PDA

View Full Version : Nowa bro?.

Mieniu
13-12-2011, 23:59
Witam. Moja propozycja jest taka, aby do misji Second Weapon u Santorra dodać, jakieś axe/mace. Jak wiemy, pharao sword wart ~~7kcc, bije na 2 sqm ma criticala i jest dość dobry, jednak najlepsze axe to magic axe, które kosztuje 70+kcc/dostępne z questu od 1111, Magic mace 30+ kcc i od 1000lvl, więc do misji od 450 lvl można, by było dodać axe i mace, aby knight mógł równie dobrze używać tych przedmiotów. Dlaczego, niby nie możemy korzystać axe, mace... Dlaczego jeżeli komuś zależy na uderzeniach musi skillować sworda, a gdy już osiągniemy m mace/axe, skille musimy wbijać od nowa... Proszę o wypowiedzi.

Zarexoholik?
14-12-2011, 00:54
\Jak wiemy, pharao sword wart ~~7kcc, bije na 2 sqm ma criticala\

Jak widać ty nie wiesz - to jest broń na 1 sqm.

Wybierz sobie jeden rodzaj broni i go skilluj jeśli chcesz. Gdy zdobędziesz UW to hity będą zależeć od najwyższego skilla. Zawsze możesz biegać z mls'em - 2 sqm'y. Mam knighta i mi to nie przeszkadza.

>>Kluczko<<
14-12-2011, 01:18
Ek najlepiej expi.
Ek najlepszy w pvp.
Ek najszybciej robi questy.
Ek za dużo się uha.

To teraz dajmy dla eka więcej broni, bo jest bardzo pokrzywdzoną profesją.
Dajmy ekowi jakiś wybór, bo jak wyskiluje jedno, a później chce zmienić broń to znów musi cały dzień skillować.

p.s.
Nie płacz.

sPoxter
14-12-2011, 06:57
Jestem na tak,żeby zrobić coś takiego bo napewno by się przydało;)
>>Kluczko<<
A po za tym czemu sapiesz kolego UP...
Ek jest dobry gdy ma full eq.
Po za tym inaczej jest troszkę lipka ;)

Misia <3
14-12-2011, 07:06
W takim razie, ja jako osoba grajaca profesja magiczną, prosze o dodanie do Questu Second Weapon, Silver Wanda, bo przeciez Cristal Wand tez jest słabsza z broni dla ed czy ms, i kosztuje tylko okolo 9kcc -.-
Prosze cie czlowieku... Na kazdy item masz odrębny quest i nie widze potrzeby zeby to zmieniac, bo to po pierwsze pociągnęło by za toba większe zmiany większości misji/questow :-( po drugie wszystko jest przez administrację jak najbardziej przemyślane wiec... Sam rozumiesz.?! Ciesz sie w ogole cos dostajesz z tej misji a nie płaczesz ze jeszcze ci mało...

#OFC.
Nie... -.-

@Do kolegów up
nie mówcie, ze ek jest dobry gdy ma full eq. To poprostu wasz wymyslony argument, aby dostac new item... :(
PODBIJAM!

Każda profesja jest dobra z full eq, nie tylko ek...
Nie rozumiem o co wam chodzi?!
Moze Qrw@ odrazu zróbmy wszystkie profesje nie zniszczalne, tylko jaki był by wtedy sens gry ?! -.-

Takanori~
14-12-2011, 08:28
nie stac cie i chcesz miec eka na club, albo axe to masz th, albo sca... Mozesz rownie dobrze skillowac axe/club a expic ze swordem... Jestem na nie... Co za duzo to nie zdrowo...

@Do kolegów up
nie mówcie, ze ek jest dobry gdy ma full eq. To poprostu wasz wymyslony argument, aby dostac new item... :(

Artis
14-12-2011, 11:01
7.6 jest ograniczone w spritach, więc kolejne pomysły z broniami i armorami są wykluczone.
Tak samo głupota z tym, żeby zamieniac shilelda na arma, to już to totalna głupota. Napiszcie w końcu porządne propozycje, które zwalą każdego z krzesła, a nie gówna piszecie.

Lethornek
14-12-2011, 14:19
Sporo osób bije ze sworda na większych lvlach i nie mają zamiaru skillować od nowa axe czy mace, Robiąc knighta, sam wybierasz z czego bijesz, jeśli Ci będzie wygodnie bij sobie nawet z c arrow xDDD

Sinisther
14-12-2011, 14:53
Niby poco kombinowac? Jest dobrze tak jak jest. Nie podoba Ci się to trenuj sobie sworda, zmień serva lub kup kcc :p:p:p:p;);):D:D

Soi
14-12-2011, 15:01
Omg, kolejna debilna propozycja, sorki, ale nie!
Jest wystarczajaco duzy wybor broni.. :|

Arczi
14-12-2011, 17:17
Axe/mace ? Jak juz to powinni dodac sworda, bo EK skillujacy sworda sa najbardziej pokrzywdzeni.

Co do tematu - nie.

