View Full Version : Hemp gru - lojalnosc!
1st Plutek^.^
03-12-2011, 08:32
Siemka, dzis wyszla nowa plytka Hemp Gru... Lojalnosc sluchac kur*a ! :D
Daje link do 2 nutek ktore najbardziej mi sie podobaja :p
Hemp Gru - Los Wojownka
http://www.youtube.com/watch?v=1pfEOzC_bI0
Hemp Gru - Diil Gang
http://www.youtube.com/watch?v=yBBV08HMzWE
Sluchajcie i kupujcie plytke !!!
NaPółEtatu.
03-12-2011, 08:54
hg mnie odrzuca mnie po jednym małym fakcie - jacy ludzie ich słuchają i nie chodzi mi tu o gre, bo z niej Cie nie znam wgl. a o Twoje JA tak więc nie przesłucham tych Twoich nutek
Mikiel SZN
03-12-2011, 11:43
skończyłem gimnazjum co oznacza że nie słucham heng pru
Kimus The Master
03-12-2011, 11:47
Fajna Plyta kazdy kawalek jest wart uwagi
Diil Gang Dii DIiL GaNG
Tricolore
03-12-2011, 11:49
Nie słucham ludzi ,którzy wyglądają jak Osama Bin Laden.
Tumanbuga
03-12-2011, 12:37
Lece do Empiku , pozdro dla prawdziwych ! Niestety , wogóle nie ten poziom , nie ta wczuta , kiedyś się tym jarałem . Jedyny dobry w miare gościu z DG teraz to Hudy HZD , lubie jego zwroty gościnne , nie sprawdze płyty , narra.
Orson_Pall
03-12-2011, 13:24
Jakbym mial znowu 15 lat to bym kupil :|
Jednak Shit, tyle że bity mają fajne ;f
I może pare kawałków daje rade ;p
Zarexoholik?
03-12-2011, 18:10
Całkiem dobra płyta. Nie kupię, bo to i tak nic nie zmieni. Mają, przecież więcej kasy z ciuchów niż płyt.
jak te dwa kawalki to najlepsze kawalki z plyty to sorry, ale jednak podziekuje
1st Plutek^.^
04-12-2011, 09:12
Fajna Plyta kazdy kawalek jest wart uwagi
Diil Gang Dii DIiL GaNG
Na zawsze JLB, Teraz my uderzamy ;p
@bzdonc
Jak dla cb te 2 kawalki sa hu**we to ty jestes hejtem na 100% XD! Stary... Zajebiste bity, tekscior czego wiecej chciec;p:confused: Hemp gru sa praktycznie najlepsi w Polsce co do hh a jak nie najlepsi to jedni z naj ;]. Jak ci sie nie podoba to nie sluchaj idzposluchac Tedefa (wieprza) ;[. Oni podtrzymuja poziom w Polsce, no moze jeszcze sa nie liczni typu Chada/Pih, Bonus, Dudek, Kali...
Niuchacz
04-12-2011, 09:25
Hemp gru sa praktycznie najlepsi w Polsce co do hh
Chyba nie muszę komentować ?
#Całe Hemp gru to jedno wielkie gówno. Jeden kawałek, który jest dość dobry to "Kiedy zabraknie słońca" bo tylko tam nawijają o czymś, a nie jak to oni palą tony grassu dziennie i jak ich psy wkurwiają
Miałem na to zajawke kiedyś. Klucz i Droga to najlepsze płyty. Nie chcę mi się ich słuchać bo oni nie mają o czym już nawijać. Takie sobie.
Sikiel SZN
04-12-2011, 10:11
Dziękuję sobie, że nie słucham nic co uliczne mimo że mieszkam w blokach.
1st Plutek^.^
04-12-2011, 10:48
Chyba nie muszę komentować ?
#Całe Hemp gru to jedno wielkie gówno. Jeden kawałek, który jest dość dobry to "Kiedy zabraknie słońca" bo tylko tam nawijają o czymś, a nie jak to oni palą tony grassu dziennie i jak ich psy wkurwiają
1 nute chyba przesluchales ;o i podaj mi ***** 1 nutke gdzie na tej plycie nawijaja o zielsku albo o psach:confused::confused: Nie rozumiesz tekstow to trudno ;<
Tricolore
04-12-2011, 11:17
Oni podtrzymuja poziom w Polsce, no moze jeszcze sa nie liczni typu Chada, Bonus, Dudek, Kali...
BUUHAHAEUAHEUAHEAUEHAHAHAHEUHAE
Chada plebs ,którego zwykłe gówno i popowy grajek zjada na śniadanie... reszta to gimbazowi wyjadacze,elo.
naplutek jesli dla ciebie hg, chada i kali podtrzymuja poziom w polsce to lepiej zakonczmy rozmowe odrazu :D
Zbigniew Wodecki
04-12-2011, 13:20
Troszkę chujowo kupować tą płyte, bo ile tracków na niej jest?
Ogólnie fajna, ale mi szkoda pieniędzy za tyle kawałków.
To już nie to samo HG, jeszcze jakieś pajace nawijaja jasiek mała bryłka haszu.:confused:
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.