View Full Version : Brak Runki od Darkrodo
Siemka. Robiłem questa u dao z włamaniami i przyszedł czas, żeby ukraść runke darkrodo. pisze hi--->tajemniczy towar--->smith dark rodo odpowiada trzymaj towar czy jakoś tak.. a runki nie dostałem.. miejsce w bp bylo i wlamania all zrobilem.. nie wiem czemu nie dostałem.. Miał ktoś podobny przypadek ?
Ja napisałem tajemniczy towar przed włamaniami i mi dał runkę xD i dopiero potem włamania robiłem xD
No ale to chyba i tak nie ma znaczenia.. Co ja mam teraz zrobić :D? nie chce mi sie noob charem robić tego questa .. :D
Vernereq
12-12-2011, 21:20
Mialem to samo, mi runy nie oddali, tobie pewnie tez nie. Musisz sie z tym pogodzic, ze dao juz nie zrobisz. Z kupiona runka nie zadziala.
Mandarynek
13-12-2011, 00:55
Jedyne wytlumaczenie to ze nie miales miejsca w bp ;( w takiej sytuacji to twoja sprawa i raczej nic z tym nie zrobisz...
Lethornek
13-12-2011, 12:46
Ja tak miałem ale nie miałem miejsca w plecaku i robiłem od nowa misje noob harem, może cap'a nie miałeś ?
Mialem to samo, mi runy nie oddali, tobie pewnie tez nie. Musisz sie z tym pogodzic, ze dao juz nie zrobisz. Z kupiona runka nie zadziala.
Skoro przeprowadził rozmowe z NPC, kupiona runka zadziała bez problemu.
to ta runka ze smutną minką? Mam chyba taką w depo. Mogę Ci sprzedać :D
Może miałeś miejsce w głównym Backpacku, ale w innych miałeś tyle rzeczy, że w efekcie miałeś 0 cap? Wtedy też nie dostaniesz.
kyzio666
13-12-2011, 15:37
tez raz tak miałem ..
w bp bylo miejce.. cap byl a runki nie
Próbowałeś drugi raz poprosić NPC o runke?
Elderius
13-12-2011, 19:04
Ja tak mialem poprzednim charem, reloglem i runka byla, moze blad clienta? ;d
Xelix probowalem ale nic nie odpisuje :/ dobra najwyzej kupie od kogos i po problemie :)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.