Zaloguj się

View Full Version : Red Dragon - loot.

Heaven
27-11-2011, 21:30
Witam!
Osoby grające na Rooku zapewne wiedzą, że ostatnio był dość dobry loot z Red Dragonów. Ale parę dni temu został obcięty. Zrobiono dokładnie to samo, co z Elf Soldierami. Był loot dobry - teraz już nic nie leci. Z Red Dragonów nie lecą nawet dragon shieldy lub tower shieldy. Nie chodzi mi tu o to, aby z każdego sypał się fs + rh i towerka. Nie płaczę, że nie mam kasy. Do bogatych Rookgardy nie należę, chodzi o co innego - robiąc taski na Red Dragony, wychodzi się na bardzo mały plus. Według mnie loot powinien zostać polepszony o jakieś 5 - 10%.
Pozdrawiam,
Heaven.

@edit
Nie mówcie, że nie mam szczęścia. Nie wierzę w dziwny zbieg okoliczności, że od tego samego dnia ja i znajomy nie mamy wgl loota.

@down
Ale ten plus jest bardzo mały... ledwo co za ihy się zwróci za pójście z 20 bp ih.

.Vimpexx.
27-11-2011, 21:38
robiąc taski na Red Dragony, wychodzi się na bardzo mały plus.

Skoro wychodzisz na +, to o co Ci chodzi ? XDDDD

@Topic

Z tego co wiem, Xaxi ostatnio (2 dni temu?) w przeciągu 12 minut lootnął 2x fs'a, więc jednak leci coś :O

@Down

I to się właśnie nazywa szczęście...

Soi
27-11-2011, 21:41
@up.
Wiesz, pojdziesz na apo na nocke i poleca ci 3 broszki a drugiej nocki ani jedna :)

Kumpel z gildi skarzyl sie, ze kijowy loot wiec mozna by poprawic, TAK

TuRoczeK
27-11-2011, 21:53
Dobra propozcyja. Właśnie gadałem z ludem i mówią, że ch*ja z nich leci!

Ulepszyć go!

Ferrum
27-11-2011, 22:08
Moim zdaniem loot jest dobry, wolałbym osobiście aby taki pozostał. Nie należy nic poprawiać - twierdzicie że na serwerze jest przecież za dużo kasy. :)

Sabziro
27-11-2011, 22:09
Ludzie to jest norma na apo, wprowadzili wardy za kilka dni zmniejszy loot wprowadzili pathy to samo, ib na rooku, fw też więc można było się tego spodziewać... I się dziwić potem że wszyscy idą na jednego respa jak reszta udupiona...

Haat
27-11-2011, 22:13
Ulepszyć? No chyba was pojebało, że tak się wyrażę. Ostatnim czasem wbiłem tam 2.5 lvla (147,5-150) z całego loota wyszło mi ponad 850cc, tego chcecie? Dziwne, że Crusader, Zdenio, Marik i cała spółka tam siedzieli.. czyżby zachciało im się poexpić na jakiś słabych potworach?! NIE! Kto by przecież nie zechciał w tak łatwy sposób pozarabiać... :eek:

#Edit
12:37 Red Dragon: royal helmet, 2 power bolt, 1 platinum coin, plate legs, fire sword, noble armor, strange helmet, 1 dragon ham, 79 gold coin
= 60cc - Tego chcecie? Pozdrawiam \_

Dragon Slash
27-11-2011, 22:13
Na chacie caly czas ktos pokazuje Fs'a z dragona ....(napis z loot chanelu) LD

Loot jest git :D

TuK!
27-11-2011, 22:20
Loot jest dobry, niech zostanie taki jaki jest.

Jarken
27-11-2011, 23:40
Nie gram na rooku, ale gdyby ogólnie poruszyć temat lootu na APO to według mnie jest'ustabilizowany' - że to tak nazwę. Może nie masz szczęścia Heaven? Założę się że nie raz będziesz miał o wiele lepszy loot.
Ja raz na apo 2 godziny 3 broszki, raz 5 godzin i nic.

A przecież kasy na serwerze ma być mniej.

Smoczek
28-11-2011, 00:54
to jest wlasnie zalosne na roku/ogolnie apo wprowadzaja zmiane potworow przez jakis czas loot jest wy*ebany w kosmos kilka osob posiedzi zarobi te kcc a pozniej na 4um placz, to jest standard wg mnie ekipa powina tak naprawde przetestowac loota zanim cos zmienia bo jak czas pokazal zawsze jest tak samo.
5

@top zeby nie bylo lota zostawcie a zarobic mozesz na hydrach, polecam :>

Heaven
28-11-2011, 06:38
Może nie masz szczęścia Heaven?
Kilka osób "nie ma szczęścia" od tego samego czasu? Nie wierzę w taki dziwny zbieg okoliczności ;)

@top zeby nie bylo lota zostawcie a zarobic mozesz na hydrach, polecam :>

Tak, raz wziąłem taska na Hydry i do polowy taska nic nie spadło, więc anulowałem go... bezsensu iść dalej na minus. Może wtedy nie miałem szczęścia.

@Haat
Pisałem o tym w pierwszym poście. Przez jakiś czas loot był dość dobry, ale teraz go tak uwalili, że nawet dragon shield nie leci.

Boonek'
28-11-2011, 09:21
To powinno zalezec od szczescia a nie ze za kazdym razem kazdy musi zarobic... wiesz w ogole co to jest "waste"?

Jestem na nie

"Jak ci nie pasuje, to tam nie expij"

Tygrys
28-11-2011, 10:59
Owszem, przed weekendem poprawiłem loot, ale jak później się okazało stanowczo za dużo... Dlatego musiałem z powrotem loot ten zmniejszyć. I tak jest teraz ustawiony "trochę" lepiej, niż był jeszcze wcześniej. Nie wiem czy również zauważyliście, ale Red Dragon daje teraz również więcej exp'a. O tym nikt nie napisze, prawda?

Nie dziwcie się, że jak wprowadzamy jakieś potwory, to z czasem możemy coś w nich zmieniać. My nie mamy czasu na to, aby testować te potwory przed dobre kilka godzin, dlatego nowo wprowadzone potwory zawsze mogą zostać zmienione, bo to Wy - gracze - najlepiej możecie je przetestować.
Dlatego proszę - PŁACZ OFF...