Zaloguj się

View Full Version : Orshabaal'e w Evul

Loki
02-12-2011, 19:58
Yo...
Proponuje zmodernizować expowiska orshabaal'i w miejscowości Evul.Jest tam 11 orshabaal'i i to 3 na początku a zaś po 1 na respie. I z racji tego, że jest to jedyny resp orshabaal'i dla facc (nie licząc tych w city, gdyż tam mały lvl nie ma jak expić, za ciasno, nie ma gdzie biegać itp.) proponuje albo skrócić korytarze, aby nie było trzeba tyle biegać z jednego do drugiego, lub dodać jeszcze 1 orshabaal'a na każdy resp , lub od nowa zrobić tamto miejsce.
Co wy na to ???

Dideek
02-12-2011, 21:23
Zrobić od nowa resp w stylu dark lordów COD - byłoby ciekawie :)
#edit
333 post :)

Arcano Druid
02-12-2011, 21:30
Dobrze jest... CHcesz miec luksus to plac ;]

Rebgal
02-12-2011, 21:31
No jak zaczynalem tez mnie to denerwowalo.Dla mniejszych lvli na pewno jest to uciazliwe.Wg mnie nie przeszkadzalo by gdyby powiekszyli ten resp.

Viseq
02-12-2011, 21:39
Myślę, że można coś tam zrobić oczywiście w granicach rozsądku. Jeżeli jest tam 11 Orshabaali, zrobić jakieś respy z krótszą drogą pomiędzy nimi z max.13 Orshabaalami. Chociaż tak się zastanawiam, że po przerobieniu te Orshe stracą klimat kiedy latało się tam 3-4 lata temu ;b

Elitarny
02-12-2011, 21:47
Jestem za , przydałby sie nowy spory resp orshy gdyz nie ma ich za wiele: )

Ilu
02-12-2011, 22:24
Najlepiej to zmodernizowac cale to miejsce, na orsah ogolnie expic na faccu to srednia zabawa :) Mogliby tam nie robic korytarzy tylko jaskinie, cos takiego jak na MSC w cod tak ze wchodzisz w okragle miejsce i tam 2 orshe by byly.

Bastek10
02-12-2011, 22:34
respy powinny być takie jakie są,chcesz expić na większych to kup sobie pacc'a

kiler-ow '2-och
02-12-2011, 22:36
hmm.. Nie jest to zły pomysł, byłoby nawet ciekawie gdyby resp orshabaal´i był podobnie zrobiony jak resp dark lordow na ev. Wiadome, mniejsze lvl´e miałyby łatwiej. Jestem za : )

N-series
03-12-2011, 02:03
na facc masz w lapie orsze , tam , na pohu ,chcesz orsze to kup pacc sa na cod soran ank itp,jest dobrze kiedys tam expilem , chcesz fajne respy to kup paka : O
a wlasnie na warlord sword jest jeszcze na facc ,ots quuest, i inne miejsca

Vinai
03-12-2011, 08:37
Tamten resp był zawsze zapomniany :> lecz tam expiłem na facc kiedyś kiedyś dawno temu i nie płakałem. Ale w sumie jestem na zrobieniem go. W takie jedne wielkie kółko i dużo orshów. :D

Hartkorowy Koksu
03-12-2011, 08:55
Jestem zdecydowanie na NIE ! I nie jest to jedyny resp orshy na facc bo na COD masz dużo większy resp i jest to na FACC!! Tylko najwyraźniej nie znasz miejsca skąd się tam płynie huehuehue . nie podoba się na ev to wyjazd na COD i po problemie. Kiedyś orshe były tylko takie jak na ev i nikt nie płakał tylko jakiś noname płacze. Zostawić jak jest.

@down

Jestem na nie ponieważ wcześniej tak było i nikt nie płakał tylko teraz jakiś noname.

