View Full Version : Senior Tutorzy musz? nagrywac!
Natakhtari
05-12-2011, 10:37
Proponuję aby każdy z nowych Tutorów, oraz Senior Tutorów musieli nagrywać filmik jako dowody przewinienia tylko i wyłącznie przy banowaniu za bota!
Moim zdaniem, myślę że wielu z was podziela moją opinie, głównie chodzi o to aby nie było sprzeczek że ban niesłuszny/słuszny... Jestem za tym aby Senior Tutorzy oraz Tutorzy nagrywali filmiki przed zbanowaniem, w czasie popełniania przez gracza wykroczenia....
#Thoxic, mam propozycje napisać w dziale skargi i odwołania, zastanów się 10x zanim coś napiszesz, potem to przeanalizuj, a na koniec zastanów się znów czy jest sens to pisać.
Nie popłacz się.Temat do usunięcia bo nic nie wznosi jak masz coś do pracy tutorów jest dział od tego skargi i odwołania Zapraszam ;) CRY CRY ;.(
Nie popłacz się.Temat do usunięcia bo nic nie wznosi jak masz coś do pracy tutorów jest dział od tego skargi i odwołania Zapraszam ;) CRY CRY ;.(
Ty chyba masz downa?
@Topic
Jestem na tak.Osobiscie nie mialem bana za bota.Ale na forum wiele bylo pretensji i niepotrzebnych sprzeczek o to.A tak byłoby wszystko nagrane i jakby ktos mial watpliwosci to jest filmik i po sprawie.
@Down
Ty faktycznia masz downa :D
Ban za boty jest tylko wtedy gdy się go używa czy wy jesteście tacy tępi czy tylko udajecie Mortiis na pewno by nie dal takiego stanowiska osobom niekompetentnym, a polowa graczy płacząca przed monitorem to dzieci piszące bajki że babcia dziadek wiedza ze gram uczciwie -.- Po drugie auto healing bardzo łatwo wykryć wystarczy ze któryś z gm przyleci jak expisz staniesz na chwilę zmieni ci na 1 hp a twój zasrany bot użyję ci uha lub vite to na tyle... Rozpisałem się dla kosy wafla który płaczę po banie idź wyjdź na świeże powietrze ;)
Zarexoholik?
05-12-2011, 11:03
Nowi tutorzy - nowa faworyzacja graczy, tak? Oczywiście, że powinni, tak samo jak gm'i, bo czasem się ktoś pomyli, a nie może tego zobaczyć, ponieważ nie ma żadnego dowodu.
Natakhtari
05-12-2011, 11:05
Ban za boty jest tylko wtedy gdy się go używa czy wy jesteście tacy tępi czy tylko udajecie Mortiis na pewno by nie dal takiego stanowiska osobom niekompetentnym, a polowa graczy płacząca przed monitorem to dzieci piszące bajki że babcia dziadek wiedza ze gram uczciwie -.- Po drugie auto healing bardzo łatwo wykryć wystarczy ze któryś z gm przyleci jak expisz staniesz na chwilę zmieni ci na 1 hp a twój zasrany bot użyję ci uha lub vite to na tyle... Rozpisałem się dla kosy wafla który płaczę po banie idź wyjdź na świeże powietrze ;)
Dobrze, ale każdy jest człowiekiem. Każdy może się pomylić, a w tych momentach gdy się pomylą, najlepszy będzie filmik, który powinni nagrywać w czasie popełniania przewinienia i nie mówimy tutaj teraz o auto vicie, mówimy o każdym banowaniu przez Senior Tutora gracza nieważne co zrobił.
Ty chyba masz downa? [2]
#t
Oczywiście, że powinni nagrywać. Zawsze wtedy przy odwołaniu zbanowanego powinni oni udostępnić ten filmik i Santano/Tygrys czy tam ktoś wyżej z Administracji powinni ocenić czy ban był słuszny. Miałem kiedyś dokładnie taką samą sytuację. : p
[05/12/2011 09:38] Calius -> Arni Pogromca was banished because of Uzywanie macro/botow itp.
Dostałeś bana za auto sio i płaczesz. Nikt nie musi niczego nagrywać, jedynie w momencie w którym używasz cave bota, wszystko inne jest do sprawdzenia w logach danej osoby z Ekipy. Jeśli chodzi o pomyłki, owszem zdarzają się, ale dość rzadko, jeśli akurat o Ciebie, chodzi to żadna pomyłka nie miała miejsca, komendy nie kłamią.
Natakhtari
05-12-2011, 11:41
Dostałeś bana za auto sio i płaczesz. Nikt nie musi niczego nagrywać, jedynie w momencie w którym używasz cave bota, wszystko inne jest do sprawdzenia w logach danej osoby z Ekipy. Jeśli chodzi o pomyłki, owszem zdarzają się, ale dość rzadko, jeśli akurat o Ciebie, chodzi to żadna pomyłka nie miała miejsca, komendy nie kłamią.
Na wyjaśnianie sobie za co dostałem bana od kogo i czy byłą pomyłka, założyłem oddzielny temat w odwołaniach,a tutaj jak byś nie zauważył jest propozycja, a nie temat do tego abyś napisał co i jak i jeszcze na ile czasu...
No i z tego co mi wiadomo, to tutorzy nagrywają takie rzeczy. Ja często sobie włączam 'record', żeby mieć stuprocentowy dowód na to, co się stało. Bo a nagle zaczęliby płakać, że niesłusznie.
Chodzi też o Senior Tutorów.
No i z tego co mi wiadomo, to tutorzy nagrywają takie rzeczy. Ja często sobie włączam 'record', żeby mieć stuprocentowy dowód na to, co się stało. Bo a nagle zaczęliby płakać, że niesłusznie.
Senior Tutorzy, jak i reszta Ekipy wie co, a przede wszystkim jak, ma robić.
Obowiązek nagrywania jest przy Cave-Botach przez wszystkich z Ekipy.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.