Zaloguj się

View Full Version : Crusader helmet

Gąsiorek
08-12-2011, 20:27
Siemanos

Była kiedyś taka propozycja ale nic nie zrobili z tym więc napisze jeszcze raz.

Chodzi o dodanie Crusader helmetu do npc Duni. Myślę, że cena 5cc jest odpowiednia. Hełm leci z lepszych potworów więc nie widze powodu aby nie miało go być u duni.

Sam jak lotam ten hełm to wyrzucam w dp albo nie podnosze bo nie ma co z nim robić...

Sasha Rookslayer
08-12-2011, 20:30
Jestem na Tak.
Chociaż, że nie expie na IB i nie looce Crusów to mam ich dużo w Dp i tylko miejsce zajmują, a tak to bym sobie je sprzedał u Duni, ale i tak u ludzi więcej się dostanie niż 5cc, ale można to wprowadzić ;)

Hartkorowy Koksu
08-12-2011, 20:57
Ja już dodawałem tą propozycję :) Jestem na tak. Nie leci to zbyt często z Ib ale jednak nie ma co z Tym zrobić :)

Lethornek
08-12-2011, 21:05
Jestem na nie, nie każdy przedmiot musi być skupowany u npc, skoro Sasha masz tak dużo to rozdaj biednym albo wyrzuć.

Miffek
08-12-2011, 21:12
jak juz jest barany dodany do spidera

Rebgal
08-12-2011, 21:30
jak juz jest barany dodany do spidera

Chyba Ty...
Dzis chcialem sprzedac i nie skupuje spider geniuszu.

@
Nie moge tam jeszcze sprzedawac ale ogolnie jestem na tak:D

widzew rts
09-12-2011, 07:50
hahaha Miffek ja ci wierze :D

Ps jestem na tak :D

TeDoo
09-12-2011, 09:05
taa przydało by sie :)

Miffek
09-12-2011, 10:44
Chyba Ty...
Dzis chcialem sprzedac i nie skupuje spider geniuszu.

@
Nie moge tam jeszcze sprzedawac ale ogolnie jestem na tak:D

to geniuszu chyba pisales do Spidera tego co jest na górce na pólnoc od miasta ;s

Specjalnie dla Ciebie poszedlem do spidera i o to co mi odpisal jak napisalem "hi" a nastepnie "helmets".

10:11 Spider: Skupuje warrior helmet [2cc], crown helmet [7kgp], crusader helmet[2.5cc] i royal helmet [20cc]

A więc shut up. ;s

Misia <3
09-12-2011, 11:20
Jestem za... Nie mam jeszcze takiego lvl zeby expic na ib ale jak juz zaczne to nie bede ich zbierac, bo po co mam zasmiecac sobie depo nie potrzebnymi itemami, no i po co maja byc w locie itemki ktore do niczego sie nie nadają poza hmmm... używaniem ich do skompletowania podstawowego eq... :(

Tygrys
09-12-2011, 12:07
Misia, nie widzisz postu wyżej?

Crusader Helmet już od dawna można sprzedać u NPC Spider za kwotę 2,5cc.
Dodałem ten hełm do skupu ok tygodnia temu...

Zamiast najpierw sprawdzić i upewnić się, czy przypadkiem już Dunia, Spider lub Mad tego nie skupuje, to szanowny użytkownik zakłada od razu temat.

Pozostawię bez dalszego komentarza...