszystko zależy od swojego poziomu ....
jestem na nie chociaz pomysl ciekawy
a co do tego biegania co 40 minut to nikt nie kaze Ci robic taskow mozesz poczekac i pozniej np na 1400 co 5 lvli biegac czy na 1000 co 10 lvl to troche czasu jest ;]
.Voorlon.
27-11-2011, 13:55
Mi się nie podoba ten pomysł , czasem trzeba iść loot selnać czy coś. Nikomu dotychczas to nie przeszkadzało aż nagle tobie! NIE !
mi to nie przeszkadza bałwanie... to propozycja a nie zażalenie...
Po co? Przecież co jakiś czas i tak musisz pojawić się w city [po manasy, uhy, sprzedać/zostawić loot w depo], więc możesz iść i wziąć nowego taska.
NIE.
jak ty lubisz kupowac po 1 gbp manasow/uhow i latac co godzine po nie, to najs, wiekszosc kupuje po 3 gbp manasow/uhow i loota nie zbiera :)
IkeBroflovski
27-11-2011, 15:14
Jestem na tak i na nie :confused:
Z jedniej strony jest to bardzo dobra propozycja mówiąc tutaj o tym chodzeniu z miejsca na miejsce , ale z drugiej strony propozycja ta jest nieco żałosna , ponieważ gra jest baaaaaardzo łatwa , prosta , a tutaj jeszcze takie ułatwienie ! Jednak jestem na nie
Jestem na NIE
Jest to w ogóle nie potrzebne... Do Popi idziesz w 3 min z cod więc raczej to nie jest aż tak dużo czasu?. Dla mnie jest to bezsensu
John Cena
27-11-2011, 16:01
Pomysł do bani,ponieważ inni się męczyli żeby mieć te 100 pkt i latali do popi cały czas i jakoś im to się udało . Jestem na nie
ALbert Einstein
27-11-2011, 21:46
Witam!!!
pomysł beznadziejny ale dla niskich lvl powinny powstawać respy żeby szybciej wbijane były lvl. W końcu tylko tak na apo bedzie dużo graczy. Troche dziwie się że co update nie ma nowych respów (kingów, queen, flubów)- ale mam to w granicy bezmyślności znaczy g...... . Troche dziwie się nad twoimi uczuciami podczas schodzenia z respa (zazdrość o monstera?).
Masz wybór pamiętaj to dzieki niej istniejemy i mamy wrażenie odmienności ( może kiedyś bedziesz gotów poznać prawde o świecie )..:D:D:D:D:D:D
pozdro śledziowi
Dragon Slash
27-11-2011, 22:21
Ty mam pomysł może dajmy jeszcze klapy z taska z dark lordami bedzie git !!!!!!!
NIet ;d
Jak grałem mnie to denerwowało, ale to była chwila czasu i się tego gościa co wbił fragowało kilkoma postaciami i mu się nudziło expienie. ;p
#top
na tak
Jestem na NIE jak napisał ktoś wyżej czemu jedni mieli się męczyć i latać po taski, a drudzy maja sobie wybierać liczbę potworów i mieć z górki :D
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.