.Voorlon.
03-12-2011, 10:35
Jestem zdecydowanie na NIE ! I nie jest to jedyny resp orshy na facc bo na COD masz dużo większy resp i jest to na FACC!! Tylko najwyraźniej nie znasz miejsca skąd się tam płynie huehuehue . nie podoba się na ev to wyjazd na COD i po problemie. Kiedyś orshe były tylko takie jak na ev i nikt nie płakał tylko jakiś noname płacze. Zostawić jak jest.

heh, na cod jest brameczka w tym domku "tylko gracze pacc moga przejsc" to po 1, a po 2 jestes na nie, bo tobie to nie potrzebne : )

ja jestem na tak, i mysle ze mozna by bylo przebudować tego respa na cos typu queeny vol.

Czarodziej Xardax
03-12-2011, 11:21
Nowe niech zrobią : ))

tak wgl. na ich miejscu zrobił bym konkurs na zaprojektowanie ev jak to miało miejsce z sor.

Vernereq
03-12-2011, 11:26
Hartkorowy, wcześniej grało się bez hotów, więc dlaczego my teraz gramy z hotami?!?!?!!?!11 Ja bym to usunął!

#top
Na tak, zawsze to jakaś dodatkowa możliwość zarobku i expa na faccu.

Emiluwa .
03-12-2011, 11:36
Myślę, że można coś tam zrobić oczywiście w granicach rozsądku. Jeżeli jest tam 11 Orshabaali, zrobić jakieś respy z krótszą drogą pomiędzy nimi z max.13 Orshabaalami. Chociaż tak się zastanawiam, że po przerobieniu te Orshe stracą klimat kiedy latało się tam 3-4 lata temu ;b

popieram ...

Domcio Old
03-12-2011, 11:50
By mogli zrobic coś z tym respem , bo tam nie da sie expic : D na moje skrocic korytarze i dodac zeby były po 3 orsche na respie i by było git ; ))

Loki
03-12-2011, 15:14
Eh...
Jak zwykle h lvl, którzy za kcc nakupują sobie za kcc pacc są na nie...
Ale pomyślcie o low lvl , których nie stać na pacc za kcc, a sytuacja w domu nie pozwala na zakup pacc za zł (i nie mówcie, że 10 zł to nie dużo, dla niektórych to może być dużo!!!)
I nie mówię, że mają to przerobić tak jak na cod są, bo nie oto chodzi. Ale troszkę ulepszyć.

A jak kto już napisał, na cod jest bramka i pacc jest potrzebny. A reszta respów...
Ciekawe czy wy byście chcieli expić na jednym Orshabaal'u na quescie, gdzie po zabiciu trzeba wyjść z teleportu i wyrzuca nas do miasta, i znów biec na resp. A na poh można wejść tylko raz.

Zarexoholik?
03-12-2011, 15:49
Są to tak stare respy, więc jak na obecne czasy nikt z nich nie korzysta. Kiedyś biło się po 1 mobie, a teraz same masówki. trzeba dodać po 1 orshu na respa i skrócić korytarze.

Mr Fsza
03-12-2011, 17:28
Można dodać tam jeszcze niżej piętro orszaki a tam wyżej aby wcześniej się respiły korytarze mogą być a niżej po 2 .

DaQ?!
06-12-2011, 15:33
Siema, elo. :)
Myślę że te respy powinny być zmodyfikowane już dawno, są to stare miejsca, na których dawnymi czasami przebywało dużo graczy, lecz wygrała konkurencja, inne miejsca do zdobywania doświadczenia. Proponuje zmienić to na coś w stylu jaskiń, coś ala resp kingów znajdujący się nieopodal, bądź w stylu jakichś ruin zamku podziemnego. Było by to miłe rozwiązanie. :D :)

