Zaloguj się

View Full Version : Hodowanie choinki czas podlewania powinien by? wyd?u?ony

ALbert Einstein
29-11-2011, 17:19
Witam !!!!!!!!!!!
Obecne ustawienie czasu podlewania choinki co 8h jest bezsensowne, ponieważ bywa że mnie nie ma w domu nawet prze 10h takich dni jest mniej wiecej 4-5 na tydzień. Obecnie każdy z nas normalny chodzi do szkoły, pracuje i nie rozummiem czemu zabierać takiej osobie możliwości uzyskania nagrody na święta w końcu płacę za pacc i mam prawo do żądania kryteriów dopasowanych do moich potrzeb.
Proponowany czas co 24h może co 16h
pozdrawiam
;);););)

Calius
29-11-2011, 17:23
Choinkę musisz podlewać co 14 godzin. Jeśli Ci to nie odpowiada zawszę możesz olać choinkę w domku i podlewać tą w city. Choinka w City też rozdaje prezenty.
Możesz też kogoś poprosić, aby podlewał Twoją choinkę w domku.
Płacisz za pacc, ale czy ktoś Cie do tego zmusza? Wspomagasz dobrowolnie serwer, a
w zamian dostajesz konto Promocyjne.

Vinai
29-11-2011, 17:25
W domku mamy 14h to też bez sensu , nie chcę siedzieć do 2 w nocy aby poźniej w dzień kliknąć przed 16. Totalny bezsens o 22 wyłączam kompa lub wcześniej bo poprostu nie mam siły aby siedzieć na kompie. Wracam ze szkoły raz o 14 raz o 15 ale zazwyczaj 16. To od 22 do 16 jest 20h , wg czas podlewania choinki w domku powinien zostać wydłużony do 24h !!!!!!!!

Knight Lukas
29-11-2011, 17:29
OMG nie musisz podlewać równo co 14h możesz podlać o 15 o 20 a potem o 8 rano.

14h w zupełności wystarczy.

@down

Zatrudnij ogrodnika!? :D

Chyba masz kolegę który mógłby podlać za Ciebie?

SaQuen
29-11-2011, 17:31
Moim zdaniem tez ,bo trochę lipnie to zrobiliście ;S

Ale ogólnie pomysł fajny ,tylko lipa bo np jak ktoś wyjedzie na 2 dni na święta czy coś ,to co wtedy?

ALbert Einstein
29-11-2011, 17:43
Płacisz za pacc, ale czy ktoś Cie do tego zmusza? Wspomagasz dobrowolnie serwer, a
w zamian dostajesz konto Promocyjne.
To jest prawda ale odbiorce do czegoś to też zmusza. Uważam że obecnie co 24 h jest najlepszym wyjściem przed świętami można wprowdzić częściej np. co 18h. Nagdy nie wiadomo co przyniesie mikołaj, wiec możecie iść na ręke wkońcu na pewno bedzie to losowała jakaś funkcja do któej bedą przypisane poszczególne nagrody. Nie wyobrażam sobie zaanażować jakiegoś dziciaka który leżąc pod łóżkiem przed rodzicami bedzie mi podlewał choinke ;p.
Za pomysł kminiącemu szacun xD

Splaxor
29-11-2011, 17:47
Nie no wy to jesteście zajebiści. Administracja daje wam możliwość zabawy, zarobienia, zdobycia nowych itemów, a wy nadal narzekacie. Nikt wam nie każe podlewać tej choinki, więc nie wiem w czym problem. W domku choinkę należy podlewać co 14h chyba, że mamy facc to 12h.
Zawsze pozostaje nam choinka w city bądź można poprosić kolegę, aby nam podlewał. Mimo wszystko do 24 grudnia i tak nie można zabrać prezentu, a w Wigilię to chyba będziecie w domu.

Koka_xD
29-11-2011, 18:03
No, bez jaj.
Podlałam choinkę o 22, wracam ze szkoły, a ona uschła.. Jeszcze jej nie umiem z domku wywalić i mi zawadza -.-
To są jakieś kpiny. ;c
Normalni ludzie chodzą do szkoły/pracy.
Co 12 godz na facc? To co, jak podleję o 21, to mam potem w nocy wstawać, żeby podlać??

Pomysł z zabawą super, tylko du.piato zrobiony z tym czasem.. ;/

Sasha Rookslayer
29-11-2011, 18:08
@up.
Jak wspomniał Calius, nie masz czasu to olej ten Eventowy prezent od Administracji i podlewaj tą choinke w city:confused:

Calius
29-11-2011, 18:18
To jest prawda ale odbiorce do czegoś to też zmusza. Uważam że obecnie co 24 h jest najlepszym wyjściem przed świętami można wprowdzić częściej np. co 18h. Nagdy nie wiadomo co przyniesie mikołaj, wiec możecie iść na ręke wkońcu na pewno bedzie to losowała jakaś funkcja do któej bedą przypisane poszczególne nagrody. Nie wyobrażam sobie zaanażować jakiegoś dziciaka który leżąc pod łóżkiem przed rodzicami bedzie mi podlewał choinke ;p.
Za pomysł kminiącemu szacun xD

Jeszcze Ci mało człowieku? Santano mógł olać całe choinki i postawić jak co roku mikołaja od którego dostałbyś softy, albo 2 sc.
Nie rozumiem Was, co tylko zostanie wprowadzone na serwer, żeby Wam urozmaicić grę, jest do dupy.
Jak już wcześniej pisałem, jest dobrze tak jak jest.
Masz choinkę w city jeśli nie masz czasu, bądź możliwości podlewania swojej
domkowej.