John Cena
14-12-2011, 17:51
Jestem na nie ek ma już za dużo broni dobrych m axe,maca,pharo itp

Vinai
14-12-2011, 21:13
Nie , nie masz broni to se graj inna profesja , stary ek ma sov/sca/th a lepsze pharao sword magic mace magic axe albo UW. Ms/ed sprite/silverka albo uw a rp bolt ripperka i uw wiec jak sie nie podoba to wypi....
Ek ma za duzo broni i jeszcze chcecie wiecej ... ogar

Mieniu
14-12-2011, 21:29
Nie , nie masz broni to se graj inna profesja , stary ek ma sov/sca/th a lepsze pharao sword magic mace magic axe albo UW. Ms/ed sprite/silverka albo uw a rp bolt ripperka i uw wiec jak sie nie podoba to wypi....
Ek ma za duzo broni i jeszcze chcecie wiecej ... ogar

rp ma spears, bursty, bolty, arrowy, a crrow, huntind spears, ripperke, bolta i uw. ; O

Logest.
14-12-2011, 21:34
rp ma spears, bursty, bolty, arrowy, a crrow, huntind spears, ripperke, bolta i uw. ; O

Nie wypowiadaj się więcej, błagam.

Topic.
Nie

>>Kluczko<<
14-12-2011, 21:40

No dobra jak już taki gieroj jesteś to ek ma serpent sword, fire sworda, bright sworda, two handed sworda, spike sworda, djin blade, pharao, mls, warlord sworda i ice rapiera

#
Weź już skończ noobie, bo gówno wiesz, a się unosisz.

Mr Fsza
14-12-2011, 22:11
Jak i tak większość bije z UW heh można zrobić sword podobny do uw ale tylko ek może bić a uw tylko ed i sorc zmienić . i dla palka też coś podobnego nie było by narzekania na uw ;d

Sasha Rookslayer
14-12-2011, 22:32
Zrobili Shaman Seta, to myślicie, że zrobią jakieś nowe bronie?
Na co i po co? To ja nie wiem, chyba, żeby jeszcze bardziej ułatwić grę - odpada. Jestem na nie, ponieważ Broni jest wystarczająco dużo na tym Serverze. Widzę również, żę masz problem z wybraniem rodzaju broni ;<
Jak zaczynasz grać Ek to od początku musisz wiedzieć, jaki rodzaj wybierasz broni, czy to będzie Axe, Sword czy też Club...
Jestem na nie, dla mnie to beznadziejny pomysł, by dodać nowe Bronie.
Dzięki i Pozdro.

Artis
14-12-2011, 23:53
Co to wam da, że pojawi się nowy armor czy coś takiego. Oj coś mar no to widzę.

Pospek^^
15-12-2011, 01:26
ehehehehehehehehehehhehehehehhehehehehehehehee

Nie

Xzaz!t
15-12-2011, 06:29
Skillujesz co chcesz...
Jak dla mnie dodawanie jakichkolwiek broni dla EK to głupota, bo i tak jest najlepsza profesja na APO :confused:. Jestem oczywiście na NIE, bo jest to w ogóle nie potrzebne!

Magic Knight
15-12-2011, 10:50
skilowac możesz byle czym ! wiec myśle że dodadnie axe/mace od 450 lvl jest zbędne .;)
poZdrO

Arab
15-12-2011, 14:16
Sory, że tak powiem ale głupota :)
Dla ek jest już dużo broni od Pharao sworda do UW dodanie Nowej broni jest niepotrzebne Knight już i tak jest bardzo dobra profesja.

Czarodziej Xardax
15-12-2011, 15:55
ta niech ek leczy sie za 1/2 hp, bije z uw ue co 2 min i z e maxa 40% wiecej
:confused::confused::confused::confused::confused: :confused::confused:

Dragon Slash
15-12-2011, 16:07
Ja chce nowego wanda za 1kcc dla ed który bije jak uw ;/

Sorry ale ek jest za mocny :/
Nie będzie wiecznie najlepszą profesją :<

Xomethost
15-12-2011, 16:43
ta niech ek leczy sie za 1/2 hp, bije z uw ue co 2 min i z e maxa 40% wiecej
:confused::confused::confused::confused::confused: :confused::confused:

troche przesadziles z ta 1/2 hp.

@t

jestem na nie, jest zbyt duzy wybor broni.

TuK!
15-12-2011, 17:39
Jestem na nie, za dużo tych broni już jest..

Creatynka
15-12-2011, 17:49
Jest to specjalnie zrobione zeby bylo trudniej !
Oczywiscie jestem na NIE!

Tomek Soyer
15-12-2011, 18:26
Dodaj najlepiej UW i badz happy. Jest dobrze, nic nie zmieniac !

IkeBroflovski
15-12-2011, 23:49
Koniec z itemamami dla ek !

Magnatek
16-12-2011, 11:32
jestem na nie!
Ja mam problem z zdobycie podstawowej a co dopiero z inna , a jest ich juz troche.

`Palldino
17-12-2011, 10:35
juz lepiej cos dla prof magicznych dodac a nie tylko ek/rp ;p

Franco de la Pucio
17-12-2011, 10:42
Jak grałem, to latałem z sca, jak nie było mnie stać na magic axa.

Nie.

Wieczny Knightt
17-12-2011, 13:26
Yyyyyyyyyyyyy Nie po co to?!