IkeBroflovski
06-12-2011, 16:31
Niezły pomysł , to prawda tamte respy zostały zapomniane mało co osób tam expi ; | , to powinno się zmienic , można równierz dodac tam jakiś w miare dobry quest na 200 levelku ;) , dobrze by bylo resp jest troche daleko więc lekkie utrudnienie dla graczy by tam dojśc :)

widzew rts
06-12-2011, 17:33
Zrobic nowe i dodać więcej respów

darkdevil
06-12-2011, 23:13
Nie trzeba się głowić aż tak nad Tym.. Najlepsze rozwiązanie poprawić całą tą wyspę..
Behemoth: Coś w stylu zamku przerobić te skały i będzie fajnie wyglądało..
Dragony/dragon lordy: Coś w stylu Kopalni jakiejś albo coś jakiś fajny pomysł..
Demony/Demon Lordy: Coś w stylu Labiryntu jak na Labiryncie do Master Atom/Double/Apo
Orshabaale: Coś jak Ots Queen te przejścia obok Soni tylko z większymi korytarzami.
I to na tyle pozdrawiam.

Arab
07-12-2011, 15:08
Trochę można skrócić ale moim zdaniem, dobrze jest jak jest xd

TuK!
07-12-2011, 23:36
Tyle lat już to jest i nagle Was to interesuje jak tam nie expicie?
Niech zostanie jak jest, skoro kingi tak są a orshe nikomu nie przeszkadzaly tylko wam to na nie.

Takanori~
10-12-2011, 19:58
jestem za tym, aby nic nie zmieniac... Moim zdaniem to dobre miejsce dla troche miejszych lvl... Mozna ewentualnie dodac calkiem nowy resp w innym miejscu facc, ale to odrebny temat...

jaca772
19-12-2011, 18:12
Jestem na nie. Po kiego grzyba tyle Orszabaków.

Samuraj
28-12-2011, 20:51
hmm mi w sumie pasuje tak jak jest ewentualnie mogło by byc po 2x :)

Shoarev
28-12-2011, 20:56
Fajny pomysł, można byłoby zrobić coś nowego w ogóle, bo te respy są już do kitu od dawna.

Apticer
28-12-2011, 21:30
Ostatnio expilem tam ED 270-274 i na takim lvl nie jest zle. Zawsze jakas odskocznia od Dracul, ale dodalbym na tym nizszym respie szerszy korytarz o 2 sqm i drugiego orsha. Wtedy na niskim lvl calkiem przyjemnie by sie tam cioralo.

Sinisther
28-12-2011, 22:12
Jest dużo różnych expów pacc/pacc z Orshami. Nie wiem, jest mi to obojętne chociaż wiadomo im więcej zmian tym lepiej.
Ps.Tych zmian to wiadomo na korzystniejsze. :D:D:D

Hegez89
28-12-2011, 22:13
Ja mam propozycję zrobienia takiego respa orshabaali jak na soran są Dark lordy.
Więcej graczy na facc z low lvl by expiło a nie 1expi i cały resp zajęty(lub w ogule nikt tam nie chodzi).

Oto moja propozycja.

Pozdrawiam :)

Xomethost
29-12-2011, 00:58
Ten resp jest od poczatku apo ( od kiedy pamietam) dla tego jestem za tym aby zrobic resp od nowa !

Misia <3
29-12-2011, 10:08
Propozycja do głębszego przemyślenia, bo mozna bylo by cos zrobic z tym respem, tylko raczej sie tego nie doczekamy, wystarczyło by dodać po jeszcze jednym potworku na resp, czasu to nie zajmie duzo a wszyscy beda zadowoleni xd

Takanori~
30-12-2011, 20:50
@^
Ja nie byłbym zadowolony. Tam się bardzo dobrze expi na takim 250 lvl. To resp facc, a jest naprawde fajny, wystarczy obrać dobrą taktyke. Nawet dodanie jednego orsza na resp to za dużo na facc... Ew. w gre wchodzi moim zdaniem zrobienie tam kolejnych poziomów w dół, oczywiście z rozwagą.
@top
wypowiadałem się już.

Savater
30-12-2011, 21:38
Malo orshabaali masz na cod? Co z tego ze pacc? Sa jakies plusy i minusy.
Nic nie zmieniac.

Rexibol
01-01-2012, 18:23
Wg mnie warto by coś zrobić na wzór Queenów na Volcano.