View Full Version : Cz?ste crash'e servera
Magic Knight
06-12-2011, 10:05
Mamy już tego wszystkiego dość !!!
Status serwera:Offline
zróbcie coś z tym nie wiem wyłączcie server na 1 dzien posprawdzajcie all
bo gracze APO mają dość crash'ów ,freezów i lagów na serverze .
APO to najlepszy ots server w polsce i coś sobą powinien prezentować .
A tu niespodzianka crash'e jak na noob ots ;/
Mamy już tego dość !
Prosze ja jednakże w imieniu wszystkich graczy APO zróbcie wreszcie cos z tymi crash'ami
#offtop
myśle że powodem crash'ów jest nowo dodany quest Shaman Set
Assassin Mateusz
06-12-2011, 10:20
Powodem 'crashow' sa ataki na serwer kretynie. Administracja jak narazie sobie nie radzi, ale mysle, ze cos wykombinuja. :)
Magnatek.
06-12-2011, 10:20
Powodem crash'ow moze byc dodany ostatnio update albo te choinki.
choinki napewno nie crashują ale mozliwe ze crashe sa przez ataki lub jakis błąd jest w shaman quescie który jakis gracz swiadomie (lub tez nie) wykorzystuje do crashowania serwera.
Magnatek
06-12-2011, 12:18
Mamy już tego wszystkiego dość !!!
Status serwera:Offline
zróbcie coś z tym nie wiem wyłączcie server na 1 dzien posprawdzajcie all
bo gracze APO mają dość crash'ów ,freezów i lagów na serverze .
APO to najlepszy ots server w polsce i coś sobą powinien prezentować .
A tu niespodzianka crash'e jak na noob ots ;/
Mamy już tego dość !
Prosze ja jednakże w imieniu wszystkich graczy APO zróbcie wreszcie cos z tymi crash'ami
#offtop
myśle że powodem crash'ów jest nowo dodany quest Shaman Set
ogarnij się , człowieku gdzie jest całe Apo? tylko ty marudzisz , bądź mężczyzną i czekaj cierpliwie...
Pozdro.
Mysle ze w najblizszym czasie wszystko wroci do normy i nie bedzie juz zadnych crashy itd. wiec czekaj cierpliwie :)
Nie radzą sobie ale kiedyś sobie poradzą..
APO było najlepszym OTS'em w Polsce, teraz jest najlepszym OTS'em ale 7.6 :)
Administracja cały czas szuka przyczyn tych awarii. Zamknięcie serwera dla graczy nic nie da, bo serwer sam z siebie nie crashuje - odpowiada za to jakiś czynnik, który występuje przy dużym obciążeniu (dużej ilości graczy). Odrobina wyrozumiałości i cierpliwości ze strony graczy byłaby bardzo mile widziana...
Czarodziej Xardax
06-12-2011, 14:43
#
250 osób nie powinno crashowac : ))
z tego co można zobaczyć (co pisze - [Eklerq] Jest napisane*) serv jest przygotowany na 800 ludzi ; s
Na Apo zawsze po każdym update są crashe : ))
Tak jak wczoraj pisał Santano na chatboxie, ktoś atakuje server! To są zwykle freezy które ktoś powoduje specjalnie, i powtarzam jeszcze raz, to nie Crashe tylko chwilowe lagi! Trzeba to przeczekać, bądźcie cierpliwi!
popłacz się : |
chyba admini nie robią tego specjalnie, pozatym raczej starają się to ogarnąć więc cierpliwie poczekaj, oni też mają własne życie.
to jest pierwszy update po ktorym wystepuje tak duza ilosc crashów...
Aha, to chyba jest twój pierwszy uptade.
#t
Jak są crashe to po co grasz? Żeby się pospinać na forum?
Co jakiś czas na APO są problemy z crashami. Tym razem nie jest to wina administracji, Santano pisał wczoraj, że ktoś atakuję serwer. Czekaj cierpliwie, a na pewno wszystko wróci niedługo do normy.
#down
Santano sam pisał wczoraj na CB, że ktoś atakuje APO, no ale ty wiesz lepiej, beka.
z tego co można zobaczyć (co pisze - [Eklerq] Jest napisane*) serv jest przygotowany na 800 ludzi ; s
Serever na 800 osob a przy 300 nie mozna sie ruszyć...
to jest pierwszy update po ktorym wystepuje tak duza ilosc crashów...
Grałeś wcześniej XD?
#Nie mam pojecia ale raczej nikt nie atakuje APO bo po co? ;)
/Caav
Faktycznie nie masz pojęcia.
Przeciez kazdy widzi co sie dzieje na serverze, on padnie bez pomocy hakera ;)
Jej są lagi,crashe i na pewno ktoś to naprawi ale wszystko w swoim czasie a nie na raz :D
Takanori~
06-12-2011, 18:28
Tak, tak... Tłumaczcie administracje... Siedza w tym tyle czasu, server tyle trwa bez przerwy i robią na tym tyle hajsu, ze na takie rzeczy nie powinno byc miejsca...
IkeBroflovski
06-12-2011, 18:52
Właśnie , są takie crashe , ale ja mam równierz debugi i laaagi , nie wiem dlaczego mam wszystko powyłączane ale nadal lagi i debugi : | , nie wiem czy ja coś źle robie czy to wina serwera...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.