View Full Version : Dipthrah
Varbeerg
05-12-2011, 16:28
Tak więc proponuję dodać coś do loota z potwora o nazwie Dipthrah.
Jest to "boss" respiący się po restarcie loot z niego jest teraz slaby!
Pare gp i jakieś hmm czy sd!
Itemki jakie można dodać do dropu to!
1.Crystal Mace-bardzo rzadko
2.Steel Boots-rzadko
3.Dragon Egg ???
Te przedmioty występują już na rooku!
@down
A czy ja chce dodać jakieś nowe przedmioty?
Ps.
Naucz się czytać ze zrozumieniem :)
2@down Sasha kolejny nie potrafiący czytać!
tak więc jeszcze raz TO JEST TYLKO PROPOZYCJA CO DO ITEMKÓW!!!!
Vernereq
05-12-2011, 16:31
Nie. I tak macie duzo itemow na tym rooku.
Czytam ze zrozumieniem, ale skoro dragon egg/crystal mace to rare(macka z anhi 2 ale malo osob ja bierze) no to dlaczego maja ci je udostepniac? : o
Sasha Rookslayer
05-12-2011, 16:57
Jestem na nie, po co ci Dragon Egg?
Dragon Egg, było to jajko z Eventu, jedne i niech tak zostanie.
Jestem na nie, jest Boss: Dark Priestes.
Jedyne co bym zmienił, to loota z tej księżniczki, bo Administracja już go zmieniała z 10x, ale pewnie nic nie zmieniła, bo to, że się ją bije z 30 minut, to i tak gówno wypada, więc proponuje loota zmienić ;)
Jestem na Nie.
Ps. Ankieta, za?
Jesteś za?
Tak
widzew rts
05-12-2011, 17:08
jestem na NIE
Dragon Egg Dobry polew
Dobra to może ja zacznę - tam koło temple masz co update inny potworek .
Hero/Beho teraz Ten zawsze jak jakiś nowy i słaby pojawia się na ROOku pierwszy raz -
on nie jest jedyny bo są one na quest w 1 i 2 roomie na kaptur - elven armor ten quest ;D
<ironia> taa oddaj jeszcze bag po 100sc i za zabicie go dostaje sie gma ;s </ironia>
tych potworów jest bardzo duzo (tak jak kolega wyzej napisal) na rook quescie (energy room i final room). Nie jest on zadnym bossem itp. i nic w jego locie nie bedzie zmienione...
Varbeerg
05-12-2011, 18:37
<ironia> taa oddaj jeszcze bag po 100sc i za zabicie go dostaje sie gma ;s </ironia>
tych potworów jest bardzo duzo (tak jak kolega wyzej napisal) na rook quescie (energy room i final room). Nie jest on zadnym bossem itp. i nic w jego locie nie bedzie zmienione...
To jest tylko propozycja można dodać inne itemki. Poza tm nie grasz na rooku, więc po co się wypowiadasz!?
Sasha Rookslayer
05-12-2011, 18:40
Wiesel plebie, nie znasz Miffa, to się nie wypowiadaj, że on nie gra na Rook.
A po 2. Na Solo Rooma (ostatniego można wchodzić ile razy chcesz, nie wiesz, więc po hooy piszesz głupoty) ? :confused:
Bezsensowna propozycja. Jestem na nie.
Jeżeli nie pasuje ci loot to go nie bij, proste.
IkeBroflovski
05-12-2011, 20:22
Jestem na nie , ponieważ cena tych przedmiotów drasytcznie spadnie w dół ,a nie o to chyba chodzi ?
Chodzi o to by się natrudzic przy ich zdobywaniu - to jest sens gry !
widzew rts
06-12-2011, 07:37
Z tego potwora lecą same runki i po to on jest dodany :D
Yyyy... NIE??
Ludzie tam chodza po runki zeby do domku miec ;p
Masz mase potworow do lootania itemow.. :X
Nie pasuje, nie chodz, proste :)
Lekkie poprawienie loota mogliby wam zrobić bo ja już nie gram a jak bym grał to nie na rooku, ale dragon egg? przesada. :)
Franco de la Pucio
28-12-2011, 23:41
Coś Cię boli? Maksymalnie można dodać mu 1-2cc loota, ale nic poza tym.
Xomethost
29-12-2011, 01:03
Jestem na nie, i tak na rooku jest za latwo a Ty jeszcze chcesz jakies Dragon Eggi i Crystal Mace z anni2 dodawac -,-
Misia <3
29-12-2011, 09:56
Nie, wiem ze nie chodzi ci o to zeby dodać itemy na rook, tylko dodać do lota z potwora, ale mysle ze jest to nie potrzebne, i tak na roku macie juz tylke kcc ze nie macie z nimi co robic, chyba ze dla szpanu zeby wyłożyć w domku... -.-
Takanori~
29-12-2011, 21:55
Owszem, przyznać muszę, że loot z owego mooba jest poniżej krytyki, aczkolwiek propozycja nowego lootu wdg ciebie również jest bezsensowna i nie warta krytyki. Moim zdaniem możnaby dodać np:
-jakiś k set,
-platynki, dośc sporo po max 20 w jednym slocie,
nwm co tam jeszcze... Coś można wymyslić.
Kamilio 2.0
29-12-2011, 22:38
Lot od 0 - 3cc, może jakieś owoce, runki już są, nie widzę potrzeby dodawania coś lepszego do tego potwora, jeżeli jest bardzo dużo innych mobów do dobrego lota.
Można dodać te itemki co piszesz, ale nie dragon egg. ; )
Skoro już robisz temat z propozycją to powinna być ona przemyślana, a twoja nie jest. Jestem na nie.
Jestem na nie, nigdzie nie jest napisane, że z pierwszego zabitego bossa musisz lootnąć mega itemy :c Crystal mace i dragon egg to za wiele :mad:
.Animal.
12-01-2012, 15:17
Ojj nie tego już będzie za wiele :D
Sinisther
17-01-2012, 11:54
Jestem na nie, temat niepotrzebny :D
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.