PDA

View Full Version : Namelock.

Critical
27-11-2011, 19:42
Siemka , przyszła mi dziś do głowy taka propozycja :)

A więc, wprowadzenie do sms shopu , kod na zmianę nicku. !;d
Polegało by na tym ze na stronie była by zakładka po zalogowaniu się " Zmiana Nicku " albo coś w tym stylu , i by się wysyłało sms za np : 3,10,12 zł. Na pewno dużo osób by z tego korzystało bo po dłuższej grze nazwa swojego bohatera może się znudzić!;D

Dołączam sondę, piszcie co o tym sądzicie, jeśli pomysł jest głupi napiszcie dlaczego , lub co można poprawić :)

Pozdrawiam !

Joogi
27-11-2011, 19:57
Bylo juz chyba kiedys. Jestem stanowczo na nie, bo i tak teraz ledwo co idzie ogarnac kto kim gra, wiekszosc ciagle chary zmienia. Do tego dochodzilyby zmiany nickow, to juz w ogole ranking by szalal i nikt nie wiedzialby o co chodzi XD

Xzaz!t
27-11-2011, 20:01
Nie!. Tak głupiej propozycji nie widziałem dawno... Ciekawe po co jest to komuś potrzebne? Robisz postać? To sobie wymyśl nick,który Ci się będzie podobał... Kupujesz postać? Graj z takim nickiem z jakim ową postać kupiłeś.

Shervolia
27-11-2011, 20:04
Jestem na nie! Jesli robisz postac to zastanawiasz sie nad nickiem swojego bohatera... Takim sposobem oszusci moga latwo zmienic swoj nick.

Heaven
27-11-2011, 20:16
Zdecydowanie jestem na nie. Poza tym to już chyba była taka propozycja. I tak to nie przejdzie.

Franco de la Pucio
27-11-2011, 20:17
Jestem na nie! Jesli robisz postac to zastanawiasz sie nad nickiem swojego bohatera... Takim sposobem oszusci moga latwo zmienic swoj nick.

Podbijam.

Jestem na nie, debilny pomysł.

Sir Krystian
27-11-2011, 20:22
Dalbym tak jesli dostanie namelocka bylo by za kcc to by zmiejszylo ilosc kcc na serwie

Caav
27-11-2011, 20:22
Było już wiele tego typu propozycji, każda została odrzucona. Twoja również nie będzie wyjątkiem, zamykam.