PDA

View Full Version : [PC] Need For speed The run

WcaleNiePindol
08-12-2011, 18:37
Elos, mam problem z ta gra, zawiesza sie, sa takie jakby lagi wszystko sie tnie, nie mam pojecia co moge zrobic aby normalnie grac, pisali na roznych forach aby usunac nie potrzebne rzeczy, no ale ja nie mam nic takiego, komp jest dobry nowy, czyli wymagania mam nawet lepsze, niz potrzeba ;c ma ktos ta gierke i wie moze co bym mogl jeszcze zrobic?

Viseq
08-12-2011, 18:53
A na pewno sprawdzałeś wymagania ?:> Może win 7 nie masz? Co jeszcze mógłbyś zrobić? Wyebać komputer - problem zniknie.

#edit
tak więc nie mam pojęcia. Proponuję pogooglować ten problem, na pewno ktoś takie coś wytłumaczy Ci na necie.
Może karta graficzna? Albo opcja jest taka, podobnie jak w Cabalu. Logując się w jednym mieście na kanale [trade] gdzie stoi po 600-100 osób to robią się laggi które uspokajają się za kilka minut.

WcaleNiePindol
08-12-2011, 18:54
Pisze ci, ze wymagania mam nawet lepsze niz potrzeba ;c wina 7 mam (:

Knight Lukas
11-12-2011, 16:35
Ta gra jest źle zoptymalizowana. Musiałbyś mieć komputer NASA żeby się ten nfs nie zacinał...
Możesz zmienić ustawienia na mniej wymagające ale nie wiem czy to coś zmieni lub poszukaj czy nie wyszedł jakiś path z poprawkami.

@down
:s

Maatinii
11-12-2011, 17:18
Rozwiązaniem tego problemu jest kupno konsoli. Wkładasz płytę i grasz zero lagów, problemów, wymagań.