PDA

View Full Version : Cz?ste crash'e servera

Magic Knight
06-12-2011, 10:05
Mamy już tego wszystkiego dość !!!
Status serwera:Offline
zróbcie coś z tym nie wiem wyłączcie server na 1 dzien posprawdzajcie all
bo gracze APO mają dość crash'ów ,freezów i lagów na serverze .
APO to najlepszy ots server w polsce i coś sobą powinien prezentować .
A tu niespodzianka crash'e jak na noob ots ;/
Mamy już tego dość !
Prosze ja jednakże w imieniu wszystkich graczy APO zróbcie wreszcie cos z tymi crash'ami

#offtop
myśle że powodem crash'ów jest nowo dodany quest Shaman Set

Assassin Mateusz
06-12-2011, 10:20
Powodem 'crashow' sa ataki na serwer kretynie. Administracja jak narazie sobie nie radzi, ale mysle, ze cos wykombinuja. :)

Magnatek.
06-12-2011, 10:20
Powodem crash'ow moze byc dodany ostatnio update albo te choinki.

Miffek
06-12-2011, 10:49
choinki napewno nie crashują ale mozliwe ze crashe sa przez ataki lub jakis błąd jest w shaman quescie który jakis gracz swiadomie (lub tez nie) wykorzystuje do crashowania serwera.

Magnatek
06-12-2011, 12:18
Mamy już tego wszystkiego dość !!!
Status serwera:Offline
zróbcie coś z tym nie wiem wyłączcie server na 1 dzien posprawdzajcie all
bo gracze APO mają dość crash'ów ,freezów i lagów na serverze .
APO to najlepszy ots server w polsce i coś sobą powinien prezentować .
A tu niespodzianka crash'e jak na noob ots ;/
Mamy już tego dość !
Prosze ja jednakże w imieniu wszystkich graczy APO zróbcie wreszcie cos z tymi crash'ami

#offtop
myśle że powodem crash'ów jest nowo dodany quest Shaman Set

ogarnij się , człowieku gdzie jest całe Apo? tylko ty marudzisz , bądź mężczyzną i czekaj cierpliwie...

Pozdro.

Sciex
06-12-2011, 12:23
Mysle ze w najblizszym czasie wszystko wroci do normy i nie bedzie juz zadnych crashy itd. wiec czekaj cierpliwie :)

TuK!
06-12-2011, 13:04
Nie radzą sobie ale kiedyś sobie poradzą..
APO było najlepszym OTS'em w Polsce, teraz jest najlepszym OTS'em ale 7.6 :)

Caav
06-12-2011, 13:28
Administracja cały czas szuka przyczyn tych awarii. Zamknięcie serwera dla graczy nic nie da, bo serwer sam z siebie nie crashuje - odpowiada za to jakiś czynnik, który występuje przy dużym obciążeniu (dużej ilości graczy). Odrobina wyrozumiałości i cierpliwości ze strony graczy byłaby bardzo mile widziana...

Czarodziej Xardax
06-12-2011, 14:43
#
250 osób nie powinno crashowac : ))
z tego co można zobaczyć (co pisze - [Eklerq] Jest napisane*) serv jest przygotowany na 800 ludzi ; s

Na Apo zawsze po każdym update są crashe : ))

DaQ?!
06-12-2011, 15:23
Tak jak wczoraj pisał Santano na chatboxie, ktoś atakuje server! To są zwykle freezy które ktoś powoduje specjalnie, i powtarzam jeszcze raz, to nie Crashe tylko chwilowe lagi! Trzeba to przeczekać, bądźcie cierpliwi!

SoniQ
06-12-2011, 16:00
popłacz się : |

chyba admini nie robią tego specjalnie, pozatym raczej starają się to ogarnąć więc cierpliwie poczekaj, oni też mają własne życie.

Karpek
06-12-2011, 16:38
to jest pierwszy update po ktorym wystepuje tak duza ilosc crashów...
Aha, to chyba jest twój pierwszy uptade.

#t
Jak są crashe to po co grasz? Żeby się pospinać na forum?

Co jakiś czas na APO są problemy z crashami. Tym razem nie jest to wina administracji, Santano pisał wczoraj, że ktoś atakuję serwer. Czekaj cierpliwie, a na pewno wszystko wróci niedługo do normy.

#down
Santano sam pisał wczoraj na CB, że ktoś atakuje APO, no ale ty wiesz lepiej, beka.

Caydon
06-12-2011, 17:03
z tego co można zobaczyć (co pisze - [Eklerq] Jest napisane*) serv jest przygotowany na 800 ludzi ; s

Serever na 800 osob a przy 300 nie mozna sie ruszyć...

to jest pierwszy update po ktorym wystepuje tak duza ilosc crashów...

Grałeś wcześniej XD?

#Nie mam pojecia ale raczej nikt nie atakuje APO bo po co? ;)

/Caav
Faktycznie nie masz pojęcia.
Przeciez kazdy widzi co sie dzieje na serverze, on padnie bez pomocy hakera ;)

Arab
06-12-2011, 17:10
Jej są lagi,crashe i na pewno ktoś to naprawi ale wszystko w swoim czasie a nie na raz :D

Takanori~
06-12-2011, 18:28
Tak, tak... Tłumaczcie administracje... Siedza w tym tyle czasu, server tyle trwa bez przerwy i robią na tym tyle hajsu, ze na takie rzeczy nie powinno byc miejsca...

IkeBroflovski
06-12-2011, 18:52
Właśnie , są takie crashe , ale ja mam równierz debugi i laaagi , nie wiem dlaczego mam wszystko powyłączane ale nadal lagi i debugi : | , nie wiem czy ja coś źle robie czy to wina serwera...