View Full Version : Bug na apo niekonczace sie uhy i manasy ;)
Z powodu długiego oczekiwania na odpowiedz administracji postanowiłem napisać tutaj o bugu -.-
Cały filmik ukazujący jak zrobić plecak którego się nie ma
http://www.youtube.com/watch?v=E9J7Le9DZeE&feature=youtu.be
Natakhtari
05-12-2011, 11:28
Sam jesteś zbugowany... to nie jest niekończący się uh oraz manas, wyłączyłeś internet, ale Twoja postać nadal była zalogowana i tak jak by nie zamknęły się plecaki z owymi itemkami, dlatego mogłeś używać manasów oraz uhów. Zrób tak samo jeszcze raz, sprawdź ile masz uhów i manasów użyj każdego po 5x , a potem otwórz plecaki i zobaczysz że będziesz mieć o 5 mniej...
Jakbys widzial to plecaka nie mam na sobie..... a uzywalem manasy i uhy
Natakhtari
05-12-2011, 11:32
Jakbys widzial to plecaka nie mam na sobie.....
Ale plecak leży obok Ciebie, a Twoja postac nie wylogowała się, tylko Ciebie wyrzuciło bo rozłączyłeś internet, plecak leży obok Ciebie, a dla Twojej niewylogowanej postaci nadal są otwarte uhy oraz manasy.
Możliwe że masz rację ale i tak nie powinno być tak ze mam zamknięte plecaki z manasami i uhami a mogę je używać -.-
Natakhtari
05-12-2011, 11:44
Możliwe że masz rację ale i tak nie powinno być tak ze mam zamknięte plecaki z manasami i uhami a mogę je używać -.-
No dobrze, ale zrozum to że one nie były zamknięte bo Twoja postać nie została wylogowana. Gdy wyrzuciło Cię z okienka w tibi to plecaki były otwarte, tak samo były otwarte gdy się zalogowałeś z powrotem, z powodu takiego że miałeś pz postać twoja nie została wylogowana, a plecaki nie zostały zamknięte. One był otwarte tylko ty tego nie widziałeś.
Zarexoholik?
05-12-2011, 11:45
Nie powinno być, ale tak jest. Tak samo jak masz skulla, biegniesz załapiesz debuga. Logujesz się i możesz się manasować nie mając otawrtego gbp z manasami? Pewnie, dlatego, że wszystkie itemy masz zapisane na postaci? Jak cię nie wyrzuciło z gry to nie zapisały się zmiany, że nie masz przy sobie manasów i uhów. Spoko z ciebie krzysio kolumb.
Lubie sobie pokombinować ;) Kiedyś właśnie podobnie kombinowałem z uhami i ihami na rooku ;)
Mistrzu, a weź przesuń ten plecak o 2 sqm od ciebie i wtedy próbuj sie manasować - co nie można? Jest tak ponieważ postać na serwerze ma wczytany plecak a to, że jest w "zasięgu" dlatego możesz się manasować/uhać "bez plecaka"
Uhy, manasy się kończą, więc to nie jest błąd. Dzięki temu po debugu możesz się uhnąć.
Ale niech administracja sprawdzi to dokładnie :)
Hashirama
05-12-2011, 13:28
Uznajmy Ze Administracja nie dopracowala troszke tego :]
Zamiast Expic to ty sie bawisz xD i Tak nie dostaniesz nic xD (Piaskun)
Nawet Dobre xD
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.