PDA

View Full Version : Urozmaicenie Outfitu Dwarf/Nimfa

Piromery
11-12-2011, 21:13
Witam wszystkich.
Na wstępie oznajmiam ze niema to nic wspólnego z prędkością, magią itp.
Moj pomysł polega na tym że każdy Dwarf/Nimfa może ulepszyć swój outfit.
W przypadku Dwarfa byłby to np.
Geomancer i Guard
A nimfy
Arcanist i Scout.
Aby ulepszyc outfit musielibysmy wykonac misje u doctora przykładowo.
Przynosimy 3 hefajstos hammer, 1 saphire helmet i 10kcc i mamy wygląd guarda, oczywiscie z możliwością modyfikacji kolorów. Outfity działałyby jak poprzednie, moznaby było je usunąć itp.
Myśle że urozmaiciłoby to grę oraz usuneło sporo kasy z serva.
Wypowiadajcie się w temacie ;)

Smoczek
11-12-2011, 21:15
bylo juz kilkanascie takich propozycji i w sumie jest tyo jakas opcja tyle ze do przemyslenia/dopracowania, zreszta nie warto nie wejdzie :>

.Vimpexx.
11-12-2011, 21:19
Przynosimy 3 hefajstos hammer, 1 saphire helmet i 10kcc i mamy wygląd guarda, oczywiscie z możliwością modyfikacji kolorów.

Przy outach potworów podstawowych* nie da się zmieniać kolorów.
Jestem na NIE.

Ther
11-12-2011, 21:19
jestem na tak wreszcie coś nowego by było i jakieś neew questy dla mniejszych lvl by się zdały a nie kurde taki First trzaska wszystkie quest i gites majonez ;/

Czarodziej Xardax
11-12-2011, 21:21
Jak powiedział Cimpex, nie da sie xd

# Nie

#Piromery
pobaw sie 'NoxSpr' to bd wiedzial dlaczego sie nie da.

Sasha Rookslayer
Nie zapominaj, że na Rooku też jest Dwarf/Nimfa i skąd wezmiemy S Helmeta? :<
Pomysł do końca nie przemyślany, ale napewno to nie wejdzie w Gre, nie róbmy z Apo Orshabaal Otsa, każdy będzie Biegał w różnych oufitach potworów.
Nimfa/Dwarf jest, było tak i niech tak zostanie.
Jestem na Nie.

Piromery
Przy outach potworów podstawowych* nie da się zmieniać kolorów.
Jestem na NIE.

W przypadku dwarfa i nimfy się udało więc czemy miało by się nie udac teraz ? Odrobina manipulacji kodem.

Cinek1992
11-12-2011, 21:25
nie da sie ale mogli by zrobic zeby sie dalo.. wiec nie wiem o co wam chodzi;o a co do propozycji to cos ciekawego;D

Lethornek
11-12-2011, 21:34
Po 1 nie da się modyfikować kolorów w innych elfach/dwarfach
Po 2 jak 10kcc za taką modyfikacje byś dawał to w choooy kasy z serwa by ubyło xdd

Nie zapominaj, że na Rooku też jest Dwarf/Nimfa i skąd wezmiemy S Helmeta? :<
Pomysł do końca nie przemyślany, ale napewno to nie wejdzie w Gre, nie róbmy z Apo Orshabaal Otsa, każdy będzie Biegał w różnych oufitach potworów.
Nimfa/Dwarf jest, było tak i niech tak zostanie.
Jestem na Nie.

Na rooku nie musi być wszystko to co na main.

.Vimpexx.
11-12-2011, 21:40
W przypadku dwarfa i nimfy się udało więc czemy miało by się nie udac teraz ? Odrobina manipulacji kodem.

Dwarf i nimfa to 'dodatkowy' outfit, a potwór, to potwór, nie zmienisz mu koloru.

@Topic

Pisałem już, ale powtórzę, reprezentuję roty XD
Na nie! :confused:

Elderius
11-12-2011, 21:56
Jak kolega wyzej, na NIE.

Zarexoholik?
11-12-2011, 23:11
Niby jestem na TAK, ale administracja i tak tego nie wprowadzi, ponieważ do guarda/arcanista nie można zmieniać kolorów [zajebisty powód].

Piromery
12-12-2011, 03:45
Mam nadzieje że prędzej czy później administracja napisze czy mogliby pokombinować. Sasha z całym szacunkiem do Twojej osoby przed tym co napisałem było takie magiczne „przykładowo”.

Soi
12-12-2011, 07:58
NIE, nie da sie modyfikowac kolorow w outfitach potworkow!! nie jest to pierwszy ots gdzie chciano cos takiego wprowadzic i nie jedni juz pracowali i sie nie da!!!

No chyba, ze zrobisz, podeslesz pliczek i bd all ok :)

Arcano Druid
12-12-2011, 08:39
Jestem na NIE bo to za duzo pracy w przerabianiu outfity owego potwora ;/
poza tym teraz jest dobrze

Takanori~
12-12-2011, 11:00
ja jestem na nie... Bedac ms czy tam ed jest czar utevo res ina ? Czy cos takiego... To zbedne moim zdaniem

Pit
12-12-2011, 12:08
Jestem na nie, te outfity dwarfa i elfa już i tak wyglądają wystarczająco obleśnie, nie pogarszajmy sytuacji.